Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 26, 11:53)
Ir toliau fantazuokite apie valdingas musulmones, kuriu vyrai tupi po padu, gerai is ryto nuotaika pakeliate  thumbup.gif
Turbut uz jus daugiau domejausi, nes zinau, kad burka dengia ne tik plaukus  biggrin.gif Ir kad pagal korana musulmonems reikia dengtis tik plaukus, kakla ir krutine. O ne susisukti i maisus nuo galvos iki koju.
Papildyta:

Nežinau, kiek jųs domėjotės, aš ir pati tai žinau, jog joms reikia dengtis tik plaukus ir krūtinę, bet man netrukdo, kas kaip apsirengęs. Kol tai įstatymiškai neuždrausta. O jums trukdo?
Kaip sakiau, dėl arabių nežinau, bet tokių valdingų moterų kaip turkės nesu sutikusi.
Papildyta:
QUOTE(Domogintare @ 2015 10 26, 11:53)
Nu, bet turku sitame sraute nebera ir turkes burku praktiskai nenesioja ir galvu nedengia, ir nuo europieciu mazai skiriasi, ir papludymyje dauguma su maudymo kostiumeliais, viena kita teko matyti apsirengusia  tongue.gif

Integravosi.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2015 10 26, 11:44)
O Jums dar neuztenka ivykdytu teroro aktu Eurlpoje ir JAV, man tik keistas Jusu  poziuria, kai sneka eina apie rytu europiecius ir ju nusikaltimus, kai ju bijoma visoje europoje, tai Jus katutemis plojate, bet kai as bijau musulmonu, kurie visame pasaulyje  organizuoja masines zudynes, tai as esu isvadinama ksenofobe. Kazkaip neteko girdeti, kad rytu europietis kokio nors dievo vardu, nuzudytu kelis simtus zmoniu.

koks skirtumas, dievo, ar kitos idėjos vardu, masinės žmogžudystės vyksta nuolatos. Aš tik konstatuoju, kad tokios šalys kaip Anglija, Vokietija, Norvegija didesniu galvos skausmu laiko Rytų Europos imigrantus. Čia tiek teisėsaugos, tiek politikų oficialūs pranešimai.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 26, 12:04)
koks skirtumas, dievo, ar kitos idėjos vardu, masinės žmogžudystės vyksta nuolatos. Aš tik konstatuoju, kad tokios šalys kaip Anglija, Vokietija, Norvegija didesniu galvos skausmu laiko Rytų Europos imigrantus. Čia tiek teisėsaugos, tiek politikų oficialūs pranešimai.

Rytu europieciai vykdo masines zudynes thumbup.gif Tai, kad jau dabar visa europa trimituoj, del karo pabegeliu ir patys svedai jau trimituoja
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 26, 11:53)
Jau Lenkijoje atejo i valdzia ekstremalus radikalai, baisu, kokias jegas isjudino ir sustiprino beprotiska Angeles politika...

man irgi baisu unsure.gif rik ne Merkel kaltinu, o žmones, praradusius protą. Ypač tie lenkai, nei ten jiems reikia su tuo dorotis, nei juos puola. Tik akla baimė. Nebrandi ta Europa, jei davatkos pasuks europą atgal.
Atsakyti

Todėl, kad ilgus metus buvom po ruso padu, supanašėjom ax.gif

QUOTE(mjforever @ 2015 10 26, 12:09)
man irgi baisu  unsure.gif  rik ne Merkel kaltinu, o žmones, praradusius protą. Ypač tie lenkai, nei ten jiems reikia su tuo dorotis, nei juos puola. Tik akla baimė. Nebrandi ta Europa, jei davatkos pasuks europą atgal.

drinks_cheers.gif man irgi keista, kad jų labiausiai bijo tie, kurie su jais net nesusidūrė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2015 10 26, 11:00)
Kol tai įstatymiškai neuždrausta. O jums trukdo?

Bet kazkodel kai kuriose salyse jau uzdrausta. Kazin, kodel bigsmile.gif Ir man trukdo, nes tai rodo, kad zmogus yra radikaliu paziuru, nederanciu su europietiskomis vertybemis, ir kaip taisykle, tokie zmones yra priesiskai nusiteike. Ir dar man trukdo, nes nesuprantu, ko tokiems reikia Europoje, nuo ko jie bega, jeigu jiems priimtinos ISIS taisykles.

