QUOTE(biesas66 @ 2015 11 10, 20:31)
pas mane idomiai.. Nuo betono pas mane isnesta apie 5 cm,bet pvz virsutinis angokrastis apsiltinta į cm,o sonai gavos po 10-15 m pulistirolo.. Zodziu pulistirolo,daugiau negu reikia aplink langa.. Primenu kad mano namas is liktiniu klojiniu ir soninius angokrascius kai dariau,truputi persudziau.. blokeliu galus uzsandarinau su 15 cm pulistirolo. Virsus gavos 5 cm nes liktinis klojinys toks buvo. Lovys .
O seip ta pati fauna kuri state cibuliui man aiskino kad uztenka 2 cm tarpo tarp lango ir betono ir ustenka kad saltis npraeitu. sake kad taip rodo PHP programa. Bet kodel visgi cibuliui tiek daug lauk isnese tai nezinau.. Cia jau jo reiktu klausti.
O seip ta pati fauna kuri state cibuliui man aiskino kad uztenka 2 cm tarpo tarp lango ir betono ir ustenka kad saltis npraeitu. sake kad taip rodo PHP programa. Bet kodel visgi cibuliui tiek daug lauk isnese tai nezinau.. Cia jau jo reiktu klausti.
o kad apsiltinus 35cm neoporu is lauko angokrasciai bus 25 cm gylio niekam turbut nebeidomu Bus tankas, o nebe namas