Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Adwoco @ 2016 02 19, 22:47)
Paziurekite filma "I Origins", 2014 m. Nenusivilsite. Vakaras nebus praleistas veltui:)

jis 2014-ais ir pažiūrėtas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 19 vasario 2016 - 20:59
QUOTE(Adwoco @ 2016 02 19, 14:47)
Paziurekite filma "I Origins", 2014 m. Nenusivilsite. Vakaras nebus praleistas veltui:)

Yra kam ir nepatiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 19, 19:08)
lotuliukas.gif

Legend (2015) - kriminalinė drama apie realiai gyvavusius UK gangsterius brolius dvynius Kray'us. įdomiausia, kad abu dvynius vaidina tas pats Tom Hardy. ir gan vykusiai. man filmas labai patiko, nepaisant kelių vietų, kur teko užsimerkti, dėl scenų žiaurumo.

a tai visdelto ten vienas ir tas pats aktorius vaidino?! smile.gif Buvo tokiu itarimu smile.gif vakar parsisiunciau paziureti, visiskai nieko neskaicius apie si filma. Man nepatiko. Nu kazkas strigo su aktoriu vaidyba.. konkreciai net neivardinsiu kas, bet sunkiai ziurejosi..

Taip pat ziurejau AMY 2015m. Na viena karta paziuret gal ir nieko.. Siaip nebloga biografija:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 20 vasario 2016 - 13:34
QUOTE(muminukas @ 2016 02 14, 15:16)
Concussion http://www.imdb.com/title/tt3322364/

Concussion - JAV dirbantis nigerietis gydytojas atranda, kad amerikietiškas futbolas gali turėti tragiškas pasekmes sportininkams. Viena po kitos tragiškai miršta legendinės NFL žvaigždės, bet NFL nenori matyti priežasčių.

Norimų pamatyti sąraše.

QUOTE(pievu_soja @ 2016 02 15, 02:39)
Rekomenduoju: the Intern. Vienas iš paskutinių. 2015m

Man irgi patiko. Lengvas, bet ne prastas.

QUOTE(misskiss @ 2016 02 20, 13:26)
Taip pat ziurejau AMY 2015m. Na viena karta paziuret gal ir nieko.. Siaip nebloga biografija:)

Nuobodoka pasirodė, iki pusės net neišžiūrėjau.
Atsakyti
na, tai kaip manot, kuris filmas laimės Oscarų Best Picture?smile.gif aš statau už The Revenant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 02 20, 15:53)
na, tai kaip manot, kuris filmas laimės Oscarų Best Picture?smile.gif aš statau už The Revenant biggrin.gif

Už tą patį drinks_cheers.gif

Nors dar nemačiau "The Big Short" ir "Brooklyn".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 20 vasario 2016 - 16:21
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 20, 16:18)
Už tą patį drinks_cheers.gif

Nors dar nemačiau "The Big Short" ir "Brooklyn".

man ir dar du liko, bet nemanau, kad jie perspjaus šitą smile.gif
Atsakyti
Brooklyn - pasirodė silpnokas, na ne prastas, bet visai nieko ypatingo, tik kad gražiai padarytas. Nesuprantu, už ką jį Oskarui nominavo.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 21, 09:40)
Brooklyn - pasirodė silpnokas, na ne prastas, bet visai nieko ypatingo, tik kad gražiai padarytas. Nesuprantu, už ką jį Oskarui nominavo.

aš ir vakar žiūrėjau ir šiandien norėjau parašyti tą patį biggrin.gif jau mačiau visus oskarinius Best Picture filmus, tai šitas man tikrai silpniausias.

Room (2015)
- šitas man lb patiko. ir pati tema įdomi, ir iki pat galo įtampą išlaiko. rekomenduoju
Atsakyti
Niekaip neissirinkau vakar koki filma pazuret, tai prisiminiau 2006 m The Prestige. Nors buvau jau macius, bet susiziurejo labai thumbup.gif
Atsakyti
Pasiulykit kokiu tikrai vertu pamatyti serialu?
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 02 21, 14:49)
Pasiulykit kokiu tikrai vertu pamatyti serialu?

Game of Thrones, House of Cards, Suits, Newsroom, Homeland
Atsakyti