QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 10 14, 23:53)
Idomu kokie argumentai tech zmoniu buvo, t.y. kodel uztenka tik difuzines.
Štai jų
kontaktai. Kalbėkite su techniniai vadovais: Laima arba Raimundu. O čia
Knauf kontaktai (Saulius). Įdomu, ką jie jums pasakys. Gal aš kažką blogai supratau.
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 10 14, 23:53)
is lauko puses putplastis pakyla virs murloto ir beveik remaisi i plevele (pirsta ikisi tarp putplascio ir pleveles). Sitoje vietoje irgi negalima kelti putplatscio tiek kad isireztu i difuzine plevele, nes ateityje gali susidaryti kondensato kisenes.
Tik nepalikite toje vietoje tarpo, nes vėjas visą šilumą išpūs. Aš difuzinės ir EPS susikirtimo vietas suklijavau
Siga juosta.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 10 15, 06:27)
Niekas nesitycioja, taciau is kalbos taip išeina: jei visiskai nepasitikima meistrais - taip ir buna. Arba seimininkas arba jie kas 0,5 val. skambinejasi. O Saaba akcentavo, kad jie nieko nedarytu savo nuoziura
Niekas meistrams ir neliepia skambinti dėl tokių banalių dalykų. Tačiau jei kažkuri vieta keičiasi iš esmės ir atitolsta nuo sutarto plano, tada būtina paskambinti. Man daugelis meistrų skambindavo, jei kažkas ne pagal planą būdavo. O tie kurie neskambindavo dažnai pridarydavo ne taip kaip norėdavau.
Pvz., praeitą savaitę kabino lietvamzdžius. Toje vietoje, kur klinkeris, jis norėjo sukti šituos
plastikinius laikiklius. Gerai, kad buvau vietoje, nes matau, kad suka per jėgą, o laikiklio galva per didelė ir netilps tarp klinkerio siūlių. Sakau ar nematai, kad nieko neišeis. Panaudojome kitus laikiklius. Tai štai tokie šūdmeistrei ir pridaro chaltūrų. Todėl jei neišeina pakabinti su numatytu laikikliu, tai reikėtų skambinti šeimininkui ir klausti, ką darome, o ne gadinti fasadą ir bandyti visus turimus laikiklius.