Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(eliss @ 2016 03 21, 16:47)
Gal kas pasiūlytų filmų apie Indiją. Neseniai skaičiau knygą, užsimaniau kažką tokio pažiūrėt. Aišku, ne Bolivudo giesmių biggrin.gif

Pirmieji į galvą atėję - Water (2005) ir My Name is Khan (2010)

Curfew (2012) - trumpametražis (19 min) filmas apie tai, kaip kartais reikia tiesiog žmogiško ryšio, kad paskatintum žmogų ieškoti prasmės gyventi. Gražus, liūdnokas, bet yra ir šypseną keliančių momentų, puikiai išpildytas, gražiai nufilmuotas, nėra prie ko prikibti.
Atsakyti
Nebuvau mačiusi ir rekomenduoju šeimai E.T. The Extra-Terrestrial. S. Spielbergo 1982 metų filmas apie ateivio ir berniuko draugystę.

Filme yra gaivinimo scena ir joje vaidina tikri medikai. Pats Spielbergas sakė, kad paprašė savo gydytojo paorganizuoti medikų tai scenai, ir juokavo, kad buvo sunku pasakyti ne, nes atsirado labai norinčių sudalyvauti.
Papildyta:
QUOTE(daibava @ 2016 03 20, 13:26)
vieno paveikslo, vienos šeimos ir vienos moters istorija
Woman in Gold (2015)
man labai patiko

Labai patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(eliss @ 2016 03 21, 15:47)
Gal kas pasiūlytų filmų apie Indiją. Neseniai skaičiau knygą, užsimaniau kažką tokio pažiūrėt. Aišku, ne Bolivudo giesmių biggrin.gif

The Best Exotic Marigold Hotel
ir The Second Best Exotic Marigold Hotel, jei nematei.
Papildyta:
Kung Fu panda 3. Pirmo ir antro nesu mačiusi, bet kine labai smagiai susižiūrėjo, įspūdinga kompiuterinė grafika (žiūrėjom kine) ir labai netikėtos asoociacijos su po jo kitą dieną žiūrėtu E.T.
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2016 03 22, 12:03)
http://www.obuolys.l...a/filmas/14541/  ,taip pat yra ir antra dalis...
Kelyje su „Dardžylingu“ / The Darjeeling Limited Kai kas gali pasakyti, kad tai "

QUOTE(laTulipe @ 2016 03 22, 14:28)
Pirmieji į galvą atėję - Water (2005) ir My Name is Khan (2010)

QUOTE(muminukas @ 2016 03 26, 14:26)

The Best Exotic Marigold Hotel[/b] ir The Second Best Exotic Marigold Hotel, jei nematei.

Ačiū 4u.gif
Marigold viešbutį mačius, nelabai man, Kaną ir mačius. O "Vanduo" keliskart bandžiau žiūrėt, bet nea. Reiks tą komediją pažiūrėt, nors kaskart mane atbaidydavo anonsas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2016 03 20, 13:26)
vieno paveikslo, vienos šeimos ir vienos moters istorija
Woman in Gold (2015)
man labai patiko
gal todėl, kad esu Helen Miren gerbėja

Žiūrėjau ir aš čia kažkada, prisiskaičius atsiliepimų. Patiko.
Atsakyti
Padėkit,kur randat "Spotlight" pažiūrėti?

Radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidos: 27 kovo 2016 - 11:31
Mother (2009) - geras trileris thumbup.gif Korėjiečiai gerai įvaldę šį žanrą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 27 kovo 2016 - 17:17
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 27, 19:16)
Mother (2009) - geras trileris thumbup.gif Korėjiečiai gerai įvaldę šį žanrą biggrin.gif

aha smile.gif
Atsakyti
prisiminiau gera filma "Gatvės tango" (Take the lead).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 29 kovo 2016 - 21:54
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 27, 18:16)

Noreciau si paziureti, bet neradau linkomanijoje ir fast-torentuose :/ is kitur nesisiunciu kazkaip..
Atsakyti
QUOTE(Sveikatele* @ 2016 03 20, 18:04)
Infinitely Poalr Bear - apie maniakine depresija sergantį vyrą, jo šeimą, santykius su dukromis. Labai labai patiko  4u.gif

man irgi patiko ši drama. gyvenimiškas toks. komentaruose kiti priekaištauja, kad iš ligos padaryta komedija. bet kad neradau aš ten tos komedijos, nebent keletą momentų tik. gryna drama, sakyčiau.
Atsakyti
"Kino pavasario" filmas "Aloyzas" (Aloys) gerai kritikų įvertintas ir tikrai neprastas thumbup.gif. Istorija apie privatų detektyvą - keistuolį, kuris kasdieną stebi ir filmuoja, fiksuoja žmones bei gyvūnus. Ir vieną dieną dingsta jo kamera kartu su video kasetėmis... Aloyzui ima skambinti nepažįstama mergina, turinti jo kamerą, ir kviesti į siurrelistinius pasimatymus miške, kalbant telefonu. Iš tiesų sunku nupasakoti, nes reikia pamatyti smile.gif. Siurrealizmas, persikėlimas į kitą realybę, keistos detalės, pojūčiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 03 balandžio 2016 - 21:03
Vakar ziurejom si blush2.gif http://www.filmstart...r/19545002.html
Atsakyti