Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(mjforever @ 2016 02 17, 14:28)
pasirodė nesąmone ir išsjungiau. Cooperis man visai nesiderino to snobo vaidmeny, ir apskritai, toks nulaižytas filmas, koktu.

aš tai nusistebėjau kodėl tą moterį ne Lawrens vaidino biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai perziurejau "in the name of the father" (senokas, berods 1994 m) Ir kaip as jo anksciau nebuvau macius? Nerealus visom prasmem, patiko ir siuzetas ir aktoriai. Drasiai priskiriu i geriausiu 50-tuka! (O gal ir auksciau)
Atsakyti
Pažiūrėjom lengvą žiūralą šventiniam vakarui, nu toks paprastas linksmoj kompanijoj prie vyno (myliu Pierce Brosnan flirt.gif ir mėgstu Emma Thompson), man patiko. The Love Punch (liet. vert. Meilės punšas, bet rusiškas vertimas labiau atitinka filmo turinį,- Kaip pavogti briliantą)
user posted image

The Love Punch (original title)(2013)
PG-13 | 1h 34min | Comedy
http://www.imdb.com/...1/?ref_=nv_sr_1
Atsakyti
Gal kas parekomenduotumet gera komedija? smile.gif

Mano paskutine matyta buvo Horrible bosses 1 ir 2 dalis. Su J. Sudeikiu wub.gif
Nepamenu kada dar taip juokiausi smile.gif Ilgam pakele nuotaika:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 17 vasario 2016 - 20:49
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 16, 18:28)
Prisiminiau filma/seriala, kuris geresnis nei knyga - Seksas ir miestas. Seriala suvalgiau visa biggrin.gif nu knygos niekaip negaliu pabaigti.. schmoll.gif

drinks_cheers.gif knyga - totalus nesusipratimas. serialą jau suvalgiau kokius 6 kartus, ir dar 6 valgysiu biggrin.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 17, 09:44)
The Cider House Rules - aš knygos neskaičiusi, tai man labai patiko.

aš knygą skaičiau, bet man filmas irgi labai patiko.

The Intern - nebaigiau žiūrėt, kažkoks be minties, nekabinantis visai...
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2016 02 17, 18:48)

Dirty grandpa... Tualeto lygio nesvankus juokeliai, bet juokiaus uz pilvo susiemus per visa filma...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 02 17, 22:58)
Dirty grandpa... Tualeto lygio nesvankus juokeliai, bet juokiaus uz pilvo susiemus per visa filma...

aciu. Is kur siuntetes? Linkomanijoj yra, bet labai jau prastas vaizdas ir garsas..
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2016 02 18, 09:27)
aciu. Is kur siuntetes? Linkomanijoj yra, bet labai jau prastas vaizdas ir garsas..

Kino teatre buvau 4u.gif
Atsakyti
https://vimeo.com/153979733
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 02 18, 00:58)

O man visai nepatiko ir nejuokingas, zinojau, kad ne sedevras, bet kad tiek blush2.gif koks prastas lygis humoro siuolaikiniuose Holivudo filmuose, kaip juokinga, per klaida pavartojo ne zoles, o kreko ar pan. lygio. Man tik viena scena buvo visai juokinga, kai nuogas pagrindinis veikejas kalbasi papludimy su mergina ir jos seima. Ir pati pabaiga virsune, kai Aubrey Plaza heroje uzlipo ant senuko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 02 18, 20:29)
O man visai nepatiko ir nejuokingas, zinojau, kad ne sedevras, bet kad tiek  blush2.gif  koks prastas lygis humoro siuolaikiniuose Holivudo filmuose, kaip juokinga, per klaida pavartojo ne zoles, o kreko ar pan. lygio. Man tik viena scena buvo visai juokinga, kai nuogas pagrindinis veikejas kalbasi papludimy su mergina ir jos seima. Ir pati pabaiga virsune, kai Aubrey Plaza heroje uzlipo ant senuko  schmoll.gif

Man kaip tik patinka, - lengvai ziurisi, supranti kad nesamone, bet ir juokiesi is tu nesamoniu. As toki relaxa jauciu paziurejus tokias amerikietiskas komedijas smile.gif)
Atsakyti
The Hateful Eight Patiko - vaidyba, aplinka, kostiumai.
Nepatiko - nuspejamumas, tas gersmingas astuonetas ne toks ir gresmingas man pasirode, norejosi dar ryskesniu personazu su ryskesnem istorijom, kaip detektyvas per silpnas ir per greit isisprende ir visiem aisku kaip.
Tikejausi kiek daugiau.
Atsakyti