Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

Spotlight (2015) - daviau antrą šansą filmui. kai vėl iškentėjau pirmą pusvalandį, pradėjo visai gerai žiūrėtis, užkabino ir pažiūrėjau visą smile.gif tiesa, kodėl tai geriausias metų filmas ir kodėl nominuota McAdams tai liko mįslė g.gif
Atsakyti
Force Majeure pažiūrėtas. Patiko.
Tik ta vyriškio bliovimo scena man tokį juoką sukėlė biggrin.gif Ir pačią pabaigą ne visai tiksliai supratau. To ryžiko draugė atsitolino nuo jo, nes ne jis ėmėsi iniciatyvos su autobusu?
Atsakyti
Zero Motivation (2014) - praeitų metų ,,Kino pavasaryje" jį rodė. Apie merginas, atliekančias karinę tarnybą administracijoje. Apie motyvacijos nebuvimą, siekius, svajones ar tiesiog laiko stūmimą. Viena iš pagrindinių veikėjų labai faina, tokia visiškai nemotyvuota, kad nė nerūpi pasekmės, kurių gali susilaukti dėl savo veiksmų. Pradžioje lėtokai ėjosi, po to labiau sudomino. Patiko.

Cabin Fever (2002) - siaubo komedija, siužetas aiškus kaip du kart du (jaunimas atvyksta į atokią sodybą, pasirodęs keistuolis užkrečia virusu ir t.t.), komedijos žanras kiek taisė reikalą, nes vietomis buvo tikrai smagu. Visgi erzino personažai, o jau pagrindinis toks mėmė doh.gif Kaip siaubo filmas, nė kiek nebaisus, tik kraujo labai daug. Būna blogesnių, nors kad sužavėjo nepasakyčiau. Tiesa, mačiau, kad šiemet ir remake'as išeina, nors kad ir originalas JAV, tai kam jiems dar vienos versijos reik, nelabai aišku.
Atsakyti
The Survivalist (2015)
1h 44min | Drama, Sci-Fi, Thriller

britų distopija
labai niūri, asketiška, mažai kalbos, nuotaiką perteikia vizualiai trys pagrindiniai veikėjai, rodomas visuotinis badas ir kova dėl būvio, be abejo ir tokioj situacijoj meilei vietos yra smile.gif
po peržiūros kažkaip man su Lobster'iu panašumas radosi, tik ten viskas lyg rafinuočiau, poetiškiau o čia - labai proziška
patiko labai, bet niekam nerekomenduoju
Atsakyti
vieno paveikslo, vienos šeimos ir vienos moters istorija
Woman in Gold (2015)
man labai patiko
gal todėl, kad esu Helen Miren gerbėja
Atsakyti
Infinitely Poalr Bear - apie maniakine depresija sergantį vyrą, jo šeimą, santykius su dukromis. Labai labai patiko 4u.gif
99 Homes - tokia nenudailinta kasdienybe, kuomet žmonės nebesugeba išsimokėti paskolų ir atsiduria gatvėje. Taip pat patiko 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniai matyti, kuriuos įvertinčiau gana gerai:

Sicario (2015) - filmas apie narkoprekeivių medžioklę jaunos FBI agentės akimis, kuri tiki, kad gali būti "kaip turi būti",ir greitai įbloškiama į pasaulį, kuriame "kaip turi būti" neegzistuoja. Filmas sukūrė tokio gyvumo, realistiškumo įspūdį. Nors pati tema man nelabai įdomi, bet išpildymas patiko, gražiai nufilmuotas, kiek primena lietuvių dokumentinius filmus (savo pauzėmis, dėmesiui aplinkos ir kasdienybės detalėms, nors čia ir veiksmo tikrai netrūksta).

https://www.youtube....h?v=sR0SDT2GeFg

Trumbo (2015) - biografinis filmas apie scenarijaus autorių Dalton Trumbo, kuris dėl komunistinių pažiūrų buvo visuotinai menkinamas, pateko į kalėjimą ir Holivudo "juodąjį sąrašą"... bet tai jam netrukdė ne savo vardu kurti scenarijus filmams, kuriais daugybė žmonių žavėjosi, bei laimėti du Oskarus. Įdomu buvo pamatyti Bryan Cranston (iš Breaking Bad), filmas vėlgi man asocijavosi su Lietuva, dabartinėm realijom, spalvingas ir įdomus būtent istoriškai.

https://www.youtube....h?v=6gryhSJxx7I

Ir kurį vertinčiau labai gerai:

Partisan (2015) - berniukas kartu su besilaukiančia mama gyvena bendruomenėje su keletu moterų ir krūva vaikų, kurio lyderis, vienintelis vyras, moko juos gyventi ir išsiversti "žiauriame" pasaulyje visai ne vaikiškais metodais. Kritinę ribą berniukas prieina, kai mama pagimdo, o jis supranta, kad turės savo artimuosius ginti nuo charizmatiškojo "mylinčiojo tėtės". Priminė "Dogtooth".

https://www.youtube....h?v=lrxHZDwLWn0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 20 kovo 2016 - 22:31
Zootropolis (2016) vienas geriausiu animaciniu filmuku, dziaugiames su vaiku, kad spejom kine pamatyt, nes jau senokai ji rodo.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 03 18, 22:58)
Force Majeure pažiūrėtas. Patiko.

Bandžiau žiūrėt, bet palikau kuriam laikui, erzina savo lėtumu.

Vėl prie siaubo grįžtu, Crimson Peak/2015 - būtų visai nieko, bet per daug raudonos spalvos, kraujo smile.gif
Atsakyti
Gal kas pasiūlytų filmų apie Indiją. Neseniai skaičiau knygą, užsimaniau kažką tokio pažiūrėt. Aišku, ne Bolivudo giesmių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2016 03 20, 13:26)
vieno paveikslo, vienos šeimos ir vienos moters istorija
Woman in Gold (2015)
man labai patiko
gal todėl, kad esu Helen Miren gerbėja

aš nesu super didelė gerbėja, bet man irgi labai patiko, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 03 21, 15:47)
Gal kas pasiūlytų filmų apie Indiją.

http://www.obuolys.l...a/filmas/14541/ ,taip pat yra ir antra dalis...
Kelyje su „Dardžylingu“ / The Darjeeling Limited Kai kas gali pasakyti, kad tai "trenktas" filmas. Keisti herojai, keista istorija ir dar keistesnė aplinka, kurioje viskas filmuota - Indija. Sutinkame, filmas myrgu margas, tačiau tikrai geras ir puikiai įrodo, kad pašlijusius santykius su savo broliais ir seserimis galima pataisyti kelionėse. Ypač jei tos kelionės - pas mamą, kuri tapo šventike Indijoje ir nesugeba atvykti į savo buvusio vyro laidotuves. Didelis pliusas filmui - puikūs aktoriai Owenas Wilsonas, Adrienas Brody, Jasonas Schwartzmanas, kurie vaidina suaugusius brolius, kartu su mirusio tėvo lagaminais keliaujančius susirasti savo dingusios Indijoje .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 22 kovo 2016 - 11:07