Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Gabre* @ 2016 02 21, 16:49)
Pasiulykit kokiu tikrai vertu pamatyti serialu?

Kokio zanro patinka? Man vieni geriausiu The Affair, The Americans, Masters of Sex
Atsakyti
Patinka ivairaus zanro, tiesiog, kad butu idomus biggrin.gif
is matytu labiausiai patike Breaking Bad, Shameless.
Atsakyti
The Danish Girl - nebloga drama, Redmayne vaidyba puiki, tik kad buvau mačiusi trailerį, kuriame beveik visas filmas parodomas, tai nebuvo labai įdomu žiūrėt. Šiek tiek paviršutiniškas pasirodė. Galėjo būti mažiau pastangų įdėta į estetiką, bet daugiau į dramą, bet gal toks tikslas ir buvo viską parodyti lengvai. Po filmo buvo įdomu paskaityti tikrąją istoriją, kurį ganėtinai skiriasi nuo filmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 22 vasario 2016 - 13:04
"Miss You Already" (2015). Rekomenduoju, man laaabai patiko thumbup.gif Apie tikrą moterišką draugystę. Ilgai galvojau kodėl gyvenime taip nėra, o gaila...
Atsakyti
Days of Being Wild (1990)
Ah fei zing zyun (original title)
Crime, Drama, Romance

Kar Wai Wong režisūrinis darbas su 17 apdovanojimų
patiks tik žiūrintiems azijos kiną, In the Mood for Love neperspjauna, ten išvis Kažkas, bet labai gerai susižiūrėjo ir nekilo nėkart noras išjungti ar trinti, ką sėkmingai dariau paskutines dvi savaites smile.gif

Atsakyti
oooooo KAIP LAUKIU bigsmile.gif

Nocturnal Animals (2016)
Drama, Thriller | 2016 (USA)
Based on Austin Wright's book 'Tony and Susan'.
Director: Tom Ford
Stars: Jake Gyllenhaal, Amy Adams

Atsakyti
QUOTE(starke @ 2016 02 19, 18:05)
Tai, kad pati nieko gero nepamatau  biggrin.gif Seniau rasiau, kad man labai patiko Awake,
Martian tai nieko toks, bet prie patikusiu nepridejau  biggrin.gif
Tas Lobster savotiskas, tik man per letas toks, kol isivaziavo jau isjungti norejau  ax.gif

Tai lauksiu labai tavo rekomendaciju biggrin.gif
Oj,pamirsau, ziurejau ta Awake, visai nieko toks, net nezinojau,kad taip gali nutikti zmogui narkozes metu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 19, 20:08)
lotuliukas.gif

man visai nieko tas marsietis buvo, bet už ką Damon'as Oscarui nominuotas, tai nesupratau blush2.gif nepasirodė kažkoks sunkus/ypatingas tas vaidmuo. tikiuosi, Leo jį nuneš biggrin.gif jeigu ne Eddie Redmayne  g.gif

Legend (2015) - kriminalinė drama apie realiai gyvavusius UK gangsterius brolius dvynius Kray'us. įdomiausia, kad abu dvynius vaidina tas pats Tom Hardy. ir gan vykusiai. man filmas labai patiko, nepaisant kelių vietų, kur teko užsimerkti, dėl scenų žiaurumo.

Oo, ir sita maciau pries savaite, tai man ziauriai patiko T.Hardzio vaidmuo vieno is dvyniu broliu tas psichelis, nu blyn kaip gerai jis isikunijo thumbup.gif Visai neblogas, man irgi sis patiko,rekomenduociau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 22 vasario 2016 - 18:54
Patiko ir tiko vakaro seansui smile.gif
As - ne blogesne (2005)
In Her Shoes (original title)
PG-13 | 2h 10min | Comedy, Drama, Romance
http://www.imdb.com/title/tt0388125/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 22 vasario 2016 - 20:43
Crazy, stupid love/2011
Neblogas, juokingas filmas, o ir Goslingas čia gražuoliukas bigsmile.gif

The Grand Budapest hotel/2014
Ir kodėl aš jį iš kelinto karto pažiūrėjau? Puikus filmas, vaizdai, , 10 balų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 02 23, 10:19)
The Grand Budapest hotel/2014
Ir kodėl aš jį iš kelinto karto pažiūrėjau? Puikus filmas, vaizdai, , 10 balų smile.gif

Man tik vaizdai jame ir patiko, dar kai kai pati ten lankiausi tai is vis, na ir aktoriu komanda, reiks dar karta bandyt kada paziuret, gal ir pats filmas patiks.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 02 23, 10:46)
Man tik vaizdai jame ir patiko, dar kai kai pati ten lankiausi tai is vis, na ir aktoriu komanda, reiks dar karta bandyt kada paziuret, gal ir pats filmas patiks.

Tai kad ir scenarijus geras, aišku, lietuviškai versta, bet man ir to užteko. Visgi, beribė žmogaus fantazija.
Atsakyti
Jei Leonardo DiCaprio gaus „Oskarą“, gerbėjai išeis į gatves švęsti: planuojami masiniai susibūrimai

http://www.15min.lt/...rimai-27-585933

alc.gif oi eičiau, tikrai vertas vaikinas šio apdovanojimo. Jis mane visada įtikina.
Atsakyti