Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Situacija ir man nepatinka, bet .................................................................. 4u.gif

To ko nugalėti negalime - reikia kažkaip priimti. 4u.gif

*****, kas man pasidarė. g.gif KOkis tai gerumo priepolis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 29 spalio 2015 - 02:24
QUOTE(Publicum47 @ 2015 10 29, 03:23)
Situacija ir man nepatinka, bet ..................................................................  4u.gif

To ko nugalėti negalime - reikia kažkaip priimti.  4u.gif

drinks_cheers.gif b ū t e n t
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2015 10 29, 02:23)
To ko nugalėti negalime

Kodėl negalime? Galime laisvai, tik noro reikia ax.gif
Atsakyti
Laimei, pas mus jie dar nesiveržia. Kiek pasižiūriu reportažus, tai visų mintis viena : Švedija arba Vokietija. Aišku, prieš tai privalomas pavirkavimas, kokius pavojus patyrė lotuliukas.gif Dabar vokiečių mamytė tegul ir tvarkosi, jei jau prisikvietė. Sužlugdys šalis pati save per durną galvą. Ir Europos sąjungai galas bus.
Man tai įdomu vienas aspektas : karas Sirijoje, Afganistane vyksta jau kelis metus. Pabėgėliai pasirodė po truputį prieš metus, o tiesiog lavina užtvindė prieš pusmetį, kai pasipylė žinutės : viskas gerai, niekas netikrina, atgal nesiunčia, priima visus iš eilės.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 10 29, 09:16)
o tiesiog lavina užtvindė prieš pusmetį, kai pasipylė žinutės : viskas gerai, niekas netikrina, atgal nesiunčia, priima visus iš eilės.

Sia Vokietijos taktika kai kas ka tik ivardino kaip nuoseklu ir metodiska tvarkymasi lotuliukas.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 29, 08:46)
Kodėl negalime? Galime laisvai, tik noro reikia ax.gif

hah.gif hah.gif hah.gif ir ką gi MES galime?
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 10:32)
hah.gif  hah.gif  hah.gif ir ką gi MES galime?

Viską, bele ką, reikia tik NORO tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2015 10 29, 02:23)
Situacija ir man nepatinka, bet ..................................................................  4u.gif

To ko nugalėti negalime - reikia kažkaip priimti.  4u.gif

*****, kas man pasidarė.  g.gif  KOkis tai gerumo priepolis.  biggrin.gif

Painioji absoliučiai skirtingus dalykus 4u.gif Kaip taip ir kodėl taip? Kas yra amerikietis ir kas yra austras, vokietis, lietuvis, prancūzas, švedas, estas, lenkas, italas, slovėnas, bulgaras, vengras ir kt.?

Iš Kaimo, jau pradėjo (pagaliau) siųsti atgal, buvo deportuoti keli šimtai nelegalų, identifikuoti kaip ne sirai ir ne pabėgėliai, ir įsodint į lėktuvą, su bilietu į vieną galą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 29, 10:33)
Viską, bele ką, reikia tik NORO tongue.gif

bet jūs, matau, visai nesiorientuojate situacijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 10:36)
bet jūs, matau, visai nesiorientuojate situacijoj  smile.gif

Aš tai puikiai orinetuojuosi, kad esame kvailiausių tolerastinių įstatymų, kurie mus pačius žlugdo, įkaitai.
O jūs kurioje dimensijoje orientuojatės? Mano namai - tavo namai? Tai atverkit langus ir duris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 29, 10:44)
Aš tai puikiai orinetuojuosi, kad esame kvailiausių tolerastinių įstatymų, kurie mus pačius žlugdo, įkaitai.
O jūs kurioje dimensijoje orientuojatės? Mano namai - tavo namai? Tai atverkit langus ir duris biggrin.gif

na ką, sėkmės labai labai norint.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 10 29, 09:16)
Ir Europos sąjungai galas bus.

Anksčiau ar vėliau visoms sąjungoms ateina galas smile.gif

QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 10:57)
na ką, sėkmės labai labai norint.

BurmeSS, bet ar atversit SAVO namų duris pabėgėliams? Leiskit atspėsiu. Ne laugh.gif
Atsakyti