Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Nastya @ 2015 10 22, 23:17)
Šnekam kaip su siena. Negaus pabėgėlio statuso ir kas tada? Kur jį dės?!
Gali ir šnekėti, angliškai gi a la dauguma moka. Ir su brouken ingliš susišnekės, tai gal į UK siųs?  laugh.gif

Taigi buvo aiškinta, kad nešnekės biggrin.gif . Va man čia irgi neaišku kur juos išgabens, jei nenustatys iš kokios jie šalies. Bet aš kažkodėl tikiu, kad Vokietija susitvarkys su šia bėda.
Ir kažkaip dar net nematydama tų pabėgėlių nebauginu savęs biggrin.gif . Man baisiau būtų, jei šalia manęs įsikurtų panka su chebra biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 22, 23:24)
Taigi buvo aiškinta, kad nešnekės biggrin.gif . Va man čia irgi neaišku kur juos išgabens, jei nenustatys iš kokios jie šalies. Bet aš kažkodėl tikiu, kad Vokietija susitvarkys su šia bėda.
Ir kažkaip dar net nematydama tų pabėgėlių nebauginu savęs biggrin.gif . Man baisiau būtų, jei šalia manęs įsikurtų panka su chebra biggrin.gif .

Nesnekes sava kalba , o jeigu nemoka kitos tai ir tyles 4u.gif
Atsakyti

Nu va smile.gif Siūlot deportuot, o nežinot kur smile.gif
Koks skirtumas ar šnekės ar nešnekės, niekas neįrodys iš kur jie, jei visi dokumentai sunaikinti. Bet nieko, gi VOKIETIJA su viskuo susitvarkys, tik poto tegul kitom šalim nesiūlo tvarkytis jei prisikvietė ir apsiėmė tvarkytis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 22, 21:29)
švedukas, šiandien surengęs mirtiną išpuolį prieš imigrantus. Diagnozė-ksenofobija.

Rimtai? Nieko negirdėjau. Kiek nukovė? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 10 22, 19:14)
blink.gif  matom ko nematę

O čia kas? Jūs gal galite plačiau?
Atsakyti

Jus kaip Merkel, pirma pasakot, o paskui galvojat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 22, 23:30)
Rimtai? Nieko negirdėjau. Kiek nukovė? g.gif

2, dar kažkiek ligoninėj
Papildyta:
Jūroje ginkluoti asmenys masiškai puldinėja migrantus
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 22, 23:28)
Nu va  smile.gif Siūlot deportuot, o nežinot kur  smile.gif
Koks skirtumas ar šnekės ar nešnekės, niekas neįrodys iš kur jie, jei visi dokumentai sunaikinti. Bet nieko, gi VOKIETIJA su viskuo susitvarkys, tik poto tegul kitom šalim nesiūlo tvarkytis jei prisikvietė ir apsiėmė tvarkytis  irnesakyk.gif

pasikartosiu: iššūkis nustatyti iš kur yra nuolatinis, metodai yra, visapusiški.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 10 22, 22:42)
thumbup.gif
O pats vokietis net kalbančius mus atskirtų?
O švedai, pasirodo, ne visi "geruliai". Vargšas vaikas, matyt užkniso jį juodai. Jei tą patį būtų padaręs koks juodis švedų mokykloje, būtų gal tylu ramu.
Mano manymu, šitų išpuolių iš vienos ir kitos pusės tik daugės. Kol nebus pasiekta kažkokia kritinė riba, kai viskas pasilies nekontroliuojamai. Neduok Dieve, kas laukia minkštakūnės Europos. doh.gif

anglijoje, airijoje seniai lietuviai gauna į kuprą. Kai nei didelių kultūrinių, nei didelių religinių skirtumų nėra. Taigi ekstremizmas tautybės neturi. Raizbainikams pretekstas bet kas bus. Europiečių nacizmas lygus islamistų ekstremizmui. Jei ne gerai organizuotos valstybės europoje, situacija būtų panaši, kaip azijoje. Jeigu tuos musumonus užkabinės, tik spirs juos dar glaudžiau į getus burtis, šiauštis, ir atsitiks visko. Bet tai yra abipusė kaltė.
Atsakyti
dar viena "išmušto saugiklio" galvoj auka.

