Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 35

Grąžink Tilui varčią ir baigtas kriukis.... Tegu perdaro. Pamatų istrižainės paklaida mazesnė būna, nei šių durų smile.gif)))

QUOTE(cibulis @ 2016 01 05, 15:00)
Šį rytą tą labiausiai siusiojantį "Rehau Geneo
Taip pat su vaikiu dar pamatavome durų varčią. Pasirodo, kad čia visiškas brokas. Viršus apie 94,5 cm, o apačia apie 95,5 cm. Neatitikimas apie vieną cm. Pamatavus durų įstrižainę, taip pat radome neatitikimą apie 1 cm. Štai jums ir stebuklingos "Tilo" (durų fabriko) durys. Iš pradžių padarė ne į tą pusę atsidarančias duris, perdarė varstymą (rankeną) ir greičiausiai skubėdami sumeistravo kreivą varčią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 05 sausio 2016 - 16:10
Čia panašiau kad ne rėmelio užrašas, o paketo. T.y. paketo gamintojai ant rėmelio užrašė paketo išmatavimus, stiklų storius, etc - visą info apie paketą. Šitas konkretus paketų gamintojas surašė, bet tikrai ne visi gamintojai surašo paketo duomenis ant rėmelio.
QUOTE(vaikis_ @ 2016 01 04, 22:20)
Blogai kažkaip jam nuoroda įsidėjo, čia gera
Taip išeina jog kokie bebūtų remeliai, visi turi užrašus, pas kai kuriuos dar ir serijinis nr. <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 01 05, 16:09)
Grąžink Tilui varčią ir baigtas kriukis.... Tegu perdaro. Pamatų istrižainės paklaida mazesnė būna, nei šių durų smile.gif)))

Taip ir padarysiu. Skambinau jiems į ofisą. Direktorius iki kitos savaitės atostogauja, o kažkoks berniokas ofise nieko nežino.
Atsakyti
Tai taip gi ir kalbam apie paketus o ne profili. Reiktu pabrezt kad tokie gamintojai kaip SKP visad uzraso, o visokie popigeiski neraso. I garaza uzsakiau langa toki pat kaip i nama, maniau ka cia piginsies ant to langiuko, o atveze etnos paketa, tai ten info surasyta ant lipduko, stiklo spalva neta, kazkoks isgaubtas... Zodziu..

QUOTE(Milao @ 2016 01 05, 16:20)
Čia panašiau kad ne rėmelio užrašas, o paketo. T.y. paketo gamintojai ant rėmelio užrašė paketo išmatavimus, stiklų storius, etc - visą info apie paketą. Šitas konkretus paketų gamintojas surašė, bet tikrai ne visi gamintojai surašo paketo duomenis ant rėmelio.

Papildyta:
Manau tokia pati situacija butu jai paliktum mikro ventiliacija, kitaip tariant manau jog tarpas didziulis. Idomu tik tas tarpas visu perimetru (pagal klibejima) ar tik kazkurioje vietoje. Butu gerai apziuret uzdaryta langa is isores, aisku ziema ten palipt tai nesinori..

QUOTE(cibulis @ 2016 01 05, 16:00)
Šį rytą tą labiausiai siusiojantį "Rehau Geneo PHZ" langą atidarinėjau filmuodamas. Štai kokių siurprizų radau. Šone iškrito piršto dydžio ledo gabalas, visos gumos (ir apačios, ir šonų) apledėję, kampe irgi ledas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 05 sausio 2016 - 16:41
nemaisto kokybes inspekcijon ir isp*** taip prota, kad grazintu visus pinigus ir padengtu remonto nuostolius.
O cia zaidi kaip vaikas su skambuciais. atvaro su dilde duru tvarkyti. Kur matyta biggrin.gif
Atsakyti
Pries tai reiktu skundus internete paskaityt, jai cia daznas reiskinys tai jiems bus px ant tu tarnybu. Teko bendraut ir su vartotoju teiseim ir su nemaisto prod inspekcija, jai i teisma kreiptis neketini tai neturi jie jokiu galiu o ir isvados ju tik rekomendacinio pobudzio..

