Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 35

QUOTE(Oksana79 @ 2016 01 05, 21:10)
biesai,gal jau nebemynki tiek ant skauduoles,o tai cibulis isvis prazils.... mirksiukas.gif  biggrin.gif 
cibuli,nu tikrai-uzuojauta paciam.....    paskaitinejus (nebutinai vien tik sioje temoje),atrodo,kad visur viska zinai,visur viska gali pakomentuoti (kartais tas pakomentavimas,net ciut neperzengia normu...)....ale kaip cia tau taip?
Niekaip nesuprantu,ko tu tiek ilgai terliojiesi su jais? Jau reikejo truputi rimciau i visa tai reaguoti..... Moki brangiausiai,o gauni,.........  doh.gif

Cibulis perzenge raudona linija. Pora zilu plauku,prie akiniu nepamaisys.
Papildyta:
QUOTE(AsAntonio @ 2016 01 05, 22:26)
Sian patikrinau langu iscentravimo varztus, ar kaip jie ten vadinasi, tai visi buvo ant vasaros rezimo biggrin.gif

O cia kaip?
Atsakyti
QUOTE(AsAntonio @ 2016 01 05, 21:26)
Sian patikrinau langu iscentravimo varztus, ar kaip jie ten vadinasi, tai visi buvo ant vasaros rezimo biggrin.gif

negi kas sezona kruvai langui tuos ekscentrikus sukiot reika? nenoreciau tuo tiket.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 01 05, 21:29)
Cibulis perzenge raudona linija.  Pora zilu plauku,prie akiniu nepamaisys.
Papildyta:
O cia kaip?

Na tie ekscentrikai turi vasaros ir ziemos rezimus,.kiek tiesos tame yra ir ar reikia sukiot nezinau, bet dbr zymiai sandariau viskas prisispaudzia, kaip juos sukiot pilnas internetas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 01 05, 21:49)
Jei tau, brangioji, vaidenasi, kad aš visur ir visiems patarinėju, - tai užuojauta. Žegnotis reikia, jei vaidenasi. Dar česnakas padeda (o ir šiaip lauke šalta, valgyk česnako, padės). Aš tik dalinuosi savo patartimi. Ir tai tik keliuose temose.

O jei aš neteisus, tai parodyk, kur aš patarinėju visur ir visiems. Ir viską galiu pakomentuoti. Faktus į sceną.

Ir man užuojautos nereikia. Žinau, kad tik menkystos mane puola ir galvoja, kad man nepasisekė. Stiprūs žmonės nebijo pripažinti ir parodyti savo klaidų. Aš tikrai nebijau parodyti, ką ir kur ne taip padariau, kas ne taip išėjo. Ir tai darau tik todėl, kad kiti atkreiptų dėmesį į klaidas, kurių galima išvengti. Žinau, kad ir kiti neišvengė klaidų, bet paprasčiausiai jas slepia. Pati greičiausiai jų pridarei savo name, bet arba neskelbi, arba net nesupranti, kur tavo namo problemos.

Ir dar, brangioji, kai pabandysi ne liežuviu, o praktikoje pastatyti A+/A++ klasės namą, kurio šildymas metams kainuoja apie 100 eurų, o sandarumas net su sušiktais langais yra 0,21, tada galėsi man aiškinti.
Papildyta:

Kaip rimčiau? Ir iš kur ištraukei, kad moku brangiausiai? Pateik skaičius, kiek aš moku ir pateik savo skaičius. Laukiu.

