Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

manęs paskutiniu metu nekabina joks filmas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 16, 16:00)

biggrin.gif geras pareiškimas.
Atsakyti
"Laukimas" (L’Attesa), 2015 - tikrai geras italų - prancūzų filmas : gilus, jausmingas, įdomus, netradicinis, nors persmelktas nuolatinės įtampos ir laukimo (kaip ir pavadinimas). Jokio panašaus filmo nesu mačiusi. Pradžioje buvo nuobodoka, vis laukiau laukiau ir paskui pasidarė taip įdomu, taip įtraukė - filmas smarkiai ir netikėtai "atsiskleidė" kitu kampu. Juliette Binoche ir kita pagrindinė aktorė prancūziškai labai žavingos, o filmas tarsi mistiškas - dar dabar jaučiu lyg "plaukočiau" jame... Manau, kad ir namie tinkamas žiūrėti, nors kino teatre turbūt didesnis efektas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 vasario 2016 - 16:59
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 16, 13:55)
Steve Jobs - vyrui labai patiko, o man pasirodė dirbtinoka vaidyba, lyg netiktų aktoriai (ypač K. Winslet, nors labai ją mėgstu), bent jau pradžioj. Paskui lyg ir įsivažiavo (o gal vynas padarė savo) smile.gif Nieko toks. Pabaiga nusaldinta. Gal jau aš per daug priekabi pasidariau, nžn.
P.S. Nei vienas nesam Apple produkcijos gerbėjas.

Nemačiau ten nusaldinimo, ypač jeigu based on a true story ir iš tiesų taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 16, 10:00)

Tai gal koki seriala issirink? biggrin.gif As tai siuo metus nuo Suits kaifuoju blush2.gif

Lobster, per daug istemptas, po pusvalandzio norejau isjungti, bet nusprendem vistiek pabaigti. Man nepatinka, kad miestely kazkokios nesamoningos taisykles, kaip ir Hunger games ax.gif Po filmo vyras sake, vistiek nesupratau ka norejo parodyti ir kokia filmo mintis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 16 vasario 2016 - 17:51
QUOTE(muminukas @ 2016 02 16, 16:52)
Nemačiau ten nusaldinimo, ypač jeigu based on a true story ir iš tiesų taip buvo.

Nesidomėjau, kiek ten iš tikrųjų based on a true story, bet man kaip tik pasirodė, kad labai laisvai interpretuota, nes kas galėjo įlįst į jo galvą ir žinot, ką jis galvojo tam tikru metu? O dėl pabaigos, tai rimtai taip buvo su dukra ir jos esė? g.gif Na ten lyg bandė jį reabilituot, bet man jis buvo ir liko šiknius (ne tik dėl dukros).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 16 vasario 2016 - 17:54
Prisiminiau filma/seriala, kuris geresnis nei knyga - Seksas ir miestas. Seriala suvalgiau visa biggrin.gif nu knygos niekaip negaliu pabaigti.. schmoll.gif

Gal kas matet Ixcanul ? Maciau reklamuoja, gal paziureti sakau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 16, 18:00)

man tas pats - atsisiunčiu, pradedu žiūrėt, trinu - su kokiais 6 iš eilės taip, kažkokia krizė biggrin.gif
Atsakyti

In America (2002) Airiu seima, kuria kamuoja atzalos netektis, atvyksta ieskoti geresnio gyvenimo i Amerika, su "Zaliosios mylios" elementais, suaugusiuju vaidyba tragiska, bet mergaites fainulkos.

Wild (2014) Mergina noredama atsikratyti skaudzios praeities prisiminimu leidziasi i 3 menesiu kelione per dykuma. Lengvas, neblogas.

Collateral (2004) 7.6 gerokai per didelis ivertinimas, kuris mane ir priverte sugaisti laika siai nesamonei.

Shame (2011) apie priklausomybe nuo sekso "serganti" vyra, kuris is paziuros visai i toki nepanasus, daug sekso scenu. Vertas paziurejimo (ne vien del sekso scenu biggrin.gif )
Atsakyti
The Cider House Rules - aš knygos neskaičiusi, tai man labai patiko.
Atsakyti
JAU ILGIUOSI TAVĘS (Miss You Already 2015) filmas apie tikrą draugystę, kuri nepalaužiama net sunkiausiomis akimirkomis. Tikrai rekomenduoju

NAUJOKAS (The Intern 2015) geras, lengvas filmas.

NUDEGĘS (Burnt 2015) Neįtikėtinai smagi ir emocionali juosta apie meilę maistui, meilę tarp dviejų žmonių ir apie tai, ko yra verta antra galimybę.
Atsakyti
QUOTE(monera @ 2016 02 17, 10:53)

NUDEGĘS (Burnt 2015) Neįtikėtinai smagi ir emocionali juosta apie meilę maistui, meilę tarp dviejų žmonių ir apie tai, ko yra verta antra galimybę.

pasirodė nesąmone ir išsjungiau. Cooperis man visai nesiderino to snobo vaidmeny, ir apskritai, toks nulaižytas filmas, koktu.
Atsakyti