dokumentika Jesus Camp (2006), eina *ikt, siaubas koks, sakyčiau.
http://www.imdb.com/title/tt0486358/
QUOTE(LEEja @ 2016 04 17, 09:58)
The Affair - atitinka turinys pavadinima, apie dvieju vedusiu zmoniu vasaros romana ir visas jo pasekmes aplinkiniams zmonems t.y. ju abieju seimoms
labai gerai psichologiskai sukaltas: rodo kaip jis viska mate ir kaip ji, atrodo lyg ziuretum psichologine sudija apie vyru ir moteru matyma, poziuri ir supratima, kokie jie skirtingi yra apie tuos pacius dalykus kalbant
labai gerai psichologiskai sukaltas: rodo kaip jis viska mate ir kaip ji, atrodo lyg ziuretum psichologine sudija apie vyru ir moteru matyma, poziuri ir supratima, kokie jie skirtingi yra apie tuos pacius dalykus kalbant
Man sitas vienas stipriausiu serialu ever, surijau naktimis... dar labai rekomenduociau Masters of sex.
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 15, 09:57)
labai patiko, nieko nebuvau girdėjusi apie šį muzikantą

QUOTE(LEEja @ 2016 04 17, 10:58)
The Affair - atitinka turinys pavadinima, apie dvieju vedusiu zmoniu vasaros romana ir visas jo pasekmes aplinkiniams zmonems t.y. ju abieju seimoms
Sitas tai labai geras. Ziurejau ju senokai kai dar nebuvo zinomas, o paskui 2015 metais gavo Auksini Gaubli: Best Television Series - Drama.
Idomu kaip antrasis sezonas. Gal kas mate?
QUOTE(Gazele1 @ 2016 04 19, 08:22)
o pavadinimą parašyt sunku? Negaliu pakęst - įmeta nuorodą ir mol klikink.
Man paliko didelį įspūdį Batman vs. Superman: Dawn of the Justice.
Turėjau šiokių tokių abejonių dėl aktorių, bet režisierius Zack Snyder kaip visuomet viską sudėliojo puikiai, aktoriai irgi išspaudė iš savęs viską, kad komikso herojai įtikinami. Pabaigoje, net ašarą išspaudžiau.
QUOTE(LEEja @ 2016 04 14, 10:12)
ką dabar veikt? nėra serialų daugiau gerų?
walking dead ir games of thrones nesiūlykit
walking dead ir games of thrones nesiūlykit

labai giria 'Making a murderer'. neisivaizduoju kiek ten rafinuotumo, bet gal patiks
QUOTE(LEEja @ 2016 04 17, 10:58)
The Affair -<...>
jau matau kur mano naktys uzsibaigs

QUOTE(legacy @ 2016 04 18, 13:05)
<...>. dar labai rekomenduociau Masters of sex.
aha, gerulis sitas. idomiai perteiktas senas mastymas, man protu nesuvokiama kiek seksizmo tais laikais buvo

QUOTE(donnabona @ 2016 04 19, 01:38)
Sitas tai labai geras. Ziurejau ju senokai kai dar nebuvo zinomas, o paskui 2015 metais gavo Auksini Gaubli: Best Television Series - Drama.
Nuostabus ir dar geresnis, baiges irgi idomiai, laukiu trecio

Šiandien pažiūrėjau šį Fathers and daughters. Ačiū už rekomendacijas, patiko.
QUOTE(Prietarai @ 2016 04 19, 13:31)
labai giria 'Making a murderer'. neisivaizduoju kiek ten rafinuotumo, bet gal patiks
pažiūrėjau pirmą seriją bei antros pusę ir man kažkaip užteko

QUOTE(abiga @ 2016 04 19, 16:08)
Taip, gerumas jo nerealus

Pabandžiau Newsroom žiürët, tai sunkiai ištraukiau seriją, nesudomino, plius trukmë 1:10
Manes Newsroom irgi neuzkabino per daug.