Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

Kitų metų knygų mugės tema bus „Lietuviški ženklai pasaulyje“, o šiemetiniuose Oskaruose tas ženklas jau buvo smile.gif
http://en.delfi.lt/l...r.d?id=70546882
Atsakyti
aha, ir as noreciau visai paziureti tuos oskarus, ale matyt tik kokiam youtoobej rasti galima ar nelabai? Noretusi kokybiska atsisiusti..
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2016 03 03, 15:28)
aha, ir as noreciau visai paziureti tuos oskarus, ale matyt tik kokiam youtoobej rasti galima ar nelabai? Noretusi kokybiska atsisiusti..

Tai kad linkomanijoj seniai yra The 88th Annual Academy Awards 2016
Atsakyti
The Danish Girl (2015) - vizualiai be galo gražus filmas bigsmile.gif vos ne kiekvienas kadras kaip paveikslas, spalvos kokios bigsmile.gif Eddie Redmayne vaidina puikiai, Vikander irgi gerai, bet jos vaidmuo man nepasirodė toks stiprus, kad būtų verta Oskaro blush2.gif pačiame filme man pritrūko kažkokios didesnės įtampos g.gif bet šiaip vertas pažiūrėjimo.
Atsakyti
didi diena išaušo šiandien - ketvirtas sezonas prasideda House of cards
negaliu sulaukti
Atsakyti
Truputis senienų:

Four Weddings and a Funeral (1994) - romantinė komedija, lyg ir nieko ypatingo, nuspėjama, tačiau prajuokinusi nesyk, žiūrėti nebuvo nuobodu, tad ,,užskaitau".

Hotel Rwanda (2004) - turėjau nemažai lūkesčių, tad gal todėl kiek nusvilau. Toli gražu nėra jis prastas, sakyčiau, turi viską, ko gali reikėti geram filmui: kokybišką pateikimą, gerą, jautrią istoriją, centre - paprastą, niekuo neišsiskiriantį žmogų, kurio ryžtas ir pasiaukojimas verti to, kad apie tai būtų kuriamas filmas, yra ir kur paverkti jautresniems. Bet kažkaip manęs pačios iki galo filmas ir nepalietė, vietomis ir nuobodžiavau ar šiaip užsigalvodavau apie pašalinius dalykus. Bet vis tiek vertas peržiūros.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 03 04, 11:30)
didi diena išaušo šiandien - ketvirtas sezonas prasideda House of cards
negaliu sulaukti

Irr as, nors 3 buvo vietois per daug istestas. Dar labiau neramina, kad bus ir 5, vargu ar uzteks geru minciu, bet kol kas laukiu pasiziureti 4 - to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2016 02 26, 13:25)

Niekaip nerandu iš kur parsisiųsti anglų k. / titrais My King (2015)
Mon roi (original title)
2h 4min | Drama, Romance | 20 November 2015 (Lithuania). Gal galite padėti?  ax.gif  blush2.gif

Deja, ne, mačiau kino teatre. Užkabino.

QUOTE(mjforever @ 2016 02 29, 07:24)
Geriausias vaidybinis filmas:

„Sensacija“ (Spotlight)

ohmy.gif man tai tikrai sensacija, aš neištvėriau jį žiūrėti.

Mačiau fb vieno žmogaus apibūdinimą, kad ganėtinai sausas filmas.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 03 05, 10:29)
Mačiau fb vieno žmogaus apibūdinimą, kad ganėtinai sausas filmas.

pažiūrėjau pusvalandį ir išjungiau. suprantu, kad tema opi ir svarbi, bet man buvo žiauriai nuobodu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2016 03 04, 11:54
[cool.gif
Hotel Rwanda[/b] (2004) - turėjau nemažai lūkesčių, tad gal todėl kiek nusvilau. Toli gražu nėra jis prastas, sakyčiau, turi viską, ko gali reikėti geram filmui: kokybišką pateikimą, gerą, jautrią istoriją, centre - paprastą, niekuo neišsiskiriantį žmogų, kurio ryžtas ir pasiaukojimas verti to, kad apie tai būtų kuriamas filmas, yra ir kur paverkti jautresniems. Bet kažkaip manęs pačios iki galo filmas ir nepalietė, vietomis ir nuobodžiavau ar šiaip užsigalvodavau apie pašalinius dalykus. Bet vis tiek vertas peržiūros.

Pamenu as taip pat svarsciau, kodel jis manes nepaliete, suverciau beda rasiu skirtumui, nors tai visiska nesamone.

The Lobster (2015) - keistuoliskas ir dar be pabaigos, bet man patiko, kad filmas pasakojimo zanro (ar kaip tai ivardint), ir mintis labai gera.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2016 02 26, 14:25)
Niekaip nerandu iš kur parsisiųsti anglų k. / titrais My King (2015)
Mon roi (original title)
2h 4min | Drama, Romance | 20 November 2015 (Lithuania). Gal galite padėti?  ax.gif  blush2.gif

Kinozale daug variantu.

http://kinozal.tv/br...p...amp;t=0&f=0

Мой король / Mon roi / 2015 / ПМ / BDRip (720p)

Мой король / Mon roi / 2015 / ПМ / HDRip
Atsakyti
Das Leben der Andere 2006 m. kol isivaziavo, bent pora kart norejosi isjungt, po isivaziavimo ir nebuvo kazko vou.
Atsakyti