Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Vajuza @ 2016 02 22, 18:48)

Oo, ir sita maciau pries savaite, tai man ziauriai patiko T.Hardzio vaidmuo vieno is dvyniu broliu tas psichelis, nu blyn kaip gerai jis isikunijo  thumbup.gif  Visai neblogas, man irgi sis patiko,rekomenduociau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Jis idealiai įkūnija visokius trenktus bičus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 02 23, 17:38)
Jei Leonardo DiCaprio gaus „Oskarą“, gerbėjai išeis į gatves švęsti: planuojami masiniai susibūrimai

http://www.15min.lt/...rimai-27-585933

alc.gif  oi eičiau, tikrai vertas vaikinas šio apdovanojimo. Jis mane visada įtikina.

thumbup.gif nesu mačiusi prasto filmo su Leo.
Atsakyti
Filmu sarasiukas, gal rasit ka verto demesio

http://www.adme.ru/t...ografa-1190810/
Atsakyti
Spy - komedija Bondo stiliuje, buvo nemažai gerų vietų biggrin.gif Nors kaip vyras sakė, 1 geras bajeris ir tada 5 lievi, bet tų juokingų tikrai nemažai buvo. Žodžiu, man patiko.
Atsakyti
Concussion (Sukrėtimas) - abiem su vyru labai patiko. Neperspaustas, natūralus, ir įtampos yra. Neprailgo ir labai gerai susižiūrėjo. Gal tiesiog nėra daug filmų su medicininiais niuansais, dėl to kabina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 24 vasario 2016 - 14:05
Secrets & Lies (1996)
R | 2h 16min | Drama
britų drama, gera, patiko, kai neišsakyti dalykai pradeda griauti gyvenimus, šeimas ir bendravimas tampa per sudėtingas, nes nebelieka ką sakyti, visi susisukę, įsitempę, išsigandę. 33 apdovanojimai tarpkitko.
Aplinka tokia keista, nestandartinė, anų laikų, bet kažkaip lyg meksikiečių seriale - neaišku ar tikras kambarys, ar kartoninis smile.gif

My King (2015)
Mon roi (original title)
2h 4min | Drama, Romance
Cassel'as. Man jis labai. Žvėris smile.gif
O drama apie tai, kaip kartu negali, bet vienas be kito irgi negali - ir kovoja, su savim, su sutuoktiniu, aukštyn/žemyn, juoda/balta, juokas/ašaros, vaistai/narkotikai... Patiko, nors sunkoka žiūrėti buvo ir pagrindinė aktorė plius kažkaip erzino/netiko

Suffragette (2015)
PG-13 | 1h 46min | Biography, Drama, History
o šis kažkaip taip va pro šalį praėjo, ir žinau kodėl, bes sudomino tik šita trijulė, visas mėgstu, o Helena B.C. man išvis grožio deivė smile.gif
bet nepatinka biografijos, sausos jos kažkokios
smile emoticon
čia apie moterų kovą dėl teisės balsuoti - sufražetė tą ir reiškia, priklausymą dėl to kovojančių moterų institucijai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 24 vasario 2016 - 18:04
QUOTE(eliss @ 2016 02 23, 10:24)
Tai kad ir scenarijus geras, aišku, lietuviškai versta, bet man ir to užteko. Visgi, beribė žmogaus fantazija.

drinks_cheers.gif nerealus, man tokio tipo labai patinka drinks_cheers.gif

The Search - ryt vakare per LRT rodys.
Atsakyti
The Dressmaker (2015)
1h 58min | Drama

pui-kus! lauktas ir sulauktas!
kaip tik su paskutiniais Winslet žodžiais pagalvojau - kad į Dogvilį panašus
labai patiko ir labai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 02 24, 19:02)

My King (2015)
Mon roi (original title)

Suffragette (2015)

Pirmas filmas manęs dar laukia, o antras man nelabai patiko, tik kad susipažinau su istorija, paskaičiau apie tai.

QUOTE(LEEja @ 2016 02 24, 23:08)
The Dressmaker (2015)
1h 58min | Drama

Šitą irgi atsisiunčiau, pamačius, kad su Winslet. Kažkoks teatras, vietom juokingas, vietom jautrus. Įdomumas apėmė, tik žiūrint antrą valandą. Bet nepasakyčiau, kad man labai patiko, buvo nuobodoka. Nesujaudino jis manęs.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 02 23, 09:19)
Crazy, stupid love/2011
Neblogas, juokingas filmas, o ir Goslingas čia gražuoliukas bigsmile.gif

Ahaa, tikrai wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif

Vakar paziurejau Room, patiko, net sunkokas buvo emociskai, vis kazkaip gerkle buvo uzspausta..
Atsakyti
vakar buvau kino teatre Hov to be single - 10 balu! lb lb patiko
Atsakyti
Aš tai laukiu šio blush2.gif

Demolition (2015)
R | 1h 40min | Comedy, Drama | 8 April 2016 (USA)
Stars: Jake Gyllenhaal, Naomi Watts, Chris Cooper

Niekaip nerandu iš kur parsisiųsti anglų k. / titrais My King (2015)
Mon roi (original title)
2h 4min | Drama, Romance | 20 November 2015 (Lithuania). Gal galite padėti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2016 02 26, 09:38)
Vakar paziurejau Room, patiko, net sunkokas buvo emociskai, vis kazkaip gerkle buvo uzspausta..

drinks_cheers.gif Be proto emocionalus, taip sunku buvo ziureti. Gerai, kad bent ne tikrais faktais paremtas.
Atsakyti