QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 10 21, 23:04)
Jei jau taip griežtai, tai tegul būna taip. A kokios čia ministerijos informacinė sklaida ???
1.Projektus rengėm.Skaičiavome patys, nes mokėti 10 proc "sėkmes" mokesčio man per brangu. Tiems "karvelių gaudytojams" Vis dar žinutės į tel eina, pagalbą siūlo
2.Dar linksmiau
3. O tai su kokia technika remontuoja renovuoja? Vietiniais jaučiais kinkytu plentvoliu? Namai renovuojami kokiomis medžiagomis? Kažkodėl perkant kiekvieną vinį turi būti sertifikatas, kad vinis atitinka " ES standartus ir norminius aktus"
4.Laisvai pragyvenčiau.
5. Vietiniai prisidirbo ir ant savo galvos prisišaukė dvi suopervalstybes, kurioms ne pro šalį naujas poligonas.
6. O tai ne? Nė vieno numesto ginklo? Net jei tai mainais į sotų gyvenimą ES?
7. Kažkodėl nemačiau, kad guminėmis valtimis į Graikiją plūstų ukrainiečiai O gal mano geografijos žinios pasenusios O gal jie visi nusidažė juodai plaukus ir odą Neguldyčiau galvos, kad Sirijoje nera juodų piliečių priplotomis nosimis. Ką jau padarysi. Globalizacija, kaip sako frau Merkel. Amen.
1.Projektus rengėm.Skaičiavome patys, nes mokėti 10 proc "sėkmes" mokesčio man per brangu. Tiems "karvelių gaudytojams" Vis dar žinutės į tel eina, pagalbą siūlo
2.Dar linksmiau
3. O tai su kokia technika remontuoja renovuoja? Vietiniais jaučiais kinkytu plentvoliu? Namai renovuojami kokiomis medžiagomis? Kažkodėl perkant kiekvieną vinį turi būti sertifikatas, kad vinis atitinka " ES standartus ir norminius aktus"
4.Laisvai pragyvenčiau.
5. Vietiniai prisidirbo ir ant savo galvos prisišaukė dvi suopervalstybes, kurioms ne pro šalį naujas poligonas.
6. O tai ne? Nė vieno numesto ginklo? Net jei tai mainais į sotų gyvenimą ES?
7. Kažkodėl nemačiau, kad guminėmis valtimis į Graikiją plūstų ukrainiečiai O gal mano geografijos žinios pasenusios O gal jie visi nusidažė juodai plaukus ir odą Neguldyčiau galvos, kad Sirijoje nera juodų piliečių priplotomis nosimis. Ką jau padarysi. Globalizacija, kaip sako frau Merkel. Amen.
1. Na, Jūs sugebėjote, ir gavot be jokio "sėkmės mokesčio", ar ne? O tie, kas nesugeba ir samdo konsultantus, tai, Jūsų galva, tokiu būdu "sėkmės mokesčius" moka?
2. O man visai nelinksma, jei Jūs, žinodama apie įstatymų pažeidimus, apie tai nepranešate VPT ar STT, tuo pačiu tapdama bendrininke.
3. Gal pasakysiu Jums naujieną, bet Lietuva irgi priklauso ES, taip kad ES standartai tuo pačiu yra ir Lietuvos standartai. O dėl technikos, koks kieno reikalas, kokia technika dirba privačios statybų bendrovės? Jei bendrovė UAB "Statyba" turi 3 darbuotojus, modernią įrangą ir konkurse pasiūlo atlikti darbus už 1 000 pinigų, o UAB "Iš kaimo" turi 100 darbuotojų, 100 sovietinių laikų lopetų ir pasiūlo tuos darbus atlikti už 100 000 pinigų, tai nėra ko piktintis, kad laimės UAB "Statyba".
5. Tai Jūs apsispręskit, vyksta karas Sirijoje, ar ne.
6. Jei mėto ginklus ir bėga į Europą, tai kas tuomet ten kariauja? Ar tiesiog ten karo nėra, bo visi išsilakstė, tik Vova su Baraku bombikes tyrlaukiuose mėto?
7. Ne, jie bėga į teroristų neužgrobtus regionus arba į Rusiją. O rusai irgi klykia, kokie tie "ukropai", "chocholai" ar panašiai nedėkingi, nekultūringi, veltėdžiai ir ... (dainelė žinoma, žodžiai lygiai tie patys, kaip ir apie kitus pabėgėlius).
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 10 21, 23:10)
Aš truputį kitaip suinterptetavau tą mjforever pasakymą, bet čia turbūt mano bėda. Dėl ES pinigų infrastruktūros vystymui - taip, jie ateina, bet ne kaip kažkokia išmalda už kurią kiekvienas turi jaustis asmeniškai dėkingas. Kam reikia tų pinigų, tas ir suka galvą, kaip juos paimti, taigi, kaip pastebėjot, tam naudodamas savo laiką, darbą ir kitus resursus. Ir beabejo, pelną ar naudą iš to irgi gauna, kas yra visiškai normalu. Todėl pozicija "Jie duoda mums pinigų, o mes už tai rankas kojas turime bučiuoti" , mano manymu, nėra visai teisinga.
O aš ir nelaikau to išmalda, grečiau kompensacija už tai, kad didžiųjų Europos valstybių politika XX a. pradžioje prisidėjo prie to, kad 50-čiai metų buvo sustabdytas Rytų Europos šalių, ypač Lietuvos, Latvijos ir Estijos, vystymasis.
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 10 21, 23:44)
Tai kad dėl tų principų pagrinde ir bėda, nes net ir narės senbuvės tarp jų pasimetę, turiu omenyje principus dėl pabėgėlių. Vienokius principus tuo klausimu turi Jungtinė Karalystė, kitokius Vokietija, dar kitokius Italija, ir dar kitokius Danija ir t.t. Taigi, iš esmės vieningų principų nėra. Jūs linkusi, kaip suprantu, labiau laikytis Vokietijos principų, o aš - Jungtinės Karalystės ar Danijos. Tai kurie teisingi ir kas tai nustato?
Mane labiausia neramina būtent tai, kad ES šalys kiekviena laikosi savos pozicijos ir nebando susitarti bent jau dėl esminių dalykų, nes problema yra per didelė, kad su ja pavieniui susidorotų net tokia stipri valstybė, kaip Vokietija.