Cia del cesnako tai tu teisus,tik vat ir tau patarimas -istrink visa save,gal ir tau pades...gal menkystos nebepuolines.... biggrin.gif
Del patarinejimo-visiems...tai neuzsiimsiu of topic ir nekilnosiu temu,kur tavo blevyzgu ir marazmo-PILNA.
O siaip tai tamsta bandyk,bandyk savo ta A+/A++ nama statyti,o kai nebepavys rankomis ir verkslenimais,tai visada gali bandyti pimp..... lotuliukas.gif Gal kiek geriau seksis,nei man-liezuviu... thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir kaip sakoma- na posliedok...- esate neissiauklines,piktas,greiciausiai jau susiraukslejas,arogantiskas,brudnas zmogysta. Viena karta,nustokite izeidineti kitus,gal tada gyvenimas nors kiek nusvis grazesniomis spalvomis..... bet ka jau cia gali tiketis is tokio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana79: 05 sausio 2016 - 21:58
QUOTE(AsAntonio @ 2016 01 05, 21:47)
Na tie ekscentrikai turi vasaros ir ziemos rezimus,.kiek tiesos tame yra ir ar reikia sukiot nezinau, bet dbr zymiai sandariau viskas prisispaudzia, kaip juos sukiot pilnas internetas smile.gif

tai negi pavasari atgal suksi? as paprascia vasara rankenu iki pat galo neuzlauziu, o ne varztus kas sezona sukioju.
Atsakyti
Vaikscioja langai, visur rekomenduoja butinai viena karta metuose reguliuoti, ar cia firmos nori papildoma eu sau i kisene isimesti, kas nemoka ar kaip, juda ta plastmase ir tiek, tik nereikia lia lia. O kad cibuliui nesiseka, tai nesiseka, renkasi, kas geriausia rinkoje, na ir kaina atitinkama, o gaunasi sudas, langai jau reguliuoti ir vistiek nepasiseke sureguliuoti, na pirko vienus gavo kitus, su durim tas pats, visi giria, nera tokiu kliauzu akivaizdziu, na dar palauksim rekupo............, kai isijungs tenas tokiu oru, tai paziuresi elektros sanaudu, na dar karsto vandens paruosimas, tik neisizeisk cibuli, nes kazkoks jautrus esi.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriukas5: 05 sausio 2016 - 22:00
QUOTE(madwifi @ 2016 01 05, 22:43)
negi kas sezona kruvai langui tuos ekscentrikus sukiot reika?  nenoreciau tuo tiket.

Kiek teko bendrauti su montuotojais,tai tai ir yra (del sukinejimo). Ziemos sezonui pasukam,kad prispaustu tvirciau langa,o vasarai -atleidziam,kad karstis nesugadintu gumu.
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2016 01 05, 22:58)
tai negi pavasari atgal suksi? as paprascia vasara rankenu iki pat galo neuzlauziu, o ne varztus kas sezona sukioju.

Nu nera jau taip ir sudetinga,tuos varstus pasukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2016 01 05, 21:56)
Cia del cesnako tai tu teisus,tik vat ir tau patarimas -istrink visa save,gal ir tau pades...gal menkystos nebepuolines.... biggrin.gif
Del patarinejimo-visiems...tai neuzsiimsiu of topic ir nekilnosiu temu,kur tavo blevyzgu ir marazmo-PILNA.
O siaip tai tamsta bandyk,bandyk savo ta A+/A++ nama statyti,o kai nebepavys rankomis ir verkslenimais,tai visada gali bandyti pimp.....  lotuliukas.gif    Gal kiek geriau seksis,nei man-liezuviu... thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir kaip sakoma- na posliedok...- esate neissiauklines,piktas,greiciausiai jau susiraukslejas,arogantiskas,brudnas zmogysta. Viena karta,nustokite izeidineti kitus,gal tada gyvenimas nors kiek nusvis grazesniomis spalvomis..... bet ka jau cia gali tiketis is tokio....

Ar aš tave kabinau? Ne. Tu pirma išlindai ir pradėjai man aiškinti, kad viską žinau ir visiems patariu. Paprašiau pavyzdžių. Tai nėrei į krūmus ir aiškini jau apie kažkokius of topicus. Ir dar apie kitus galus, pimpalus. Žema. Nemoteriška. Šlykštu. Tu Žemaitės - Vingių Jonas. Tik bobiškas. Tas gi su savo mėšlinais batais į pirkia sluokdavo. Ir tu dabar tą patį padarei. Nepavydžiu tavo vyrui: už bobą su kiaušais nieko nėra blogiau.

Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2016 01 05, 22:00)
Kiek teko bendrauti su montuotojais,tai tai ir yra (del sukinejimo). Ziemos sezonui pasukam,kad prispaustu tvirciau langa,o vasarai -atleidziam,kad karstis nesugadintu gumu.

nu reik visai neturet ka veikt ir butu isprotejusiu pedantu kad taip tratintis su visa kruva langu - uztenka vasara rankenas ne iki pacios galo uzsukt ir gales tos gumos ilsetis kaip kurorte smile.gif O ir mano montuotojai ir gamintojai nieko apie tai ne neuzsimine. jau turbut kokie 5 metai nesukioju ir nematau pozymiu kad reiketu.
o tau cibuli siule varztus pas rehau sukiot kas sezona?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 05 sausio 2016 - 22:11
QUOTE(Noriukas5 @ 2016 01 05, 21:59)
Vaikscioja langai, visur rekomenduoja butinai viena karta metuose reguliuoti, ar cia firmos nori papildoma eu sau i kisene isimesti, kas nemoka ar kaip, juda ta plastmase ir tiek, tik nereikia lia lia. O kad cibuliui nesiseka, tai nesiseka, renkasi, kas geriausia rinkoje, na ir kaina atitinkama, o gaunasi sudas, langai jau reguliuoti ir vistiek nepasiseke sureguliuoti, na pirko vienus gavo kitus, su durim tas pats, visi giria, nera tokiu  kliauzu akivaizdziu, na dar palauksim rekupo............, kai isijungs tenas tokiu oru, tai paziuresi elektros sanaudu, na dar karsto vandens paruosimas, tik neisizeisk cibuli, nes kazkoks jautrus esi.........

Galėčiau pabandyti paaiškinti. Bet atsibodo sakyti, kad balta - ne juoda. Ir tikrai neturiu reikalo teisintis. Bandžiau būti sąžiningas ir atviras, nieko neslėpiau, nemelavau, nes labai nemėgstu melagių ir apgavikų. Bandžiau dalintis informacija. Viešinau gamintojų, montuotojų, statybininkų brokus, apgavystes, nesąmones.

Taip, kartais gal ir aštriau sureaguodavau, bet tikrai ne taip įžeidžiančiai ir tuščiai, kaip dabar puolate mane. Taip, nesu šventas ir nesakau, kad visada elgiausi ir diskutavau gražiai. Bet tokių puolimų, patyčių ir užgauliojimų, kokių sulaukiu dabar ir iš kai kurių asmenų, tikrai nesu vertas.

Panašu, kad atėjo laikas sustoti ir užleisti kelią kitiems. Sėkmės visiems.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 01 05, 22:20)
Galėčiau pabandyti paaiškinti. Bet atsibodo sakyti, kad balta - ne juoda. Ir tikrai neturiu reikalo teisintis. Bandžiau būti sąžiningas ir atviras, nieko neslėpiau, nemelavau, nes labai nemėgstu melagių ir apgavikų. Bandžiau dalintis informacija. Viešinau gamintojų, montuotojų, statybininkų brokus, apgavystes, nesąmones.

Taip, kartais gal ir aštriau sureaguodavau, bet tikrai ne taip įžeidžiančiai ir tuščiai, kaip dabar puolate mane. Taip, nesu šventas ir nesakau, kad visada elgiausi ir diskutavau gražiai. Bet tokių puolimų, patyčių ir užgauliojimų, kokių sulaukiu dabar ir iš kai kurių asmenų, tikrai nesu vertas.

Ko tu imi i galva smile.gif
Geriau susirask tinkama sesekampi, nuimk plasmases nuo varciu ir priversk kad nebutu lango judejimo. Aisku pries verziant geriau fenu leda atitirpink.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 01 05, 23:20)

Cibuli. kaip sauksi,taip atsilieps. mirksiukas.gif is oro niekas neatsiranda.
Planuoji vel dingti kokiam menesiukui? Vistiek atsirasi,tad gal nebek i krumus.. mirksiukas.gif
Atsakyti