Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Domogintare @ 2015 10 26, 12:35)
Dziaukukites, kad Londono metro, per izpuoli nebuvo Jusu giminaiciu verysad.gif

Tik nereikia čia tokiais dabar "pasidžiaugimais" mėtytis. Tas pats, kas sakyčiau, džiaukitės, jog ne jūsų dukrą klasiokės išmėsinėjo.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2015 10 26, 12:21)
drinks_cheers.gif  Buvau įmetusi kažkada nusikaltimų statistiką UK pagal tautinę sudėtį. Pirmauja - lietuviai ir lenkai. Procentaliai pagal žmonių skaičių galime didžiuotis garbinfa pirmąja vieta. Kai tuo tarpu kokių sirų nusikaltimai skaičiuojami dešimtimis nuo vusos jų populiacijos UK.

Aš šitą? http://www.met.polic...13010000160.pdf

Statistika baisi, o mes net nesigėdim sirams nusikaltėlių etiketes klijuoti, kai tikimybė būti lietuvio išprievartautai JK yra dvidešimt kartų didesnė, nei siro...
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 10 26, 12:41)
Aš šitą? http://www.met.polic...13010000160.pdf

Statistika baisi, o mes net nesigėdim sirams nusikaltėlių etiketes klijuoti, kai tikimybė būti lietuvio išprievartautai JK yra dvidešimt kartų didesnė, nei siro...

Taip, šitą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2015 10 26, 12:37)
Tik nereikia čia tokiais dabar "pasidžiaugimais" mėtytis. Tas pats, kas sakyčiau, džiaukitės, jog ne jūsų dukrą klasiokės išmėsinėjo.

Netinkamas palyginimas, savo vaiku gyvenimo kiekviena smulkmena zinau, su kuo bendrauja, su kuo buna, apie ka sneka, o va, kai isedi i metro ar nueini i viesa rengini su vaiku, nesijauciu taip saugiai, nei Londone, nei Paryziuje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2015 10 26, 10:37)
Daug sutikot musulmonų išlaikytinių UK, Vokietijoj?
---
O jūs rimtai galvojate, kad burkas jos nešioja, nes vyrai liepia, nes jos belaisvės? blink.gif 

Taip, daug. Vokietijoj nežinau, bet UK daug. Labai daug.
---
Dienos anekdotas hihihi.gif Jūsų fantazija beribė thumbup.gif
Pati geriau pasidomėkite čia nesamonių nesvaigus.

QUOTE(Violetisimo @ 2015 10 26, 11:00)
O jums trukdo?

Trukdo

QUOTE(Maja Di @ 2015 10 26, 11:14)

Kodėl ignoravote mano klausimą?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 10 25, 19:24)
Aš tai laikau pliusu pažinti pirminę kultūrą, t.y. ten, kur jos ištakos, ten, kur ji gimė ir yra natūraliai savita,o ne antrinę ar tretinę, kuri atsiranda emigracijoje susipynus emigrantų ir vietos papročiams. Todėl norint pažinti kultūrą naudingiausia keliauti į jos kilmės šalį.

Ir didelė kebeknė su jų pačių tautine savivoka ir tapatybe. Išmokti bendrauti daugiakultūrinėje aplinkoje nesudaro problemų jokio amžiaus žmogui, kuris to nori, tačiau vaikui naudinga pirmiausia susivokti kas jis toks savyje, o paskui jau užsiimti multikultūromis.

Tai gal ir pradėkime tokiu atveju nuo savęs, nuo savo kiemo? Gal pirmiausia išspręskime savo visuomenės bėdas, užuot puolę gelbėti kitų? Kaiminystėje yra tokia viena valstybė, kuri pastoviai visus gelbėja, nors jos pačios žmonės, panašu, kad tuoj pereis prie maisto talonų. Gal laikas baigti tas senas tradicijas.

Nevisai supratau, apie ką čia jūs. Gal galite konkrečiau?

Bent jau man, gerokai daugiau žinių, supratimo duoda bendravimas su kaimynu egiptiečiu, nei pažintinės atostogos Egipte.

Kai gyveni makrokultūroje, tai gimtoji tampa minikultūra. Nežinau blogai tai ar gerai.
Tiesiog yra taip kaip yra.

Toliau nebuvo asmeniškai jums.

Susitvarkyti savo kiemą visada gerai. Pripažinti problemas ir jas spręsti būtina. Tik kaip tiems reikalams gali sutrugdyti varganas 1500 pabėgėlių? Na tegul paskui kiekvieną iš jų atvažiuoja dar po devynis jų šeimos narius, bet tai bus tik 15000 žmonių, juk tai labai nedaug per visą Lt.

