Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Aš tai kitaip paklausčiau: ar nori gyventi tarp pabėgėlių, jų kaimynystėje, kad aplinkui būtų daug daug pabėgėlių? Ir tik labai mažas proc. lietuvių. Nereikšmingas.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 29, 13:02)
Anksčiau ar vėliau visoms sąjungoms ateina galas  smile.gif
BurmeSS, bet ar atversit SAVO namų duris pabėgėliams? Leiskit atspėsiu. Ne  laugh.gif

Jūs ir vėl su tais savo namais doh.gif Kalbame apie šalies politiką. Šalies, ne asmens. Jeigu pasakai, kad Lietuvoje pensininkai gauna per mažas pensijas, tai ką, reiškia irgi gali eiti ir maitinti tuos pensininkus, jei tau jų gaila? Jei pasakai, kad kai kurios specialybės yra nuvertintos, tai ką, irgi man eiti kokią seselės ir valytojo šeimą paremti? Nusikalbat.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 10 29, 13:50)
Aš tai kitaip paklausčiau: ar nori gyventi tarp pabėgėlių, jų kaimynystėje, kad aplinkui būtų daug daug pabėgėlių? Ir tik labai mažas proc. lietuvių. Nereikšmingas.

Nei norėčiau, nei nenorėčiau. Man vienodai tiesą sakant. Taip pat, kaip gyventi austrų, belgų, graikų, turkų, azerbaidžianiečių ar pietų afrikiečių apsupty su saujele lietuvių ar kokių kitokių. Gyvenu jau kelerius metus tautų katile ir kažkaip niekuo nesiskiria man, kokių konkrečiai.
Atsakyti
Slovėnija ruošiasi užtvaros pasienyje statyboms statybos tęsiasi, dar viena šalis prisijungia thumbup.gif

Čekijoje nauji protestai. Prieš pabėgėlius ir islamą protestuoja tūkstančiai žmonių, turiu priminti, kad tai jau nepirmas tokio masto protestas Čekijoje.

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 10 29, 12:50)

Tai kad lietuviai nenori net šalia vienos homoseksualų šeimos gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2015 10 29, 13:30)

Nei norėčiau, nei nenorėčiau. Man vienodai tiesą sakant. Taip pat, kaip gyventi austrų, belgų, graikų, turkų, azerbaidžianiečių ar pietų afrikiečių apsupty su saujele lietuvių ar kokių kitokių. Gyvenu jau kelerius metus tautų katile ir kažkaip niekuo nesiskiria man, kokių konkrečiai.

Nes tu esi emigrantė, kažkuria prasme tokiame pat lygmenyje su pabėgėliais. Tai žinoma, kad gini tokius pačius. O mes gyvename Lietuvoje, lietuvių labai mažai, ir mums ne vis vien kas šalia gyvens, koks procentas svetimšalių. Ir žinai, ta prasme labai gerai, kad labai didelis skirtumas tarp tų šalių, kur tautų katilas. Lietuvoje nėra tokio katilo, šiek tiek maišosi, bet nėra kritinė masė, kuri draudžia ar leidžia vietiniams gyventi vietiniais papročiais, religija ar pan.. Ir kaip matai, dauguma to katilo Lietuvoje nenori ir apie jį net nesvajoja 4u.gif Taip kad kam mielesnis katilas, tai laisvas jį rinktis kitose teritorijose ir nereikia bandyti dirbtinai daryti tą katilą gimtinėje.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 13:47)
Tai kad lietuviai nenori net šalia vienos homoseksualų šeimos gyventi  biggrin.gif

Nenori tai nenori. Jų teisė biggrin.gif norėti ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 13:47)
Tai kad lietuviai nenori net šalia vienos homoseksualų šeimos gyventi  biggrin.gif

O kodėl turėčiau norėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2015 10 29, 14:08)
Nenori tai nenori. Jų teisė biggrin.gif norėti ar ne biggrin.gif

Teisingai. Nepatinka įsikėlę kaimynai-kraustaisi kitur biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 14:44)
Teisingai. Nepatinka įsikėlę kaimynai-kraustaisi kitur biggrin.gif
Papildyta:
[part.lt/img/[/img][/url]

Arba, tvarka esanti kai kuriose šalyse - nepriimtini nauji kaimynai, balsuoji prieš, kad jie įsikraustytų.... ir jie neįsikrausto.

o tokios nuotraukos - piguva ir demagogija. Kai ppradeda eiti rimta kalba, taip, ten daug nepabėgėlių, jei sugaus - deportuos. Bet vos pradeda eiti kalba, kad kažkas atsakė savo valstybės žemę (taką, Vengrijos atveju) minioms ne pabėgėlių - ach kokie jie, nuo komunistų bėgo, o šitiems vargšeliams jauniems vyrams, palikusiems šeimas ir vaikus karo zonoje, pasišlaistyti neleidžia....
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 15:44)

Reiktų mums dviejų temų. O tai vienos apie tikruosius pabėgėlius, kitos apie eko migrantus. Po to užeina žmonės ir "nesupranta" kaip čia taip žmonių, gelbėjančių savo gyvybes, neužjaučiam.
Atsakyti
Nesuprasti ir neatskirti pabėgėlių nuo ekonominių migrantų - nelegalų - nusikaltėlių gali tik tas, kas iš viso nesupranta kas vyksta.
Atsakyti
Pupuliai vis kapryzijasi:
http://pasaulis.lryt...n=adblockerfeed
Atsakyti