Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amsele @ 2015 10 20, 16:24)
Praeita savaite suskraidziau i LT ir atgal, tai pries skrendant i Vilniu, gavau emaila, kad atvykti i Bremeno orouosta anksciau, nes yra sustiprinta kontrole. Tai ir pagalvojau, nu va, prasom, man ES pilietei, skrendant is vienos ES valstybes i kita, reikia praeiti ypatinga kontrole, o tukstanciai, desimtys tukstanciu ivairaus plauko zmoniu eina per visas sienas kiaurai, netikrinami, neregistruojami, nekontroliuojami. Stabdo traukinius, sokineja is ju, miskais, laukais kazkur eina, taxi vaziuoja per visa Europa - ir cia, atseit, viskas tvarkoj.  doh.gif  DE spauda rase, kad kazkur 290 000 pabegeliu yra neregistruoti. Zodziu, kazkas kazkur klaidzioja, ir niekas nezino nei kas ten per zmones, nei kur jie yra.  unsure.gif

Būtų čia Facebook'as, paspausčiau "like".
Atsakyti
Kazkur skaiciau (nebepamenu kur, nes labai daug perskaiciau paskutiniu metu) kad Italijoj pensininku pora parode gera sirdi ir prieme pas save pora pabegeliu i namus. Rezultatas baisus - abu pensininkai buvo pabegeliu nuzudyti.  doh.gif

negąsdinkit tais pabėgėliais, kol savų gyvulių nesutvarkom:

Pirmadienį Didžiosios Britanijos teismas pripažino tris lietuvius kaltais dėl žiaurios dvidešimtmečio italo Joele Leotta'os žmogžudystės.

Nors visi keturi įtariamieji kaltės nepripažįsta, prokurorė teigė įsitikinusi, kad jie meluoja ir pavadino žudikus gyvulių gauja

http://www.15min.lt/...iais-592-437201
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 20, 17:09)

Pirmadienį Didžiosios Britanijos teismas pripažino tris lietuvius kaltais dėl žiaurios dvidešimtmečio italo Joele Leotta'os žmogžudystės.

Nors visi keturi įtariamieji kaltės nepripažįsta, prokurorė teigė įsitikinusi, kad jie meluoja ir pavadino žudikus gyvulių gauja

Norite pasakyti, kad ir su jau esančiais D. Britanija susitvarkyt negali?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2015 10 20, 14:00)
Nastya - Drezdenas - Rytų Vokietija. Kaip ir visos postsovietinės šalys - aršiai protestuoja, nors pas juos niekas ir nesiveržia. Paradoksas, ar ne?

Ką reiškia pas juos nesiveržia? Man tai pavyzdžiui nebūtų skirtumo ar veržiasi į Akmenę ar į Vilnių, nes tai ta pati Lietuva, kaip ten Vokietija. Ir tai turės pasėkmių visai šaliai, o ne vienam ar keliems miestams į kuriuos veržiasi.
Berlyne irgi protestavo, protestavo ir dar viename mieste tik pavadinimo nepamenu g.gif

Kazkur skaiciau (nebepamenu kur, nes labai daug perskaiciau paskutiniu metu) kad Italijoj pensininku pora parode gera sirdi ir prieme pas save pora pabegeliu i namus. Rezultatas baisus - abu pensininkai buvo pabegeliu nuzudyti.  doh.gif
Praeita savaite suskraidziau i LT ir atgal, tai pries skrendant i Vilniu, gavau emaila, kad atvykti i Bremeno orouosta anksciau, nes yra sustiprinta kontrole. Tai ir pagalvojau, nu va, prasom, man ES pilietei, skrendant is vienos ES valstybes i kita, reikia praeiti ypatinga kontrole, o tukstanciai, desimtys tukstanciu ivairaus plauko zmoniu eina per visas sienas kiaurai, netikrinami, neregistruojami, nekontroliuojami. Stabdo traukinius, sokineja is ju, miskais, laukais kazkur eina, taxi vaziuoja per visa Europa - ir cia, atseit, viskas tvarkoj.  doh.gif  DE spauda rase, kad kazkur 290 000 pabegeliu yra neregistruoti. Zodziu, kazkas kazkur klaidzioja, ir niekas nezino nei kas ten per zmones, nei kur jie yra.  unsure.gif

Čia dar nieko irnesakyk.gif Kuo toliau tuo blogiau bus mirksiukas.gif

Beje, Latvija ruošiasi migrantų antplūdžiui ir pradėjo rytinės sienos stiprinimo projektą kuris apims apie 270 km Latvijos ir Rusijos sienos, o kai kuriose atkarpose sienos atkarpose bus statoma reali užtvara, pranešė Latvijos vidaus reikalų ministras Rihardas Kozlovskis. Pasak ministro, iš viso užtvaros ilgis sieks 90 kilometrų. Naujoji užtvara bus aprūpinta vaizdo stebėjimo kameromis ir jutiklių sistemomis. Vykdydama šį sienos apsaugos projektą Latvija taip pat saugo kitas ES šalis, nes „aišku, kad nė vienas iš sulaikytų žmonių visai nenori likti Latvijoje“, – sakė jis.

