QUOTE(Ašaka @ 2015 10 18, 11:22)
Ką Jums padarė tas žmogus, kurio net nepažįstate, kad taip džiaugiatės jo mirtimi?
---
Ir Jums tokie neonacių sambūriai džiaugsmą kelia?
---
Kaip suprantu, pati esate ne lietuvė, o Jūsų vyras ne Lietuvos pilietis. Negi nesuprantate, kad tokie šūkiai, kaip "Už lietuvių valdžią Lietuvoje" yra nukreipti visų pirma prieš tokius, kaip Jūsų vyras ir Jūs, o ne prieš karo pabėgėlius?
Niekieno mirtimi asmeniškai nesidžiaugiu. Tiesiog bus pamoka kitiems nagliems migrantams kurie sieną kerta net tada kai ten pastatyta didžiulė, spygliuota metalinė tvora. Čia kaip ir Vengrija, buvo įspėjusi, kad gali šaudyt nelegaliai kirtusius sieną per tvorą. Tokie migrantai patys pasirenka savo likimą ir man tokių nei kiek negaila. Išvis nei vieno jų negaila, nes tikrų karo pabėgėlių ten turbūt vienetai.
---
Jau seniau sakiau, kad man jokie protestai nepatinka, nesvarbu už ar prieš ir dėl kokios priežasties. Todėl ir įkėliau tik nuorodą. Dar, kvaila atrodo, kad kai kurie sugeba piktintis, kad žiniasklaida viešina tokius protestus. Bet pala, kodėl galima viešinti protestus UŽ pabėgėlius, o negalima PRIEŠ? Labai demokratiška...
---
Aš esu lietuvė daugiau negu kai kurios čia rašančios, tad nereikia prikaišioti čia mano ne lietuvybės. Aš puikiai šneku lietuviškai, savo tautybės ar tikėjimo niekam neprikaišioju ir sau kažkokių teisių nereikalauju. O jie atvirkščiai. Nesu dar sutikusi nei vieno musulmono, kuris neprikištų savo tikėjimo.
Aš dėl savęs ir savo vyro nesijaudinu, todėl man tokie šūkiai nei šilta, nei šalta