Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 10 23, 13:22)
Dievaži, galėjot bent kasdien po 10 minučių užleist garsiai Ramšteinus smoke.gif

ypač Let me see you stripped cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 10 23, 13:22)
Dievaži, galėjot bent kasdien po 10 minučių užleist garsiai Ramšteinus smoke.gif

Kur ten leisi, kai trys lietuves moterys, viena is ju jau susizavejus ju gyvenimu, kaip taisykle visi milijonieriai savo salyje ir mokslus baige tik Anglijoje juodadarbiai, nes vargsiukai nelegalai, gaslus priekabiautojai ir makaronu kabintojai," tekek uz manes, kad galeciau legalizuotis, o tada as visus milijonus cia atsiveziu ir Tave ant ranku nesiosiu". Drauge is siu panciu metus laiko traukem, kol milijonierius jos santaupu dvieju metu is saskaitos nepatvarke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2015 10 23, 13:38)
Drauge is siu panciu metus laiko traukem, kol milijonierius jos santaupu dvieju metu is saskaitos nepatvarke  verysad.gif

gerai, kad ant LT taip nebūūūna.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 23, 14:02)

Šiaip ne dažnai būna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 23, 13:02)

Visokiu visur buna, bet yra tam tikros tendencijos, kuriu neimanoma nepastebeti. As nzn, ar bandete kada uzsienyje pagyventi, bet ten is arti matai kulturos skirtumus. As vaizda apie musulmonus susidariau ne is delfio, o is savo patirties kasdien. Ir tas vaizdas labai prastas.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 23, 14:23)
As vaizda apie musulmonus susidariau ne is delfio, o is savo patirties kasdien. Ir tas vaizdas labai prastas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 23, 14:23)
Visokiu visur buna, bet yra tam tikros tendencijos, kuriu neimanoma nepastebeti. As nzn, ar bandete kada uzsienyje pagyventi, bet ten is arti matai kulturos skirtumus. As vaizda apie musulmonus susidariau ne is delfio, o is savo patirties kasdien. Ir tas vaizdas labai prastas.

kažkiek gyvenau vokietijoje. Aš tada pamačiau, kas yra kultūrų skirtumai. Lyginant vokiečius su lietuviais. Dėl to man iki šiol vokietija yra svajonių šalis.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 10 23, 09:28)
1. Kaip manote, pareigūnai būtų tokie idotai ir nesusiprastų vertėją pasikviest? Duosiu pavyzdį. 25 metų lietuviškai nemokantis ir be dokumentų rusakalbis aiškina, kad yra gimęs ir užaugęs Visagine Lietuvos pilietis, o lietuviškai nemoka, nes mokėsi rusiškoje mokykloje, o aplinkui visi kalba rusiškai. Patikėtumėte?

Patikėčiau. Net ir Panevėžyje nekuriame (buvusiame karininkų) kvartale jų yra. Mano kaimynė irgi nekalba lietuviškai. Gyvena čia nu o 1989 metų.

QUOTE(mjforever @ 2015 10 23, 11:58)
daryti bent jau taip, kad visoje ES būtų vieninga socialinė ir ekonominė politika pabėgėliams: vienodos išmokos, sąlygos,

o galima - ne pabėgėliams, o ES piliečiams?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 23, 14:31)
kažkiek gyvenau vokietijoje. Aš tada pamačiau, kas yra kultūrų skirtumai. Lyginant vokiečius su lietuviais. Dėl to man iki šiol vokietija yra svajonių šalis.

Tai ko vis dar čia? Mane tai į Korėją siuntėt, berods jūs? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 23, 14:31)

Tai kaip cia tu vis dar Lietuvoje g.gif Vokietija svajoniu salis, o ir pabegeliai ten arciau butu. Pasaka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 23 spalio 2015 - 13:36
QUOTE(mjforever @ 2015 10 23, 11:58)
ir kaip jums čia taip gavosi, kad jums, didžiai aristokratei,  vadovauja baudžiauninkai ir vergai, o pačiai vesti tautos nesiseka.

Politika iš tiesų yra labai purvinas dalykas. Ten pirmu smuiku groja dideli pinigai ir interesai. Kiek pažįstu žmonių, pasukusių į pusę, tai visi neatpažįstamai pasikeitė. Kalba nuvalkiotais partijos šablonais, sklaidosi, mol, kokius Vasiukus mes čia pastatysime. O kai parodau, kurio zuikio ausys net kepure nepridengtos kyšo, tai kažkaip sustingsta nepatogiai, lyg į kelnes prileidę. Subordinacija ten didesnė nei Vatikane. Nė žodeli savos nuomonės.
Teko truputį pažinti tą sistemą iš vidaus, man padorumas neleido mirkti purve.. Paaiškinau kodėl ir pasitraukiau.
Todėl ir dėl pabėgėlių, kažkieno interesai tiesiog per kraštus veržiasi doh.gif
Nenoriu, kad mano šalyje mane kritikuotų pribuvėliai, kad aš gyvenu, kaip įprasta, valgau kiaulės kumpį ir glostau šunį. Pabandytų jie man pasišakoti. Gal lietuviai nebus avinų minkštakūnių banda, vyrai patiesins jų dantis, jei savo tvarką pradės diktuoti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 10 23, 14:43)
Nenoriu, kad mano šalyje mane kritikuotų pribuvėliai, kad aš gyvenu, kaip įprasta, valgau kiaulės kumpį ir glostau šunį. Pabandytų jie man pasišakoti. Gal lietuviai nebus avinų minkštakūnių banda, vyrai patiesins jų dantis, jei savo tvarką pradės diktuoti.

drinks_cheers.gif
Net neabejoju wink.gif Lietuvoj tikrai tvarkos neivedines, bent jau ne man schmoll.gif
Atsakyti