Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(mjforever @ 2015 10 20, 19:06)
tuo pačiu ir mirtina lietuvių girtavimo kultūra

Na, iš nuorodos adreso panašu, kad ten ne lietuvių, o rusų kultūra.

Aš jau kurį laiką norėjau jūsų paklausti iš kur toks besąlygiškas imigrantų palaikymas. Vos ne į kiekvieną jums nepatinkantį komentarą ar nuorodą į straipsnį atsakote iš serijos "kitose šalyse/kultūrose būna dar blogiau". Apie visokius ksenofobiškus komentarus nekalbu, man ir pačiai jie nepriimtini. Bet, pvz. ar nematote problemos, kad į ES teritoriją patenka kas tik nori. Kodėl renkasi nelegalų kelią. Kur dingsta tie neužsiregistavę "pabėgėliai". Ar tokiu būdu į ES neplūsta nusikalstamų ketinimų turintys asmenys ir pan. Tad klausiu be jokių paslėptų minčių, man tiesiog smalsu: kodėl toks besąlygiškas palaikymas? Gal artimųjų rate turite žmonių iš to regiono ir į situaciją žiūrite kitaip nei dauguma, gal iš principo palaikote silpniasnę pusę, gal...?
Atsakyti
Russia's air strike campaign in Syria has killed 370 people, one third of them civilians, since it started three weeks ago, the Observatory said on Tuesday.

More than 50 civilians killed in Russian double strike yesterday in Jabal Akrad, Latakia. As civil defense & FSA assisted wounded from 1st strike a 2nd killed more than 50 civilians...

user posted image

user posted image

Rusijos aviacijos pajėgų pergalė- susidorojo su dviem ISIS vadeivomis
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
MJ, tokios foto nejaudins didžiosios dalies oponentų, nes jie savo rankom tuos du vadeivas ir kitus nustumtų atgal į jūrą ar šaudytų. Tiesiog žmonių tai nepasieks, kai nėra ko pasiekti.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 20, 19:38)

000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 20 spalio 2015 - 18:46
QUOTE(Pilango @ 2015 10 20, 19:29)
Na, iš nuorodos adreso panašu, kad ten ne lietuvių, o rusų kultūra.

Aš jau kurį laiką norėjau jūsų paklausti iš kur toks besąlygiškas imigrantų palaikymas. Vos ne į kiekvieną jums nepatinkantį komentarą ar nuorodą į straipsnį atsakote iš serijos "kitose šalyse/kultūrose būna dar blogiau". Apie visokius ksenofobiškus komentarus nekalbu, man ir pačiai jie nepriimtini. Bet, pvz. ar nematote problemos, kad į ES teritoriją patenka kas tik nori. Kodėl renkasi nelegalų kelią. Kur dingsta tie neužsiregistavę "pabėgėliai". Ar tokiu būdu į ES neplūsta nusikalstamų ketinimų turintys asmenys ir pan. Tad klausiu be jokių paslėptų minčių, man tiesiog smalsu: kodėl toks besąlygiškas palaikymas? Gal artimųjų rate turite žmonių iš to regiono ir į situaciją žiūrite kitaip nei dauguma, gal iš principo palaikote silpniasnę pusę, gal...?

Iš tėvų. Toks buvo auklėjimas.

Matau didžiulę problemą, bet jos neastveria pavojaus tų žmonių gyvybėms ir karo baisumo. Turiu irgi daug nerimo dėl pabėgėlių masto, bet pasitikiu valstybėmis, kad susitvarkys.

Neturiu jokų pažįstamų tame regione.

Iš principo juk dėl to, kad egzistuoja atjauta ir teisingumo jausmas, ir mūsų šalis nepriklausoma egzistuoja.

Atsakyti
Mjforever, žaviuosi jumis ir jūsų kantrybe.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 10 20, 17:43)
Merginos, atleiskit, kad įsibroviau. Paskaitinėju nuomones ir kartais net negera pasidaro nuo neaprėpiamo liberalizmo. Savo žemę aš pasiryžusi ginti, nes man sava šalis - tai man suprantamos kultūros žmonės, pagarba mūsų įstatymams . Kaip moteris, mama nenorėčiau, kad mano šeimoje atsirastų žmogus iš tolimos šalies.

Savą žemę būtina ginti. Tik teritorijos okupuojamos ir savivertė atimama kiek kitokiais būdais, o ne perkėlus kelis pabėgėlius.

QUOTE(mjforever @ 2015 10 20, 19:06)
tuo pačiu ir mirtina lietuvių girtavimo kultūra

nelogiškas priešpriešinimas. Pabėgėlių priėmimas/nepriėmimas niekaip nesumažins/nepadidins girtuoklių prie vairo skaičiaus. Nėra jokio ryšio tarp šių reiškinių, tai tik emocijų kurstymas manipuliuojant.
Atsakyti
QUOTE(Smokas2 @ 2015 10 20, 20:11)
Sita irgi tevai perdave? KGB abu dirbo?

! 
Jei ir toliau tampysite tą pačią žinutę kiekviename atsakyme, būs apribotos galimybės bendrauti forume.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2015 10 20, 19:26)
Savą žemę būtina ginti.

matant i Europa plustancias jaunu, stipriu vyru minias, susidaro kitoks ispudis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 20, 18:29)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
bet šiaip barstot perlus kiaulėms.

nu šiaip tai atsargiai, po desėtkos kitos metų kitką cituosit ir kiaulių neminėsit Žmonija ateis ir integruosis... .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 10 20, 20:35)
Jei ir toliau tampysite tą pačią žinutę kiekviename atsakyme, būs apribotos galimybės bendrauti forume.

A tai ko čia jau cituot atsakymo negalima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 10 20, 20:35)

Tarkim man irgi labai užkliuvo Smoko2 nuolat cituojama mjforever žinutė ir mjforever nereagavimas. Mano manymu mjforever turėtų pasiaiškinti, jei buvo ne taip suprasta arba atsiprašyti. Nes cituojama žinutė švelniai kalbant be galo nekorektiška ir neturėtų būti toleruojama praleidžiant pro akis. Smokas2 šiuo atveju pilietiškas narys.

QUOTE(Amsele @ 2015 10 20, 20:48)
matant i Europa plustancias jaunu, stipriu vyru minias, susidaro kitoks ispudis.  g.gif

Nė vienas patrauklus kraštas per amžius nebuvo saugus. Visada atsiranda norinčių ant svetimo gero. O ES , tuo pačiu ir Lietuva, yra nepaprasto patrauklumo vieta. Taip kad gynybai turime būti pasiruošę ne priešokiais, o nuolat. Ne tada, kai atsiranda pabėgėlių, bet ir esant sąlyginei ramybei. Ir paniką kelti vien dėl pabėgėlių nėra labai racionalu.
Atsakyti