Tiesiog keistai atrodo kai kurių kabinamos tinginių, nevalų, nusikaltėlių etiketė kitų šalių žmonėms, kai tuo tarpu, nei pačioje Lt, nei kitose šalyse gyvenančių lietuvių niekaip pavadinti mielais ir pūkuotais neišeina.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 10 26, 10:11)
Mūsų kultūroje pirmiausia gelbėjami moterys ir vaikai. Pas juos - gelbėjasi vyrai.  Ar tokio požiūrio mums reikia? Ar jie persiauklės tiek, kad imtų gerbti moteris?

Dar vaizdas paplūdimyje. Man būtų slogu žiūrėti į tokias vargšes Palangoje.

Jei arabai bus klientai, susirodysiu. Jei bus išlaikytiniai, eina jie velniop.

Tai kad ne, ir lietuvoje dažniausiai į kitas šalis išvažiuoja pirmiausiai vyrai, o paskui, jei ten įsikuria, šeimas išsiveža.

O ką daryti kai gailestį ir slogutį sukelia ant kablų, pilnu makiažu, mini stiliuk pasidabinusi ir maxsimos krepšius nešanti? O jei dar ir su adidasiniu palydovu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Violetisimo @ 2015 10 26, 10:37)
Dėl "vargšių" musulmonių. Jos jums atrodo vargšės, o joms mes. Ir čia tik požiūrio reikalas. Ir pabandykit kokiai turkei pasakyti, kad jos nuomonė niekam neįdomi ir kaip vyras pasakys, taip ir bus biggrin.gif  Aha aha, greičiau lietuvė moteris po tokių žodžių nuo lietuvio vyro į triūbą gaus nei turkė sutiks būt nuolankia avele biggrin.gif Dėl arabių nežinau, neteko sutikti.

O jūs rimtai galvojate, kad burkas jos nešioja, nes vyrai liepia, nes jos belaisvės? blink.gif  Pasudomėkit truputį. Tikinti musulmonė nori dengtis plaukus ir be burkos jaučiasi kaip jūs gatvėje vienais apatiniais. Burkos ir ekstremizmas neturi absoliučiai jokių sąsajų

Ne, na ir sulyginot, gauti nuo vyro į triūbą, tai gi meilės, dėmesio žestas, ale vat diedas turi būti lietuvis, na arba minimum slaviško kraujo turintis. Čia nesiskaito vargšės, vargšėmis būna tik musulmonės. biggrin.gif

Aš tai tikiu, jog rimtai galvoja ir jokia čia ne išimtis. Matyt tiesiog daliai moterų nesuvokiama, jog moterys gali pačios rinktis, be diedų norų, pasakymų ar paliepimų. Vyrų tarpe to nesuvokiančių dar daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 26 spalio 2015 - 17:33
QUOTE(Nastya @ 2015 10 26, 12:59)
Kodėl ignoravote mano klausimą?

Kas per klausimas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 26, 18:33)
Kas per klausimas buvo?

QUOTE(Nastya @ 2015 10 25, 23:29)
- Tai pala, tau nemėgti rusų galima, o man nemėgti musulmonų negalima ar kaip?  bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 26, 19:57)

O kas draudžia? Nemėkit mirksiukas.gif . Tarp rusų irgi ne vien chamai bigsmile.gif . Bet kadangi pinigus atneša tai ir lankstmės. O jie jaučiasi kaip viešpačiai biggrin.gif . Aš nemėgstu jų, nes man jie su chamo įvaizdžiu asocijuojasi, bet vis vien laužau liežuvį, nes jie nepasistengs, nepalužys. Šiandien irgi pirty programa, dvi ponios guli, žmonių daug eina, nėr kur atsisėst, tai gerai kad sugėdino irgi rusė, kažkaip ten pasakė naglost vtoroje sčastje ax.gif, kažką tokio . Arba lietuviai tyli kaip priklauso, o šitie pošlus anekdotus pasakoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2015 10 26, 17:30)

Tai kad ne, ir lietuvoje dažniausiai į kitas šalis išvažiuoja pirmiausiai vyrai, o paskui, jei ten įsikuria, šeimas išsiveža.

Lietuvoje irgi karas ir vyrai, išvažiuodami palieka šeimas karo zonoje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 26, 19:17)

Na man tiesą sakant nėra skirtumo kas ko nemėgsta, bet tai tada nėra ko prikaišioti mano musulmonų nemėgimo, kai pati irgi ne visiems simpatizuojate rolleyes.gif Čia taikau ne tik jums, nes matyt visi kažko nemėgsta labiau nei kitų ir tai visiškai normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 26 spalio 2015 - 19:27
QUOTE(Nastya @ 2015 10 26, 20:22)
Na man tiesą sakant nėra skirtumo kas ko nemėgsta, bet tai tada nėra ko prikaišioti mano musulmonų nemėgimo, kai pati irgi ne visiems simpatizuojate  rolleyes.gif Čia taikau ne tik jums, nes matyt visi kažko nemėgsta labiau nei kitų ir tai visiškai normalu.

o aš jums prikaišiojau?
Atsakyti