Situacija ir man nepatinka, bet ..................................................................
To ko nugalėti negalime - reikia kažkaip priimti.
*****, kas man pasidarė. KOkis tai gerumo priepolis.
QUOTE(Publicum47 @ 2015 10 29, 03:23)
Situacija ir man nepatinka, bet ..................................................................
b ū t e n t
QUOTE(Publicum47 @ 2015 10 29, 02:23)
To ko nugalėti negalime
Kodėl negalime? Galime laisvai, tik noro reikia
Laimei, pas mus jie dar nesiveržia. Kiek pasižiūriu reportažus, tai visų mintis viena : Švedija arba Vokietija. Aišku, prieš tai privalomas pavirkavimas, kokius pavojus patyrė Dabar vokiečių mamytė tegul ir tvarkosi, jei jau prisikvietė. Sužlugdys šalis pati save per durną galvą. Ir Europos sąjungai galas bus.
Man tai įdomu vienas aspektas : karas Sirijoje, Afganistane vyksta jau kelis metus. Pabėgėliai pasirodė po truputį prieš metus, o tiesiog lavina užtvindė prieš pusmetį, kai pasipylė žinutės : viskas gerai, niekas netikrina, atgal nesiunčia, priima visus iš eilės.
Man tai įdomu vienas aspektas : karas Sirijoje, Afganistane vyksta jau kelis metus. Pabėgėliai pasirodė po truputį prieš metus, o tiesiog lavina užtvindė prieš pusmetį, kai pasipylė žinutės : viskas gerai, niekas netikrina, atgal nesiunčia, priima visus iš eilės.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 10 29, 09:16)
o tiesiog lavina užtvindė prieš pusmetį, kai pasipylė žinutės : viskas gerai, niekas netikrina, atgal nesiunčia, priima visus iš eilės.
Sia Vokietijos taktika kai kas ka tik ivardino kaip nuoseklu ir metodiska tvarkymasi
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 29, 08:46)
Kodėl negalime? Galime laisvai, tik noro reikia
ir ką gi MES galime?
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 10:32)
ir ką gi MES galime?
Viską, bele ką, reikia tik NORO
QUOTE(Publicum47 @ 2015 10 29, 02:23)
Painioji absoliučiai skirtingus dalykus Kaip taip ir kodėl taip? Kas yra amerikietis ir kas yra austras, vokietis, lietuvis, prancūzas, švedas, estas, lenkas, italas, slovėnas, bulgaras, vengras ir kt.?
Iš Kaimo, jau pradėjo (pagaliau) siųsti atgal, buvo deportuoti keli šimtai nelegalų, identifikuoti kaip ne sirai ir ne pabėgėliai, ir įsodint į lėktuvą, su bilietu į vieną galą.
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 29, 10:33)
Viską, bele ką, reikia tik NORO
bet jūs, matau, visai nesiorientuojate situacijoj
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 10:36)
bet jūs, matau, visai nesiorientuojate situacijoj
Aš tai puikiai orinetuojuosi, kad esame kvailiausių tolerastinių įstatymų, kurie mus pačius žlugdo, įkaitai.
O jūs kurioje dimensijoje orientuojatės? Mano namai - tavo namai? Tai atverkit langus ir duris
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 29, 10:44)
Aš tai puikiai orinetuojuosi, kad esame kvailiausių tolerastinių įstatymų, kurie mus pačius žlugdo, įkaitai.
O jūs kurioje dimensijoje orientuojatės? Mano namai - tavo namai? Tai atverkit langus ir duris
na ką, sėkmės labai labai norint.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 10 29, 09:16)
Ir Europos sąjungai galas bus.
Anksčiau ar vėliau visoms sąjungoms ateina galas
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 10:57)
na ką, sėkmės labai labai norint.
BurmeSS, bet ar atversit SAVO namų duris pabėgėliams? Leiskit atspėsiu. Ne