Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 31, 12:09)
https://www.facebook...amp;pnref=story
Tai kaip ten toje Vokietijoje  bigsmile.gif

į kokią davatką tas Masiulis virsta unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 31, 11:09)

"Kitzingeno stovyklos vadovai netgi griebėsi radikalių priemonių ir nuo šiol įdarbina tik vyrus, po to, kai stovyklos valytoja dešimt dienų iš eilės patyrė seksualinį priekabiavimą."

As tai aplamai nesuprantu, kodel jiems dar kazkas valyti turi. Patys ka, neigalus?

QUOTE(mjforever @ 2015 10 31, 11:31)
į kokią davatką tas Masiulis virsta  unsure.gif .

o Masiulis cia prie ko, jeigu sita informacija vienas is pagrindiniu vokieciu dienrasciu spausdina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2015 10 31, 12:40)

o Masiulis cia prie ko, jeigu sita informacija vienas is pagrindiniu vokieciu dienrasciu spausdina?  bigsmile.gif

tegul spausdina. Priklauso. O ką Masiulis veikia? aš galvojau, kad jis aukščiau to. Nusivyliau, jis man autoritetas yra unsure.gif bet jeigu jis kaip ta davatkėlė iš forumo rypauja ir laiko, kad milijonas pabėgėlių išardys sąjungą, o ne skystablaudės vyriausybės, tai man teks su juo nebedraugauti. Jeigu ši problema sugriautų europos sąjungą, reiškia, ji ir nebuvo reikalinga, pabėgėliai tik pretekstas, aklavietėje atsidūrusiems žmonėms.
Atsakyti
kas nusivyle, o kas pagarba pajuto tongue.gif

Musu ne davatkoms pukuotukems labai praverstu bent dienai isidarbinti tose stovyklose valytojomis. Be apsaugos bigsmile.gif Nukrapstytu rozines miglas nuo akiu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 31, 11:58)
tegul spausdina. Priklauso. O ką Masiulis veikia? aš galvojau, kad jis aukščiau to. Nusivyliau, jis man autoritetas yra  unsure.gif bet jeigu jis kaip ta davatkėlė iš forumo rypauja ir laiko, kad milijonas pabėgėlių išardys sąjungą, o ne skystablaudės vyriausybės, tai man teks su juo nebedraugauti. Jeigu ši problema sugriautų europos sąjungą, reiškia, ji ir nebuvo reikalinga, pabėgėliai tik pretekstas, aklavietėje atsidūrusiems žmonėms.

o Masiulis SAVO nuomone reiskia ir turi tam pilna teise, net jeigu tau tai ir nepatinka. As labai tikiuosi, kad Masiulis kazkaip isgyvens be tavo draugystes. console.gif(glamziukas Masiuliui, ne tau) O paciai, matyt, reikes rinktis kitus autoritetus, pav. Vesaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 31, 13:05)
kas nusivyle, o kas pagarba pajuto  tongue.gif

Musu ne davatkoms pukuotukems labai praverstu bent dienai isidarbinti tose stovyklose valytojomis. Be apsaugos  bigsmile.gif Nukrapstytu rozines miglas nuo akiu.

net nežinau, kur, tarp jų ar tarp jūsų būtų nesaugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2015 10 31, 11:40)
As tai aplamai nesuprantu, kodel jiems dar kazkas valyti turi. Patys ka, neigalus?

Pratę šiukšlėse gyvent tai be valytojų ten išvis sąvartynas būtų biggrin.gif

QUOTE(mjforever @ 2015 10 31, 11:58)
tegul spausdina. Priklauso. O ką Masiulis veikia? aš galvojau, kad jis aukščiau to. Nusivyliau, jis man autoritetas yra  unsure.gif bet jeigu jis kaip ta davatkėlė iš forumo rypauja ir laiko, kad milijonas pabėgėlių išardys sąjungą, o ne skystablaudės vyriausybės, tai man teks su juo nebedraugauti. Jeigu ši problema sugriautų europos sąjungą, reiškia, ji ir nebuvo reikalinga, pabėgėliai tik pretekstas, aklavietėje atsidūrusiems žmonėms.

Nebedraugauk, baisiai tu čia jį išgąsdinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 31, 13:27)
Pratę šiukšlėse gyvent tai be valytojų ten išvis sąvartynas būtų  biggrin.gif

ką jūs žinot apie jų įpročius ?! matyti, kad nieko
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 31, 12:48)
ką jūs žinot apie jų įpročius ?! matyti, kad nieko

Man užtenka matyti nuotraukas kokius šiukšlynus po savęs palieka. Kur tik praeina ta ___ banda ten sąvartynas lieka.
O, kad geriau įsivaizduotumėt, palyginkit babajynų rajonus dideliuose miestuose su kitais rajonais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 31, 13:51)
Man užtenka matyti nuotraukas kokius šiukšlynus po savęs palieka. Kur tik praeina ta ___ banda ten sąvartynas lieka.
O, kad geriau įsivaizduotumėt, palyginkit babajynų rajonus dideliuose miestuose su kitais rajonais rolleyes.gif

budulynų LT rajonuose praeikit smile.gif sirų kraštuose tvarkingiau. Lietuviai iš esmės yra visai netvarkingi. Tvarką iš paskos eidami daro tvarkdariai. Be jų būtų kaip po pabėgėlių.

šiaip kur praeina ir palieka, reikia turėti žinių, kad tai tūkstančiai žmonių.
Atsakyti
Respekčiuks K. Masiuliui už blaivias įžvalgas. Kiek pastebiu, tokių randasi vis daugiau. Tuomet, yra vilčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 31, 13:57)
budulynų LT rajonuose praeikit  smile.gif sirų kraštuose tvarkingiau. Lietuviai iš esmės yra visai netvarkingi. Tvarką iš paskos eidami daro tvarkdariai. Be jų būtų kaip po pabėgėlių.

šiaip kur praeina ir palieka, reikia turėti žinių, kad tai tūkstančiai žmonių.

Kur cia tie tvarkdariai taip jau eina ?
Atsakyti