QUOTE(locato @ 2016 01 05, 16:41)
nemaisto kokybes inspekcijon ir isp*** taip prota, kad grazintu visus pinigus ir padengtu remonto nuostolius.
O cia zaidi kaip vaikas su skambuciais. atvaro su dilde duru tvarkyti. Kur matyta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 01 04, 19:56)
Ar žinot šią dainą: Ko pravirko langai? Jūs sakote, kad verkia tik antro aukšto langai. O ko verkia pirmo aukšto durys? Graudžiai verkia.

Pirmo aukšto durys "verkia" šiltojoje patalpų pusėje, o antro aukšto langai tik už tarpinės. Toje durų vietoje (už tarpinės), kur verkia langas, nebus ledo.
Durys verkia, nes šiaip šaltas jų paviršius.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2016 01 05, 16:39)
Tai taip gi ir kalbam apie paketus o ne profili. Reiktu pabrezt kad tokie gamintojai kaip SKP visad uzraso, o visokie popigeiski neraso. I garaza uzsakiau langa toki pat kaip i nama, maniau ka cia piginsies ant to langiuko, o atveze etnos paketa, tai ten info surasyta ant lipduko, stiklo spalva neta, kazkoks isgaubtas... Zodziu..

Mano langų istorija buvo tokia. Užsakiau visu langus ir montavimą per "7 langus". Tie sutartyje nurodė, kad langus gamins "SKP". Tačiau kai vieną langą teko pjaustyti, tai teko važiuoti į "Lanreta" prie Gariūnų. Taip išeina, kad "7 langai" užsakė per "SKP", o tie per "Lanretą". Pagamino Vilniuje kovo mėnesį, nuvežė į Kauną ir gegužę iš Kauno vėl į Vilnių atvežė montuoti. Kažkoks briedas.

O gal "Lanreta" tik tą supjaustytą langą gamino, o visus langus nei "Lanreta", nei SKP negamino. Gal tikrai kokių garažinių darbelis. Visa langų informacija buvo ant lindukų ir jokios informacijos ant rėmelio.
Papildyta:
Manau tokia pati situacija butu jai paliktum mikro ventiliacija, kitaip tariant manau jog tarpas didziulis.

Būtent. Aš irgi manau, kad tarpas didžiulis. Tą rodė ir sandarumo testas. Brokuoti langai ir tiek. "7 langai" šią ar kitą savaitę žada atvažiuoti pasižiūrėti. Tegul jie pirma pasižiūri, o tada žiūrėsiu, ką daryti.
Papildyta:
QUOTE(locato @ 2016 01 05, 16:41)

Nežaidžiu kaip vaikas. Jis (Tilo vadas) prie namo buvo atvažiavęs gruodžio viduryje ir prižadėjo atvykti taisyti broko sausio viduryje. Tipo atostogauja. Šiandieną pabandžiau pasitikslinti. Aš jam visą broką siunčiu el. paštu, kai grįš iš atostogų, ras pašte. Ten mano visi reikalavimai surašyti. Kol kas gražiuoju.
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2016 01 05, 16:56)
Pirmo aukšto durys "verkia" šiltojoje patalpų pusėje, o antro aukšto langai tik už tarpinės.  Toje durų vietoje (už tarpinės), kur verkia langas, nebus ledo.
Durys verkia, nes šiaip šaltas jų paviršius.

Buvo. Šiluma pro lauko duris taip skverbiasi į lauką, kad šiandieną buvo apšalęs iš lauko pusės staktos viršus.

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 01 05, 17:00)
Šį rytą tą labiausiai siusiojantį "Rehau Geneo PHZ" langą atidarinėjau filmuodamas. Štai kokių siurprizų radau. Šone iškrito piršto dydžio ledo gabalas, visos gumos (ir apačios, ir šonų) apledėję, kampe irgi ledas.

Tuomet išvaliau visus langus. Valiau vidų (tarp staktos ir varčios) ir valiau stiklo paketus iš vidaus. Tai buvo apie 9 val. ryto. Apie 12 val. kaip ir žadėjo į svečius atvyko vaikis. Iš vidaus stiklo paketai per tris valandas nebuvo aprasoję, o vieno lango (ne to, kur labiausiai siusioja) viduje štai koks ežeras telkšnojo. Galbūt aš rytą šią balą pražiopsojau, negi galėjo per 3 valandas tiek vandens susidaryti.

