Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(LEEja @ 2015 10 24, 14:46)
to antro nemačiau ir neketinu, bet net abejonės nekilo, kad tas antras gali būt geresnis biggrin.gif

Paziurek ir pamatysi,kad Wild zymiai prastesnis mirksiukas.gif
As Into the wild vis prisiversti negaledavau paziureti,prasuku treileri ir nekabina nors tu ka doh.gif Tada dar karta online kazkaip bandziau ziureti,tai neipusejus uzsnudau, o vyras parsisiunte sau ant dienu,na ir teko paziuret uz kompanija, ir man labai gerai susiziurejo.Ant tos nuotaikos matyt uztaike smile.gif Pasirodo pagal tikrus faktus statytas filmas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 27 spalio 2015 - 20:03
šiuo metu visiškai įmirkus:
Suits (2011– )
TV Series | TV-14 | 44 min | Comedy, Drama
8.7
Atsakyti
Pažiūrėjom vakar "Youth". Labai patiko. Net nžn, kuris geresnis, "La Grande Bellezza" ar šitas.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 10 27, 22:38)
Suits (2011– )
TV Series  |  TV-14  |  44 min  |  Comedy, Drama
8.7

Aš jau pabaigiau, bet gyvenau juo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 10 27, 15:38)
Suits (2011– )
TV Series  |  TV-14  |  44 min  |  Comedy, Drama
8.7

As kaip tik turiu parisisuntusi, reikes gal pradeti ziureti, vyras sake, komediju nenori biggrin.gif
Atsakyti
"The fault in our stars" (2014) - gal dėl pasižiūrėto IMDB pervertinau filmą, bet aš ne ekspertas, nežinau, pagal ką vertina IMDB smile.gif Bet nieko nesakau, ganėtinai miela drama, labai natūralūs aktoriai, verkti pasikūkčiojant (kaip pvz, you're not you) neprireikė, bet ašarą išspaudžiau. Filmas natūralūs ir paprastas. Kaip ir gyvenimas. Rekomenduoju.

QUOTE(Vajuza @ 2015 10 27, 19:56)
As Into the wild vis prisiversti negaledavau paziureti,prasuku treileri ir nekabina nors tu ka  doh.gif Tada dar karta online kazkaip bandziau ziureti,tai neipusejus uzsnudau, o vyras parsisiunte sau ant dienu,na ir teko paziuret uz kompanija, ir man labai gerai susiziurejo.Ant tos nuotaikos matyt uztaike smile.gif Pasirodo pagal tikrus faktus statytas filmas..

Šitas vienas tų filmų, kai nesupratau, patiko jis man ar ne. Man pasirodė stiprus, porą dienų jį prisiminus apnikdavo visokių minčių. Nu toks... kitoks.

Dabar mano noruose kino teatre rodomas "Fathers and Daughters". Taip pat eilės laukia "Incendies", bet kažko baisu man jį žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 29 spalio 2015 - 13:51
Paskutinis žiūrėtas - atsitiktinai į akiratį patekusi karinė drama "Beast of No Nation". Filmas apie berniuką, dar net ne paauglį, kuris įtraukiamas dalyvauti pilietiniame kare Vakarų Afrikoje. Gražiai padarytas, žiaurus, tikroviškas, be herojų, visokių tėvnių meilių ir be happy end'ų.

http://www.imdb.com/title/tt1365050/
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Rašau magistro baigiamąjį darbą tema, susijusia su veiksniais, lemiančiais jūsų filmo žiūrėjimo būdo pasirinkimą (siuntimasis, žiūrėjimas online ir pan.)

Turiu apklausti ypač daug respondentų ir prašau jūsų pagalbos, kurios man šiuo metu labai reikia 4u.gif

APKLAUSĄ rasite čia

Iš anksto ačiū visoms nepatingėjusioms užpidyti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2015 10 29, 21:45)

neatidaro unsure.gif raso, kad neteisingas adresas cool.gif

as paziurejau Pursuit of happyness 4u.gif jau tikriausiai visos ziurejot ax.gif puikus filmas. Nemegstu Will Smith, bet sitame filme jis tobulas thumbup.gif ir jam taip tinka tas 80- uju stilius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 10 29, 14:57)

as paziurejau Pursuit of happyness 4u.gif jau tikriausiai visos ziurejot ax.gif puikus filmas. Nemegstu Will Smith, bet sitame filme jis tobulas thumbup.gif ir jam taip tinka tas 80- uju stilius lotuliukas.gif

Man irgi neatidaro

Pritariu, tikrai puikus filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 10 29, 14:49)
"The fault in our stars" (2014) - gal dėl pasižiūrėto IMDB pervertinau filmą, bet aš ne ekspertas, nežinau, pagal ką vertina IMDB smile.gif

tai ten juk žmonės vertina ir kiekvienas susikuria savo subjektyvius argumentus, kodėl 8, o ne 5 smile.gif Man pačiai The Fault in Our Stars labai vidutinis pasirodė.

