Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(starke @ 2015 11 06, 06:11)

starke, 06 Lap 2015 - 06:11, parašė:

starke, 06 Lap 2015 - 06:11, parašė:

O mane tai serialas Orphan Black suzavejo. Tiek itampos tik Prison Break maciau. Taip kiekviena serija itraukia ir tiek visokiu netiketu situaciju prodo, kad ojojoj  biggrin.gif  thumbup.gif

O mane tai serialas Orphan Black suzavejo. Tiek itampos tik Prison Break maciau. Taip kiekviena serija itraukia ir tiek visokiu netiketu situaciju prodo, kad ojojoj  biggrin.gif  thumbup.gif

O man po 1 sezono Orphan black suprastejo, viskas taip painu ten.
Fathers and Daughters norejau pamatyt, bet taip ir nespesiu matyt i kina, reiks laukt, kol internete pasirodys.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 11 06, 09:16)

abiga, 06 Lap 2015 - 09:16, parašė:

abiga, 06 Lap 2015 - 09:16, parašė:

O kodel suprastejo, kad painu? Man kaip tik patinka kai pripainioja visko, nezinau ko tiketis biggrin.gif
Atsakyti
A love song for Boby Long

Ir kaip as anksciau nebuvau jo macius?? Tobulas filmas. ir romantikos, ir juodo humoro ir siaip geru minciu.
Atsakyti
You're not you - patiko, jautrus toks. Siaip labai panasus i Intouchables, tik jei lygint, tada nusileidzia jam smile.gif
Atsakyti
Going Clear: Scientology and the Prison of Belief

user posted image

dokumentika. Teko girdėti apie tos sektos įtaką Nikol Kidman ir T. Kruzui, bet nustebino, iki kiek, ir kodėl. Žiauru, kaip su žmonių psichika galima žaisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 08 lapkričio 2015 - 11:48
QUOTE(mjforever @ 2015 11 08, 11:47)

mjforever, 08 Lap 2015 - 11:47, parašė:

mjforever, 08 Lap 2015 - 11:47, parašė:

user posted image

dokumentika. Teko girdėti apie tos sektos įtaką Nikol Kidman ir T. Kruzui, bet nustebino, iki kiek, ir kodėl. Žiauru, kaip su žmonių psichika galima žaisti.

user posted image

Labai gera dokumentika thumbup.gif
Atsakyti
Trys paskutiniai matyti. Gan sunkus, socialiniai, gyvenimiski. Na is serijos "antra karta neziureciau"

1. The good lie - visai patiko, apie prisitaikyma, pasiaukojima
2. Mommy - mamos ir problematisko sunaus santykiai sunkus filmas, net nezinau patiko ar ne
3. The end of love - apie vienisa teva kuris stengiasi prasimusti gyvenime, apie meile vaikui.

Atsakyti
No Escape (2015) - veiksmo čia daug, tikrai filmas įtraukia. ale nu nelogiškų scenų tai bile kiek.. aš niekaip nesuprantu, kaip režisierius nesupranta, kad nu žiūrovas ne kvailas. negi taip sunku pagalvot kiek ilgiau ir padaryt filmą bent jau labiau logišką?smile.gif nes kai kurios scenos tai tikrai išmuša iš koto biggrin.gif

Vacation (2015) - komedija banali, bet man susižiūrėjo gerai. kai tikrai nesinori nieko rimto ir esi nusiteikęs kvailiems juokeliams smile.gif

It Follows (2014) - buvo baisoka, bet man kažko nelabai įdomu smile.gif) aš gal ne viską supratau, kodėl būtent tam tikri vaiduokliai ateina pas tuos apsėstuosius. ir nesupratau, aš čia man reik giliau žiūrėt, ar čia iš tikro jokios minties nėra.
Atsakyti
QUOTE(*Šyva* @ 2015 10 28, 13:29)

*Šyva*, 28 Spa 2015 - 13:29, parašė:

*Šyva*, 28 Spa 2015 - 13:29, parašė:

Aš jau pabaigiau, bet gyvenau juo  thumbup.gif

Aš jau pabaigiau, bet gyvenau juo  thumbup.gif

Sveiki,
kiek isviso yra sio serialo,sezonu?Paziurejau filmuka,uzkabino smile.gif
Atsakyti
baigiau savo nuostabiuosius Suits - tiek kiek yra, laukiu susisukus visa toliau, nyku ir tuščia, labai trūksta biggrin.gif
Atsakyti
5 sezonai,kažin ar tiek ištversiu smile.gif ,nors pradzia labai itraukė.Kažkada bandžiau žiūrėti Breaking Bad,po 3 sezonu mečiau,nesakau,kad neidomus,tiesiog atsibodo.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 11 10, 12:45)

Nanita, 10 Lap 2015 - 12:45, parašė:

Nanita, 10 Lap 2015 - 12:45, parašė:

5 sezonai,kažin ar tiek ištversiu  smile.gif ,nors pradzia labai itraukė.Kažkada bandžiau žiūrėti Breaking Bad,po 3 sezonu mečiau,nesakau,kad neidomus,tiesiog atsibodo.

5 sezonai,kažin ar tiek ištversiu  smile.gif ,nors pradzia labai itraukė.Kažkada bandžiau žiūrėti Breaking Bad,po 3 sezonu mečiau,nesakau,kad neidomus,tiesiog atsibodo.

ir aš taip mąsčiau, bet greit susižiūri - op per kartą penkias serijas, tai kas čia yra biggrin.gif
Atsakyti