Kartu su vaikiu dar kartą apžiūrėjome stiklo paketų rėmelius. Nei jis, nei aš neradome jokio užrašo ant rėmelių. Kažkokie no name. Juodi ir tiek. Mistika. Vienintelis dalykas, kad galbūt rėmelio užrašas yra vidinėje dalyje ir neišėmus stiklo paketo iš rėmo jo nesimato. Bet kažkaip nesinori tikėti, kad būtų slepiamas "Swisspacer" užrašas. Galėtų vaikis papasakoti savo istoriją apie rėmelius. Tokius dalykus reikia viešinti.

Taip pat su vaikiu dar pamatavome durų varčią. Pasirodo, kad čia visiškas brokas. Viršus apie 94,5 cm, o apačia apie 95,5 cm. Neatitikimas apie vieną cm. Pamatavus durų įstrižainę, taip pat radome neatitikimą apie 1 cm. Štai jums ir stebuklingos "Tilo" (durų fabriko) durys. Iš pradžių padarė ne į tą pusę atsidarančias duris, perdarė varstymą (rankeną) ir greičiausiai skubėdami sumeistravo kreivą varčią. Įdomu ar tą pačią perdarinėjo ar naują tokią kreivią sumeistravo.

lens.gif virsus 94,3 apacia 94,7. is kur tas centimetras smile.gif nent jau nuotraukoj tai nesimato.

p.s. O pas tave yra kasnors tiesaus?
Atsakyti
Man pasirodė kad kalba apie rėmelį eina - ar įdėtas toks, koks užsakytas, ar belokoks. vaikio_ nuotraukoje Advance tai man panašiau į rėmelio gamintojo, užrašą. Ne paketo klijuotojo.
Tai taip gi ir kalbam apie paketus o ne profili. <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
Taip butent apie remeli kuris tarp stiklu. Pas mane ant remelio surasyti net stiklu ismatavimai..

http://www.supermama...?...=70134083

QUOTE(Milao @ 2016 01 05, 18:01)
Man pasirodė kad kalba apie rėmelį eina - ar įdėtas toks, koks užsakytas, ar belokoks. vaikio_ nuotraukoje Advance tai man panašiau į rėmelio gamintojo, užrašą. Ne paketo klijuotojo.

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2016 01 05, 16:43)
Teko bendraut ir su vartotoju teiseim ir su nemaisto prod inspekcija, jai i teisma kreiptis neketini tai neturi jie jokiu galiu o ir isvados ju tik rekomendacinio pobudzio..

Situacija pasikeitus. Nuo šiol VVTAT sprendimai bus privalomi. Kaip tik kitą savaitę gausiu sprendimą dėl "Saulės šilumos". Pradėjau judinti šitą reikalą lapkritį. Tik sausio pradžioje kažkas paaiškės. Aišku šventės įsimaišė, bet reikėjo laukti du mėnesius.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2016 01 05, 16:43)
Pries tai reiktu skundus internete paskaityt, jai cia daznas reiskinys tai jiems bus px ant tu tarnybu.

Man "7 langų" montuotojas šiandieną sakė, kad jau girdėjo ne iš vieno žmogaus skundų dėl "Tilo" durų kokybės. Man lauko duris montavo "7 langai". Jie iš karto sakė, kad kažkas nesureguliuota, bet nelindo reguliuoti. Sakė, kad pataisys durininkai.

O vienas meistras, kuris prie namo dirbo tuo metu, kai statė duris, sakė girdėjo kaip "7 langų" montuotojai skundėsi, kad varčia kreiva. Jie sakė, kad čia ne mūsų (7 langų) reikalas. Mes tik sumontuojame ir viskas. Jie jau tada matė, man kažką sakė, bet aš iki galo neužfiksavau. Kad neišsigalvoju gali patvirtinti vaikis, nes jis kaip tik šiandieną buvo mano name, kai meistras papasakojo šią istorija. Jie dar stebėjosi: sako tokios brangios lauko durys, o tokia prasta kokybė.
Atsakyti