QUOTE(mjforever @ 2015 10 26, 11:04)
tokios šalys kaip Anglija, Vokietija, Norvegija didesniu galvos skausmu laiko Rytų Europos imigrantus. Čia tiek teisėsaugos, tiek politikų oficialūs pranešimai.

Dabar jau reikia sakyti laike, o ne laiko mirksiukas.gif Atsiliekate nuo aktualiju.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 26, 11:14)
drinks_cheers.gif man irgi keista, kad jų labiausiai bijo tie, kurie su jais net nesusidūrė ax.gif

Labai normali ta baime, tai elementarus savisaugos instinktas, matant kas vyksta kaimynysteje. Ir akivaizdu, kad nieko nedarant teks su tuo susidurti. Tiek, kad per didelis radikalu nukrypimas i krastutinumus jau yra pavojinga viskam, ne tik imigrantams.
Atsakyti

drinks_cheers.gif Buvau įmetusi kažkada nusikaltimų statistiką UK pagal tautinę sudėtį. Pirmauja - lietuviai ir lenkai. Procentaliai pagal žmonių skaičių galime didžiuotis garbinfa pirmąja vieta. Kai tuo tarpu kokių sirų nusikaltimai skaičiuojami dešimtimis nuo vusos jų populiacijos UK.
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 26, 12:15)
Bet kazkodel kai kuriose salyse jau uzdrausta. Kazin, kodel  bigsmile.gif Ir man trukdo, nes tai rodo, kad zmogus yra radikaliu paziuru, nederanciu su europietiskomis vertybemis, ir kaip taisykle, tokie zmones yra priesiskai nusiteike. Ir dar man trukdo, nes nesuprantu, ko tokiems reikia Europoje, nuo ko jie bega, jeigu jiems priimtinos ISIS taisykles.
Dabar jau reikia sakyti laike, o ne laiko  mirksiukas.gif Atsiliekate nuo aktualiju.

burkos visokios irgi man trukdo, negaliu žiūrėti į tas apsimuturiavusias moteris. Bet tai čia visai nepateisinama priežastis nesuteikti pabėgėliams pagalbos.
Papildyta:
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 26, 12:20)

Dabar jau reikia sakyti laike, o ne laiko  mirksiukas.gif Atsiliekate nuo aktualiju.

kad duomenys savaitės senumo, nesakyčiau, kad taip pasikeitė smile.gif
Atsakyti
Uždrausta, nes kyla asmens identifikavimo problemų.Ir aš pritariu, labai geras įstatymas. Bet kur neuždrausta, tai man jos visiškai nemaišo ir man jų negaila. Nekelia jokių emocijų apskritai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetisimo: 26 spalio 2015 - 11:33
QUOTE(Violetisimo @ 2015 10 26, 12:00)
Nežinau, kiek jųs domėjotės, aš ir pati tai žinau, jog joms reikia dengtis tik plaukus ir krūtinę, bet man netrukdo, kas kaip apsirengęs. Kol tai įstatymiškai neuždrausta. O jums trukdo?
Kaip sakiau, dėl arabių nežinau, bet tokių valdingų moterų kaip turkės nesu sutikusi.
Papildyta:

Integravosi.

As apie pacia Turkija ir jos papludimius biggrin.gif , kartais net turkiu isvaizda ir seksualumo demonstravimas ir rytu europietes pranoksta, siemet kaip pamaciau viesbucio savininko zmona, tai net issiziojau ....
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2015 10 26, 12:33)
As apie pacia Turkija ir jos papludimius  biggrin.gif , kartais net turkiu isvaizda ir seksualumo demonstravimas ir rytu europietes pranoksta, siemet kaip pamaciau viesbucio savininko zmona, tai net issiziojau ....

drinks_cheers.gif užguitų avelių neprimena.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2015 10 26, 12:21)
drinks_cheers.gif  Buvau įmetusi kažkada nusikaltimų statistiką UK pagal tautinę sudėtį. Pirmauja - lietuviai ir lenkai. Procentaliai pagal žmonių skaičių galime didžiuotis garbinfa pirmąja vieta. Kai tuo tarpu kokių sirų nusikaltimai skaičiuojami dešimtimis nuo vusos jų populiacijos UK.

Dziaukukites, kad Londono metro, per izpuoli nebuvo Jusu giminaiciu verysad.gif
Atsakyti