Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(monera @ 2016 02 17, 10:53)
JAU ILGIUOSI TAVĘS (Miss You Already 2015) filmas apie tikrą draugystę, kuri nepalaužiama net sunkiausiomis akimirkomis. Tikrai rekomenduoju

NAUJOKAS (The Intern 2015) geras, lengvas filmas.

NUDEGĘS (Burnt 2015) Neįtikėtinai smagi ir emocionali juosta apie meilę maistui, meilę tarp dviejų žmonių ir apie tai, ko yra verta antra galimybę.

Man visi sie parekomenduoti yra gana prasti filmai ax.gif

Retokai jau kazka parasau,bet pasiilgau geru filmu, STARKE po velniais,kur tavo filmai? biggrin.gif

Paskutinis man labiausiai patikes Marsietis su M.Damonu, o po jo dar kazka ziurejau,bet matyt jie buvo vidutiniski arba prasti,kad net parekomenduoti nenoreciau smile.gif

Aa,uzvakar ziurejau Misija neimanoma paskutine naujausia dali,tai kazkaip keistai ziurejosi,lyg neblogas,man trileriai patinka, nu bet jau tas nabagelis T.Cruisas nebetaip ziurisi kaip ankstesnese dalyse. O filmo pradzioje,gal kokius 10min tai maniau,kad kazkokia komedija atsisiunciau, toks nerimtas man pasirode doh.gif Paziurejus ji laiko gal ir nesugaisi, bet tikrai ne wow ir ne super.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2016 02 19, 11:53)
Paskutinis man labiausiai patikes Marsietis su M.Damonu, o po jo dar kazka ziurejau,bet matyt jie buvo vidutiniski arba prasti,kad net parekomenduoti nenoreciau  smile.gif
Jo, šitas ir man labai patiko bigsmile.gif
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

Vakar žiūrėjom In a Dark Place, nepatiko, ne be reikalo toks žemas IMDb schmoll.gif
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_2
Atsakyti
Room - patiko, neeilinis, tik labai depresyvus.
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2016 02 19, 10:35)
The Hateful Eight Patiko - vaidyba, aplinka, kostiumai.
Nepatiko - nuspejamumas, tas gersmingas astuonetas ne toks ir gresmingas man pasirode, norejosi dar ryskesniu personazu su ryskesnem istorijom, kaip detektyvas per silpnas ir per greit isisprende ir visiem aisku kaip.
Tikejausi kiek daugiau.

Na, čia jau vertimo subtilybės biggrin.gif Jie ir neturėjo būt labai grėsmingi, kadangi orig. "The Hateful Eight", tai labiau tinkamas vertimas kažkur buvo "Bjaurusis aštuntukas".
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 19, 13:44)
Room - patiko, neeilinis, tik labai depresyvus.
Papildyta:

Ir as maciau room ir pritariu visu 100% su komentaru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2016 02 19, 05:53)
Retokai jau kazka parasau,bet pasiilgau geru filmu, STARKE po velniais,kur tavo filmai?  biggrin.gif

Paskutinis man labiausiai patikes Marsietis su M.Damonu, o po jo dar kazka ziurejau,bet matyt jie buvo vidutiniski arba prasti,kad net parekomenduoti nenoreciau  smile.gif

Tai, kad pati nieko gero nepamatau biggrin.gif Seniau rasiau, kad man labai patiko Awake,
Martian tai nieko toks, bet prie patikusiu nepridejau biggrin.gif
Tas Lobster savotiskas, tik man per letas toks, kol isivaziavo jau isjungti norejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 19 vasario 2016 - 17:08
QUOTE(misskiss @ 2016 02 17, 20:48)
Gal kas parekomenduotumet gera komedija? smile.gif

Vacation (2015)
R | 1h 39min | Adventure, Comedy |

Komedija tikrai kvaila ir nesubtili, bet mes su vyru gerai prisijuokem smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2016 02 19, 13:53)

o kas patiko labiausiai, kai atviram kosmose su pradurta pirštine skraidė? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 02 19, 18:11)
o kas patiko labiausiai, kai atviram kosmose su pradurta pirštine skraidė? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif

man visai nieko tas marsietis buvo, bet už ką Damon'as Oscarui nominuotas, tai nesupratau blush2.gif nepasirodė kažkoks sunkus/ypatingas tas vaidmuo. tikiuosi, Leo jį nuneš biggrin.gif jeigu ne Eddie Redmayne g.gif

Legend (2015) - kriminalinė drama apie realiai gyvavusius UK gangsterius brolius dvynius Kray'us. įdomiausia, kad abu dvynius vaidina tas pats Tom Hardy. ir gan vykusiai. man filmas labai patiko, nepaisant kelių vietų, kur teko užsimerkti, dėl scenų žiaurumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 19 vasario 2016 - 19:09
QUOTE(LEEja @ 2016 02 19, 12:11)

Taigi sci-fi, cia viskas imanoma. Cia gi filmai, kodel viskas turi buti tik tikroviska ir logiska?

QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 19, 13:08)
man visai nieko tas marsietis buvo, bet už ką Damon'as Oscarui nominuotas, tai nesupratau blush2.gif nepasirodė kažkoks sunkus/ypatingas tas vaidmuo. tikiuosi, Leo jį nuneš biggrin.gif jeigu ne Eddie Redmayne  g.gif

As irgi nesupratau uz ka jam sita nominacja, nors ir megstu Damona biggrin.gif
Atsakyti
Visai patiko ax.gif
The Returned (2013)
1h 38min | Drama, Horror, Sci-Fi
http://www.imdb.com/...0/?ref_=nv_sr_3

Atsakyti
Man Martian patiko. Gal kazkiek nostalgija tu laiku, kai norejau studijuoti astronomija.. biggrin.gif
Solace patiko gal del A. Hopkins, esu jo gerbeja smile.gif
Atsakyti
Paziurekite filma "I Origins", 2014 m. Nenusivilsite. Vakaras nebus praleistas veltui:)
Atsakyti