O kadangi to padaryt neimanoma - ji barškės.
Mano siltinta perdanga, skarga skamba, bet per 40 cm perdanga - gyvent galima. Geriau, nei netoliese paleistas gelžkelis
Beje, atsisakiau nuo A klases sertifikato isigijimo, parašė B. Įdėjus kazkiek nepigiai mokamo eksperto darbo ir tyrimų, buvo galima gauti A.
QUOTE(Orginalus @ 2015 11 10, 11:12)
Melyna gkp plokste yra su geresnemis akustinemis savybemis, beto ji yra atsparesne smugiams, dar geresne gkp garso slopinimui butu silent board, taciau ant kiek butu geriau, cia jau klausimas.
Pas mane skardinis stogas, uzpusta perdanga 45cm eko vatos atviru budu, 3cmpoliuretanine plokste sandarumui, itempiamos lubos. Dvi naktis stipriai lijo, tikrai girdimas tuksenimas i stogo danga, ar kas nors susidure su tokia problema? Ar cia gali buti ekovatos prastos akustines savybes?
Pas mane skardinis stogas, uzpusta perdanga 45cm eko vatos atviru budu, 3cmpoliuretanine plokste sandarumui, itempiamos lubos. Dvi naktis stipriai lijo, tikrai girdimas tuksenimas i stogo danga, ar kas nors susidure su tokia problema? Ar cia gali buti ekovatos prastos akustines savybes?