O Slovėnijoje, armija padės reguliuoti migrantų srautą

Atsakyti
Merginos, atleiskit, kad įsibroviau. Paskaitinėju nuomones ir kartais net negera pasidaro nuo neaprėpiamo liberalizmo. Savo žemę aš pasiryžusi ginti, nes man sava šalis - tai man suprantamos kultūros žmonės, pagarba mūsų įstatymams . Kaip moteris, mama nenorėčiau, kad mano šeimoje atsirastų žmogus iš tolimos šalies.
Vokiečiams po antrojo pasaulinio karo tiesiog iškastravo savivertę. Nebeliko senosios kartos, o jaunimui viskas dzin. Man būtų baisu, jei tas pats įvyktų pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2015 10 20, 17:42)
Norite pasakyti, kad ir su jau esančiais D. Britanija susitvarkyt negali?

drinks_cheers.gif

QUOTE(mjforever @ 2015 10 20, 17:09)

Nu va vargša Britanija... Su esamais piliečiais ir emigrantais susitvarkyti negali ir vis mažai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 10 20, 17:43)
Merginos, atleiskit, kad įsibroviau. Paskaitinėju nuomones ir kartais net negera pasidaro nuo neaprėpiamo liberalizmo. Savo žemę aš pasiryžusi ginti, nes man sava šalis - tai man suprantamos kultūros žmonės, pagarba mūsų įstatymams . Kaip moteris, mama nenorėčiau, kad mano šeimoje atsirastų žmogus iš tolimos šalies.
Vokiečiams po antrojo pasaulinio karo tiesiog iškastravo savivertę. Nebeliko senosios kartos, o jaunimui viskas dzin. Man būtų baisu, jei tas pats įvyktų pas mus.

kapec, ksenofobiją dangsto pseudopatriotizmu. Jūs ne žmogaus iš tolimos šalies bijot, o senstat arba neturit ką veikt. KOkia turi būti iškastruota moralė smerkti pagalbą suteikiančius žmones. Baisiausia su jumis jau įvyko. Domėkitės, susipažinkit su nauja kultūra, kuri pas mus atvyksta, o ne gąsčiokitės, dar net nežinodami, kas tie žmonės. Gyvenimas ir taip trumpas, kad viską pažint, o kita kultūra pati pas mus atvyksta, naudokitės proga sužinot, kokiame margame pasaulyje gyvenat. Ne religijos, tautos, kultūros-žmonijos, visų pirma, broliai esam.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 20, 17:34)
Domėkitės, susipažinkit su nauja kultūra, kuri pas mus atvyksta, o ne gąsčiokitės, dar net nežinodami, kas tie žmonės.  Gyvenimas ir taip trumpas, kad viską pažint, o kita kultūra pati pas mus atvyksta, naudokitės proga sužinot, kokiame margame pasaulyje gyvenat.

Domėkis "iš kaimo", domėkis....
kada užmušama akmenimis.... pvz. po išprievartavimo....
user posted image
nuo kiek metų mergaitės tekinamos gali būti....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2015 10 20, 18:54)
Domėkis "iš kaimo", domėkis....

tuo pačiu ir mirtina lietuvių girtavimo kultūra

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 20, 18:34)
KOkia turi būti iškastruota moralė smerkti pagalbą suteikiančius žmones.

Jokia čia ne pagalba. Islamizacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 20, 18:34)
kapec, ksenofobiją dangsto pseudopatriotizmu. Jūs ne žmogaus iš tolimos šalies bijot, o senstat arba neturit ką veikt. KOkia turi būti iškastruota moralė smerkti pagalbą suteikiančius žmones. Baisiausia su jumis jau įvyko. Domėkitės, susipažinkit su nauja kultūra, kuri pas mus atvyksta, o ne gąsčiokitės, dar net nežinodami, kas tie žmonės.  Gyvenimas ir taip trumpas, kad viską pažint, o kita kultūra pati pas mus atvyksta, naudokitės proga sužinot, kokiame margame pasaulyje gyvenat. Ne religijos, tautos, kultūros-žmonijos, visų pirma,  broliai esam.

Jums, pas jus, jau ateina... https://youtu.be/N9lbCrjqMKw
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 20, 17:34)
kapec, ksenofobiją dangsto pseudopatriotizmu. Jūs ne žmogaus iš tolimos šalies bijot, o senstat arba neturit ką veikt. KOkia turi būti iškastruota moralė smerkti pagalbą suteikiančius žmones. Baisiausia su jumis jau įvyko. Domėkitės, susipažinkit su nauja kultūra, kuri pas mus atvyksta, o ne gąsčiokitės, dar net nežinodami, kas tie žmonės.  Gyvenimas ir taip trumpas, kad viską pažint, o kita kultūra pati pas mus atvyksta, naudokitės proga sužinot, kokiame margame pasaulyje gyvenat. Ne religijos, tautos, kultūros-žmonijos, visų pirma,  broliai esam.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet šiaip barstot perlus kiaulėms.
Atsakyti