Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 35

QUOTE(cibulis @ 2016 01 05, 23:07)
Ar aš tave kabinau? Ne. Tu pirma išlindai ir pradėjai man aiškinti, kad viską žinau ir visiems patariu. Paprašiau pavyzdžių. Tai nėrei į krūmus ir aiškini jau apie kažkokius of topicus. Ir dar apie kitus galus, pimpalus. Žema. Nemoteriška. Šlykštu. Tu Žemaitės - Vingių Jonas. Tik bobiškas. Tas gi su savo mėšlinais batais į pirkia sluokdavo. Ir tu dabar tą patį padarei. Nepavydžiu tavo vyrui: už bobą su kiaušais nieko nėra blogiau.

Niekas niekur i jokius krumus nenere (o tamsta ka,paauglyste prisimine,nerimus,krumus???? lotuliukas.gif ) Tik nesinori tamstos blevyzku pasisakymu- nuorodu,ar tai,kaip tu kazka izeidineji-sukelti cia.....puslapiai pasibaigs,ir reiks paskui Adminui tema uzdarinet....
Kad nebesivelti su tamsta i beprasmes tolesnes diskusijas-pasakysiu taip...elkis su zmonem taip,kaip noretum,kad jie su tamsta elgtusi...(nors gal tai ir yra tamstos tabu?????....o gal kaip sakoma-pries gamta nepasvilpsi......)
Cibuli....nu nustebinai bigsmile.gif Zinai kas tas Vingiu Jonas? Eina sau...tamsta zinooooooo.... lotuliukas.gif
P.s. O as nepavydziu tamstos moteriskei:uz sena,burbanti, neisaukleta snoba-nieko nera blogiau....
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 01 05, 22:39)
Cibuli. kaip sauksi,taip atsilieps.  mirksiukas.gif  is oro niekas neatsiranda.
Planuoji vel dingti kokiam menesiukui? Vistiek atsirasi,tad gal nebek i krumus.. mirksiukas.gif

Teks tamstai nuobodžiauti Šiaulių temoje, nes neturėsi ką čia veikti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2016 01 06, 00:03)
Teks tamstai nuobodžiauti Šiaulių temoje, nes neturėsi ką čia veikti daugiau.

dar tu esi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano tik durys buvo ant vasaros, persukau ant didesnio prispaudimo ir jokiu plyseliu ir dregmes. Spynele tik serksnija.

Ekscentriku ten gal 6 padetys prispaudiimui. Sukasi ranka.

QUOTE(AsAntonio @ 2016 01 05, 20:26)
Sian patikrinau langu iscentravimo varztus, ar kaip jie ten vadinasi, tai visi buvo ant vasaros rezimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 06 sausio 2016 - 07:57
QUOTE(arkava @ 2016 01 06, 07:47)
Mano tik durys buvo ant vasaros, persukau ant didesnio prispaudimo ir jokiu plyseliu ir  dregmes. Spynele tik serksnija.

Ekscentriku ten gal 6 padetys prispaudiimui. Sukasi ranka.

o del duru idomu, as lyg nemaciau jokiu ekstentriku tenai smile.gif reikes panagrinet, nes jauciasi truputi, kaip pucia...
Atsakyti
Patarimai, kam nesandarūs langai smile.gif

sandarinimas

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 01 07, 08:11)
Patarimai, kam nesandarūs langai  smile.gif

sandarinimas

Pas Cibuli taip užsandarinti, tik sandarinimas nekokybiškas, ne visur užsandarinta.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 01 03, 18:31)
Puikus oras sužinoti visas nesandarias namo vietas. Nemokamas sandarumo testas.

Nesandarumų arba šilumos tiltelių vietas.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2016 01 07, 11:27)

Kaip pas pati per ta saltuko maratoneli ar uztenka vieno tepalinio radiatoriaus ?Kokia namie temp. palaikai ? Gal SS pasileidai ...
Atsakyti
QUOTE(gllop @ 2016 01 04, 09:11)
Nu ok.  Bet jei tavo langai būtų sandarūs, ten jokio ledo nebūtų.

Ledas ten gali būti ne tik dėl nesandarumo, bet ir dėl šilumos tiltelio, kuris rėme esant metalinei armuotei lango apačioje labai tikėtinas.

Kad susidarytų kondensatas ar net susidaręs kondensatas užšaltų, reikia kad tas paviršius būtų žemesnės temperatūros, o tai gali būti, tiek nesandarumo atveju, kai pro plyšį patenkantis šaltas oras atvėsina paviršių, tiek dėl šilumos tiltelio.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2016 01 07, 10:00)
Ledas ten gali būti ne tik dėl nesandarumo, bet ir dėl šilumos tiltelio, kuris rėme esant metalinei armuotei lango apačioje labai tikėtinas.

Kad susidarytų kondensatas ar net susidaręs kondensatas užšaltų, reikia kad tas paviršius būtų žemesnės temperatūros, o tai gali būti, tiek nesandarumo atveju, kai pro plyšį patenkantis šaltas oras atvėsina paviršių, tiek dėl šilumos tiltelio.

Mano name langai skirtingų firmų, vieni geresni, kiti blogesni, bet visi ~5-8m. amžiaus. Priestate 2m. Visi ekonominės klasės. Nė vienuose nėra jokio ledo ar šerkšno. Šalčio tilteliai atsispindi rasojimo vietose viduje. Kad užšaltų reikia kad būtų tikrai kiauras langas arba nepakankama vidaus patalpų temperatūra.

Atsakyti
QUOTE(korida @ 2016 01 07, 09:59)
Kaip pas pati per ta saltuko maratoneli ar uztenka vieno tepalinio radiatoriaus ?Kokia namie temp. palaikai ? Gal SS pasileidai ...

Truputį prisižaidžiau. Kadangi buvau išvykęs, o taimeris mano kvailokas, programuojamas tik vienai dienai, tai namas tris savaites iš eilės buvo šildomas 2kW galingumu tik naktimis ir atvėso iki +16C. Dabar jau trečia para šildau pastoviai, tik dienomis apie 1,5KW galingumu naktimis apie 2,5-3KW galingumu. Be ankščiau pastoviai veikusio 2kW galingumo kaloriferio įsijungiau papildomą tepalinį radiatorių, kad greitai užkelti temperatūrą keliuose kambariuose kuriuose būnu pastoviai. Dabar visame name temperatūra kyla. Buvau pataupęs ant protingesnio taimerio, dabar kompensuoju savo aplaidumą, naudodamas brangesnę elektrą.

Užkliuvo vienas dalykas. Temperatūra absoliučiai ta pati, bet kai veikia šildytuvas atrodo ženkliai šilčiau nei ęsant tai pačiai temperatūrai, bet neveikiant šildymo prietaisui. Tai dar kartą įrodo, kad prie šildomų grindų galima palaikyti žemesnę temperatūrą išlaikant tą patį šilumos pojūtį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 07 sausio 2016 - 10:36