Dar trys filmai iš jau pasibaigusio (tiesa, dabar lyg ir kituose miestuose rodo) nepatogaus kino:

Something Better to Come (2014)
- daugiau nei keturiolika metų stebėtas netoli Maskvos esančiame šiukšlyne gyvenančios Julos gyvenimas: nuo pat jos vaikystės iki žingsnių suaugusiųjų gyvenimo link. Aišku, paliečiami ir kitų šalia jos gyvenusių žmonių likimai. Parodomas šiukšlyno gyvenimas, jame gyvenančių žmonių rutina, mintys. Kad kažkas šokiruotų, nebuvo, tarsi daug kas nuspėta, nors, aišku, stebėti, kaip žmogus žiemą (kuri Rusijoje ne per šilčiausia būna) į ledinį vandenį kiša nuogas rankas, nėra labai smagu. Tačiau iš esmės įdomu, kaip sukasi ratas, iš kurio sunku pabėgti: kartojamos klaidos karta iš kartos, noras gyventi normalų gyvenimą, bet galiausiai viskas pasisuka taip, kad liekama ten pat, kur praleista visa vaikystė. Daug rusiškų keiksmažodžių, kurie ten natūraliai skambėjo, rusiškos muzikos irgi netrūksta. Tad buvo keista, bet tuo pačiu metu ir tiko.

Caling the Ghosts (1996)
- valandos trukmės filmas apie Bosnijoje ir Hercogovinoje buvusią koncentracijos stovyklą Balkanų karo metu, kurios iniciatorius – Serbija. Dvi moterys, kurios keletui mėnesių pateko į stovyklą, pasakoja savo atsiminimus, o taip pat ilgą laiką kovojo, kad prievartavimas būtų įvardijamas kaip karinis nusikaltimas, už kurį baudžiama. Kaip ir dažniausiai, įdomu stebėti ir klausytis žmonių, kurie pasakoja tai, ką matė ir išgyveno patys, o ne ką kiti pasakojo. Tik kažkaip keista, nes filmas trumpas, o atrodė, kad dvigubai ilgiau sėdėjau kino salėj. O tuo pačiu atrodė, kad prabėgom ten viską pasakoja ir todėl ilgesnio norėtųsi. Tai galbūt akcentai dėliojosi ne ten, kur norėjosi, tad ir sukėlė tokias dvejopas mintis.

Ik ben Alice (2015) - tai filmas apie šiuolaikinę Olandiją ir smarkiai didėjantį pensininkų skaičių visoje populiacijoje. Didėjantis skaičius reiškia didesnį slaugytojų poreikį. Taigi, bandoma sukurti robotą – slaugytoją, kuris galėtų būti pagalbininkas senoliams. Robotas ne tik palaikytų socialinius santykius (bendrautų), bet ir galėtų priminti apie vaistus, pratimus, kuriuos reikia padaryti, o kada nors ateity – ir ruošos darbus atlikti. Tad atliekamas eksperimentas ir į kelių vienišų senų žmonių namus atnešama robotas Alisa. Filmas nuobodokas, šypsnį nebent tik pati Alisa kėlė, kuri padaryta išties neprastai, netgi mimikas turi gan tikroviškas. Tiesa, dar viena iš ,,tiriamųjų” buvo gan juokinga senolė. Bet apskritai tai monotoniška kino juosta, kuri prailgo ir netgi migdė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 29 spalio 2015 - 22:13
QUOTE(Galadrielė @ 2015 10 29, 22:45)
Sveikos, merginos,

Rašau magistro baigiamąjį darbą tema, susijusia su veiksniais, lemiančiais jūsų filmo žiūrėjimo būdo pasirinkimą (siuntimasis, žiūrėjimas online ir pan.)

Turiu apklausti ypač daug respondentų ir prašau jūsų pagalbos, kurios man šiuo metu labai reikia 4u.gif

APKLAUSĄ rasite čia

Iš anksto ačiū visoms nepatingėjusioms užpidyti! 4u.gif

QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 10 29, 22:57)

QUOTE(starke @ 2015 10 29, 23:24)
Man irgi neatidaro

Ačiū, merginos, siunčiu nuorodą iš naujo APKLAUSA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 30 spalio 2015 - 08:38