http://gyvbudas.lryt...a-priezasti.htm straipsniai apie musulmonus pasipylė visu gražumu reikia šviesti visuomėnę apie tai ką įsileidžiame
P.S. matyt kiekvienos svajonė per vestuves būt suvyniotai į staltiesę, o gal bulvių maišą
QUOTE(Nastya @ 2015 11 01, 17:10)
http://gyvbudas.lryt...a-priezasti.htm straipsniai apie musulmonus pasipylė visu gražumu reikia šviesti visuomėnę apie tai ką įsileidžiame
negąsdink tamsta tų musulmonų Lietvuva, jie nė žiūrėti kol kas į LT pusę nenori o jos jau planuoja, kaip jas čia prievartaus, kaip į žmonas ims
QUOTE(mjforever @ 2015 11 01, 16:30)
negąsdink tamsta tų musulmonų Lietvuva, jie nė žiūrėti kol kas į LT pusę nenori o jos jau planuoja, kaip jas čia prievartaus, kaip į žmonas ims
Niekur negasdinu ir niekas neplanuoja. O gal straipsnyje ne tiesa parašyta? Tegul žmonė žino
Man pačiai kažkada prieš kelis metus tiesiog buvo įdomu sužinoti apie jų tą iškrypėlišką religiją, pažiūrėjau dokumentiką apie islamą tai daug ką jau esu girdėjus, kai kas nauja.
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 01, 11:53)
Tik nereikia mūsų gąsdinti . Kas nors surišęs ją išsiveš? Auklėti reikia vaikus, kad taip neatsitiktų .
Apipjaustomos mergaitės prieš paauglystę. Kaip įtikinti vaiką, kad neklausytų, pvz tėvo, o klausytų bobutės, prieš kurią, tėvai, greičiausiai, bus nusiteikę priešiškai?
kažkada paskaitinėjau lietuvių musulmonių forumą. didžiausios probemos - tėvai neatsiverčia paskui jas, tėvai vis dar laiko jų pačių augintą šuniuką, kaip nuvažiuoti į svečius į 'nesšvarius namus" et ctr gėriai. Nekalbant apie 'halal dantų pastą"....
QUOTE(Nastya @ 2015 11 01, 17:32)
Niekur negasdinu ir niekas neplanuoja. O gal straipsnyje ne tiesa parašyta? Tegul žmonė žino
Man pačiai kažkada prieš kelis metus tiesiog buvo įdomu sužinoti apie jų tą iškrypėlišką religiją, pažiūrėjau dokumentiką apie islamą tai daug ką jau esu girdėjus, kai kas nauja.
iškrypimai neturi religijos. Tik valdžią. Jei valdžia tai leidžia, tai vyksta. Žinot, kokia Rusijoj dabar valdžia. Ir ten grįžo ir daugpatystė, ir nepilnamečių ištekinimas už diedų.
QUOTE(mjforever @ 2015 11 01, 16:30)
jie nė žiūrėti kol kas į LT pusę nenori
Ir tai dar kartą įrodo kokie tinginiai ir visai ne karo pabėgėliai jie yra
QUOTE(Karusia @ 2015 11 01, 16:41)
kažkada paskaitinėjau lietuvių musulmonių forumą. didžiausios probemos - tėvai neatsiverčia paskui jas, tėvai vis dar laiko jų pačių augintą šuniuką, kaip nuvažiuoti į svečius į 'nesšvarius namus" et ctr gėriai. Nekalbant apie 'halal dantų pastą"....
kur tas forumas? noriu ir aš paskaityt
QUOTE(mjforever @ 2015 11 01, 16:42)
iškrypimai neturi religijos. Tik valdžią. Jei valdžia tai leidžia, tai vyksta. Žinot, kokia Rusijoj dabar valdžia. Ir ten grįžo ir daugpatystė, ir nepilnamečių ištekinimas už diedų.
QUOTE(Karusia @ 2015 11 01, 17:41)
kadaise ir aš buvau užėjusi į ten. Labiausiai įsiminė, kai pasakojosi, kaip nėščia būdama ramadano laikėsi. Išsekinančios dietos. Nors ten nėščioms jo nereikalaujama laikytis, niekas jos nepalaikė, bet individualus kuoktelėjimas vadovavo, kad reikia badauti iki nukritimo. Kur tik tų kraštutinumų nėra. Jaunų žmonių įsišventinimas vienuoliais man toks pats kuoktelėjimas, sakyčiau.
Papildyta:
QUOTE(waterland. @ 2015 11 01, 17:43)
Ir tai dar kartą įrodo kokie tinginiai ir visai ne karo pabėgėliai jie yra
iš Lietuvos irgi tinginiai emigruoja, čia tiek darbo, o niekas nejama
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2015 11 01, 17:47)
prašom: šiemet, RF, oficialiai, 17-etė už 47 metų policijos viršininko, viršininkas turi dar vieną oficialią žmoną
QUOTE(mjforever @ 2015 11 01, 19:04)
kadaise ir aš buvau užėjusi į ten. Labiausiai įsiminė, kai pasakojosi, kaip nėščia būdama ramadano laikėsi. Išsekinančios dietos. Nors ten nėščioms jo nereikalaujama laikytis, niekas jos nepalaikė, bet individualus kuoktelėjimas vadovavo, kad reikia badauti iki nukritimo. Kur tik tų kraštutinumų nėra. Jaunų žmonių įsišventinimas vienuoliais man toks pats kuoktelėjimas, sakyčiau.
Papildyta:
Papildyta:
prašom: šiemet, RF, oficialiai, 17-etė už 47 metų policijos viršininko, viršininkas turi 309/1511/4f/374ffc5c74fe.jpg[/img][/url]
Papildyta:
Papildyta:
prašom: šiemet, RF, oficialiai, 17-etė už 47 metų policijos viršininko, viršininkas turi 309/1511/4f/374ffc5c74fe.jpg[/img][/url]
Taigi čia irgi musulmonai, o ne rusai. Jūsų pavyzdys tik patvirtina musulmonų švelniai tariant keistus papročius. O jūsų rusofobija jau į juokingą maniją perauga.
QUOTE(waterland. @ 2015 11 01, 15:44)
Merkeliene peraukles visus
Tau jus ne tik roziniu ir pukuotu gyneja, bet ir super mama psichologe. Medalis jums sokoladinis. Kiekvienam genialiam auklejime spragu pasitaiko ...
Tau jus ne tik roziniu ir pukuotu gyneja, bet ir super mama psichologe. Medalis jums sokoladinis. Kiekvienam genialiam auklejime spragu pasitaiko ...
Musu artimuju rate , viena mama dukrai net psichologa samde, kad neteketu uz musulmono, nes po studentu proramos grjzo isimylejusi ir prisisvaigusi apie rozini gyvenima, o tevai auklejo ir merginai nieko netruko, bet va jaunyste, kvailyste, pati dabar juokiasi is savo meiles ir gyvena su puikiu lietuviu
mj, nusipezejot visiskai
QUOTE(Nastya @ 2015 11 01, 17:10)
P.S. matyt kiekvienos svajonė per vestuves būt suvyniotai į staltiesę, o gal bulvių maišą
Greitai ir musu vyrai atsivers i islama del laikinosios santuokos