QUOTE(*** @ 2016 01 05, 16:39)
Tai taip gi ir kalbam apie paketus o ne profili. Reiktu pabrezt kad tokie gamintojai kaip SKP visad uzraso, o visokie popigeiski neraso. I garaza uzsakiau langa toki pat kaip i nama, maniau ka cia piginsies ant to langiuko, o atveze etnos paketa, tai ten info surasyta ant lipduko, stiklo spalva neta, kazkoks isgaubtas... Zodziu..
Mano langų istorija buvo tokia. Užsakiau visu langus ir montavimą per "7 langus". Tie sutartyje nurodė, kad langus gamins "SKP". Tačiau kai vieną langą teko pjaustyti, tai teko važiuoti į "Lanreta" prie Gariūnų. Taip išeina, kad "7 langai" užsakė per "SKP", o tie per "Lanretą". Pagamino Vilniuje kovo mėnesį, nuvežė į Kauną ir gegužę iš Kauno vėl į Vilnių atvežė montuoti. Kažkoks briedas.
O gal "Lanreta" tik tą supjaustytą langą gamino, o visus langus nei "Lanreta", nei SKP negamino. Gal tikrai kokių garažinių darbelis. Visa langų informacija buvo ant lindukų ir jokios informacijos ant rėmelio.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2016 01 05, 16:39)
Manau tokia pati situacija butu jai paliktum mikro ventiliacija, kitaip tariant manau jog tarpas didziulis.
Būtent. Aš irgi manau, kad tarpas didžiulis. Tą rodė ir sandarumo testas. Brokuoti langai ir tiek. "7 langai" šią ar kitą savaitę žada atvažiuoti pasižiūrėti. Tegul jie pirma pasižiūri, o tada žiūrėsiu, ką daryti.
Papildyta:
QUOTE(locato @ 2016 01 05, 16:41)
nemaisto kokybes inspekcijon ir isp*** taip prota, kad grazintu visus pinigus ir padengtu remonto nuostolius.
O cia zaidi kaip vaikas su skambuciais. atvaro su dilde duru tvarkyti. Kur matyta
Nežaidžiu kaip vaikas. Jis (Tilo vadas) prie namo buvo atvažiavęs gruodžio viduryje ir prižadėjo atvykti taisyti broko sausio viduryje. Tipo atostogauja. Šiandieną pabandžiau pasitikslinti. Aš jam visą broką siunčiu el. paštu, kai grįš iš atostogų, ras pašte. Ten mano visi reikalavimai surašyti. Kol kas gražiuoju.
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2016 01 05, 16:56)
Pirmo aukšto durys "verkia" šiltojoje patalpų pusėje, o antro aukšto langai tik už tarpinės. Toje durų vietoje (už tarpinės), kur verkia langas, nebus ledo.
Durys verkia, nes šiaip šaltas jų paviršius.
Buvo. Šiluma pro lauko duris taip skverbiasi į lauką, kad šiandieną buvo apšalęs iš lauko pusės staktos viršus.