Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Nanita @ 2015 11 10, 10:45)
Kažkada bandžiau žiūrėti Breaking Bad,po 3 sezonu mečiau,nesakau,kad neidomus,tiesiog atsibodo.

Aš irgi kažkada jį mečiau žiūrėt, bet po metų ar dviejų sugrįžau pabaigt, ir tai buvo labai geras sprendimas thumbup.gif
Papildyta:
"Mr. Holmes" - ne itin holmsiškas, bet kokybiškas, gerai susižiūrėjo. Apie Šerloką senatvėj, jo paskutinę bylą ir kaip toji jį pakeitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 10 lapkričio 2015 - 11:06
QUOTE(LEEja @ 2015 11 10, 10:28)
baigiau savo nuostabiuosius Suits - tiek kiek yra, laukiu susisukus visa toliau, nyku ir tuščia, labai trūksta biggrin.gif

Newsroom matėt? man šitas patiko irgi, gal net lb nei Suits smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 11 10, 14:10)
Newsroom matėt? man šitas patiko irgi, gal net lb nei Suits smile.gif

ne, einu tikrint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 11 10, 11:28)
baigiau savo nuostabiuosius Suits - tiek kiek yra, laukiu susisukus visa toliau, nyku ir tuščia, labai trūksta biggrin.gif

Mes tik pradejom, vyrui tinka man taip pat, nes vien ko pagrindinis aktorius (tas vyresnysis ) ko vertas wub.gif
Bandziau dar sau seriala susirast, tai isijungiau Orphan Black gal ir butu uzskabines, bet pasirode labai niurus, depresovas turbut su n nezinomuju, ne rudeniui tokie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 11 10, 16:19)
Mes tik pradejom, vyrui tinka man taip pat, nes vien ko pagrindinis aktorius (tas vyresnysis ) ko vertas  wub.gif 
Bandziau dar sau seriala susirast, tai isijungiau Orphan Black gal ir butu uzskabines, bet pasirode labai niurus, depresovas turbut su n nezinomuju, ne rudeniui tokie  schmoll.gif

jo, mano vyras, kai pamatė ką žiūriu, prilipo irgi, vis 'dar vieną', 'dar vieną' biggrin.gif
aha, aktoriuko manieros, tai šimtas balų, kokiam Bondui po lapais sėdėt tik tyliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 11 10, 11:45)
5 sezonai,kažin ar tiek ištversiu  smile.gif ,nors pradzia labai itraukė.Kažkada bandžiau žiūrėti Breaking Bad,po 3 sezonu mečiau,nesakau,kad neidomus,tiesiog atsibodo.

5 sezonai. Man neprailgo. Aš Harvį dar penkiuose sužiūrėčiau. Ok, jungiu Newsroom.
Atsakyti
Berberian Sound Studio
user posted image

ale siaubas, ale drama. Mane asmeniškai užbūrė filmo atmosfera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 11 10, 08:19)
Mes tik pradejom, vyrui tinka man taip pat, nes vien ko pagrindinis aktorius (tas vyresnysis ) ko vertas  wub.gif 
Bandziau dar sau seriala susirast, tai isijungiau Orphan Black gal ir butu uzskabines, bet pasirode labai niurus, depresovas turbut su n nezinomuju, ne rudeniui tokie  schmoll.gif

Nera jis niurus, itemptas, daznai ir net ir prajuokina.

Idomu, kodel Breking Bad metet ziureti? g.gif Galbut per 3 buvo kazkiek pabode, bet nuo 4 man atrodo jau metamorfoze pradejo matytis

Kas tame Suits idomaus? Newsroom tai matau visai drama, o Suits komedija? As pvz Office negalejau ziureti, tai idomu ar panasus ar kitoks? Ar reiketu pradeti ziureti ar ne ax.gif Orange is the new black kazkaip irgi neveza manes
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 11 11, 03:53)
Kas tame Suits idomaus? Newsroom tai matau visai drama, o Suits komedija? As pvz Office negalejau ziureti, tai idomu ar panasus ar kitoks? Ar reiketu pradeti ziureti ar ne  ax.gif Orange is the new black kazkaip irgi neveza manes

Orange is the new black man ir visiškai nepatiko. man patinka įdomūs dialogai, charakteriai, o čia viskas taip labai šabloniška. mečiau smile.gif

Suits nėra komedija. na, kažkiek yra to humoro, bet šiaip ne komedija. nepasakyčiau, kad labai geras serialas, bet žiūrisi. filmas apie advokatus, jų bylas, machinacijas ir plius pagrindinių herojų dramos smile.gif beje, gražiai moterys ten rengiasi biggrin.gif
Atsakyti
Suits anksčiau, dar prieš porą d. IMDb parašytas žanras buvo - drama/financial/bussines
dabar pažiūrėjau pakeista - comedy, drama blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 11 lapkričio 2015 - 10:12
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 11 10, 11:05)
Aš irgi kažkada jį mečiau žiūrėt, bet po metų ar dviejų sugrįžau pabaigt, ir tai buvo labai geras sprendimas thumbup.gif

Breaking Bad - superinis serialas, su MB pradėjom 5 sezoną, taupom serijas blush2.gif nesinori, kad baigtųsi, tematėm tik vieną nuobodžią seriją (kai musę gaudė biggrin.gif
po to ketinam žiūrėti Better call Saul, pagrindinis personažas gerulis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morella @ 2015 11 11, 11:34)
Breaking Bad - superinis serialas, su MB pradėjom 5 sezoną, taupom serijas blush2.gif  nesinori, kad baigtųsi, tematėm tik vieną nuobodžią seriją (kai musę gaudė biggrin.gif
po to ketinam žiūrėti Better call Saul, pagrindinis personažas gerulis bigsmile.gif

Man tai visai patiko su ta muse, jinai simbolizavo jo sąžinės graužimą.

"Better Call Saul" tik vieną seriją mačiau. Žinau, visi giria, bet kažkaip nesugundė žiūrėt toliau, kad gal būdama labai pavargusi žiūrėjau.
Atsakyti