QUOTE(Milao @ 2016 01 05, 16:20)
Čia panašiau kad ne rėmelio užrašas, o paketo. T.y. paketo gamintojai ant rėmelio užrašė paketo išmatavimus, stiklų storius, etc - visą info apie paketą. Šitas konkretus paketų gamintojas surašė, bet tikrai ne visi gamintojai surašo paketo duomenis ant rėmelio.
Pas *** nuotraukoje viskas vienoje vietoje. Pas mane rėmelio pavadinimas vienoje vietoje, o paketo duomenys įrašyti kampe ant remelio. Remelio pavadinimas ir serijinis isgraviruotas būna gamykloje, čia swisspacer atveju.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2016 01 05, 18:40)
Situacija pasikeitus. Nuo šiol VVTAT sprendimai bus privalomi. Kaip tik kitą savaitę gausiu sprendimą dėl "Saulės šilumos". Pradėjau judinti šitą reikalą lapkritį. Tik sausio pradžioje kažkas paaiškės. Aišku šventės įsimaišė, bet reikėjo laukti du mėnesius.
Papildyta:
Man "7 langų" montuotojas šiandieną sakė, kad jau girdėjo ne iš vieno žmogaus skundų dėl "Tilo" durų kokybės. Man lauko duris montavo "7 langai". Jie iš karto sakė, kad kažkas nesureguliuota, bet nelindo reguliuoti. Sakė, kad pataisys durininkai.
O vienas meistras, kuris prie namo dirbo tuo metu, kai statė duris, sakė girdėjo kaip "7 langų" montuotojai skundėsi, kad varčia kreiva. Jie sakė, kad čia ne mūsų (7 langų) reikalas. Mes tik sumontuojame ir viskas. Jie jau tada matė, man kažką sakė, bet aš iki galo neužfiksavau. Kad neišsigalvoju gali patvirtinti vaikis, nes jis kaip tik šiandieną buvo mano name, kai meistras papasakojo šią istorija. Jie dar stebėjosi: sako tokios brangios lauko durys, o tokia prasta kokybė.
Papildyta:
Man "7 langų" montuotojas šiandieną sakė, kad jau girdėjo ne iš vieno žmogaus skundų dėl "Tilo" durų kokybės. Man lauko duris montavo "7 langai". Jie iš karto sakė, kad kažkas nesureguliuota, bet nelindo reguliuoti. Sakė, kad pataisys durininkai.
O vienas meistras, kuris prie namo dirbo tuo metu, kai statė duris, sakė girdėjo kaip "7 langų" montuotojai skundėsi, kad varčia kreiva. Jie sakė, kad čia ne mūsų (7 langų) reikalas. Mes tik sumontuojame ir viskas. Jie jau tada matė, man kažką sakė, bet aš iki galo neužfiksavau. Kad neišsigalvoju gali patvirtinti vaikis, nes jis kaip tik šiandieną buvo mano name, kai meistras papasakojo šią istorija. Jie dar stebėjosi: sako tokios brangios lauko durys, o tokia prasta kokybė.
būtent kad tas nevienodas tarpas puikiai matosi iš vidaus, nereikia net matuoti.
Kas liečia SKP ir Lanreta, tai čia galima sakyti jog vieną įmonę. Jie berods apsijunge, tik nežinau kada tiksliai tas įvyko.