Pirmaujanti kandidatė į Vokietijos Kelno miesto merus šeštadienį užpuoliko buvo sunkiai sužeista peiliu per rinkimų kampanijos renginį ir policija sako, kad tai buvo „rasistinis, politinis“ išpuolis, susijęs su dideliu į šalį atvykstančių migrantų skaičiumi.

Daugiau skaitykite: http://lzinios.lt/lz...-ispuoli/210882
© Lietuvos žinios
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 23, 07:03)
Jeigu tuos musumonus užkabinės, tik spirs juos dar glaudžiau į getus burtis, šiauštis,  ir atsitiks visko. Bet tai yra abipusė kaltė.

Dėl paryškinto sakinio jūs visiškai teisi. Dėl antro pagalvojus - žmonėms per prievartą šalia apgyvendina jiems (nepriimtinus) kaimynus, o jei naujiesiems kaimynanams nepatiks senųjų elgesys - tai senieji kalti, kad neįtiko g.gif

QUOTE(mjforever @ 2015 10 23, 07:29)
dar viena "išmušto saugiklio" galvoj auka.

Dar kartą įrodo, kad imigrantų tema kelia įtampą visuomenėse.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 22, 22:41)

Na, bet ir antraštė. Masiškai. Kelis laivelius iš šimtų paliko plūduriuoti be variklio... biggrin.gif Čia kaip vaikų kūnais nuklotos Turkijos pakrantės. Tėvų kaltė kažkodėl virsta mūsų kalte. Taigi vieni nelegaliai kerta sieną, kiti nelegaliai pelnosi, treti nelegaliai plėšikauja. Vsio zakono lotuliukas.gif
Pankos ir aš nenorėčiau į kaimynus. Bet jie reikalingi tam, kad mūsų smegenys taukais neapaugtų.
Atsakyti
Ir Jūs čia rimtu veidu nesąmones rašote? Negi manote, kad tarnybose, priimančiose sprendimus dėl pabėgėlio statuso suteikimo/deportacijos, dirba iš gatvės surinkti imbecilai, kurių niekas net nesivargina apmokyti?

Sakote, visi pabėgėliai kalba arabiškai, o ar teko girdėti apie tokį dalyką, kaip tarmės? Jūs dzūko nuo žemaičio neatskirtumėte? Pagaliau, kalba nėra esminis rodiklis. Atsakymai į paprastučius klausimus "Kur gimėte", "Kur mokėtės", "Kur dirba jūsų tėvai", "Koks mokyklos, kurioje mokėtės, adresas" jau leidžia suprasti, ar žmogus meluoja. Negi manote, kad eiliniai migrantai sugebės į juos teisingai atsakyti? Jei taip, tuomet apsispreskite, kas tie migrantai yra, puslaukiniai tamsuoliai, nemokantys net užpakalio tualetiniu popieriumi nusišluostyti, ar elitinių KGB/FSB, CŽV arba MI5 mokyklų absolventai.

Sakote, nekalbės. Kažkodėl apie tai neteko girdėti, atvirkščiai, skaičiau apie besipiktinančius, kad ilgai reikia laukti registracijos, kurios metu ne tik paimami pirštų antspaudai, bet ir užpildomi anketiniai duomenys. Tarkim, koks nors gudrutis sugalvos nekalbėti jau po registracijos ir laikinos pastogės suteikimo. Kiek laiko trunka pabėgėlio statuso suteikimo klausimas, pusmetį? Negi manote, kad per tą laiką jis tylės ir nekalbės nei su pareigūnais, nei su kitais pabėgėliais? Ir vėl gi, negi manote, kad tie pareigūnai visiški tamsuoliai neapmokyti apklausos metodų? Juk yra būdų net ir žudikus įtikinti prisipažinti. Pavyzdžiui, kaip manote, kokia būtų ekonominio migranto, tarkim, egiptiečio, reakcija, jei pareigūnai jam pasakytų "taip, mes tikime, kad tu siras, todėl priėmėmė sprendimą tave rytoj deportuoti į Siriją". Kaip manote, ar toks žmogelis staiga neprisimintų egiptietis esąs?

Aišku, realybė yra žymiai sudėtingesnė, nei aš čia "nupaišiau", ne veltui pabėgėlio statuso suteikimo klausimas nagrinėjamas taip ilgai.

Atsakyti