MA MA (2015)
R | 1h 51min | Drama | 11 September 2015 (Spain)
5.8/10
Duociau kiek didesni reitinga, filmas apie moteri susirgusia veziu, bet pateiktas kitaip nei dauguma, siltas, spindintis pozityvumu. Grazuole Penelope puikiai pasirode. Graudokas, paziuret vertas, kad ir vel prisimintumem koks trapus gyvenimas, viskas tik laikina.
QUOTE(muminukas @ 2016 02 13, 13:38)
The Walk (2015)
Rež. Robert Zemeckis
Biografinis filmas apie aukštumų lyno akrobatą, save vadinantį artistu-anarchistu, prancūzą Philipą Petit. Jaunas artistas negali nustygti pamatęs du objektus, tarp kurių galima nutiesti lyną ir juo pereiti. Tiesiog - dėl jausmo. Taigi aštuntajame dešimtmetyje laukdamas pas dantistą žurnale pamato informaciją apie Niujorke statomus dangoraižius dvynius, idealius nutiesti lynui ir pereiti. Nesvarbu, kad jų aukštis 412 m.
Įdomus kaip biografinis filmas, o tuo pačiu ir atiduodama pagarbos duoklė tragiškos lemties dangoraižiams dvyniams.
Rež. Robert Zemeckis
Biografinis filmas apie aukštumų lyno akrobatą, save vadinantį artistu-anarchistu, prancūzą Philipą Petit. Jaunas artistas negali nustygti pamatęs du objektus, tarp kurių galima nutiesti lyną ir juo pereiti. Tiesiog - dėl jausmo. Taigi aštuntajame dešimtmetyje laukdamas pas dantistą žurnale pamato informaciją apie Niujorke statomus dangoraižius dvynius, idealius nutiesti lynui ir pereiti. Nesvarbu, kad jų aukštis 412 m.
Įdomus kaip biografinis filmas, o tuo pačiu ir atiduodama pagarbos duoklė tragiškos lemties dangoraižiams dvyniams.
Buvo jau dokumentinis filmas apie jį "Man on Wire".
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 13, 14:21)
The Walk ne dokumentinis

QUOTE(muminukas @ 2016 02 13, 14:24)
The Walk ne dokumentinis
Specialiai jo neieškojau ir nesidomėjau, vyras išrinko, kad tiktų ir vaikams, ir suaugusiems.

Žinau, pažiūrėjau trailerį, tai jau matau, kad pragražinta viskas

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 13, 16:21)
ir knyga yra, ane? nes atrodo varčiau knygyne
QUOTE(LEEja @ 2016 02 13, 15:03)
ir knyga yra, ane? nes atrodo varčiau knygyne
Jo, esu girdėjusi, kad yra knyga.
Labai gerai pažiūrėjom Divergent/2014. Pradėjo patikt tokie filmai, matomai ir Bado žaidynes reiks pažiūrėt.
QUOTE(eliss @ 2016 02 13, 16:57)
Labai gerai pažiūrėjom Divergent/2014. Pradėjo patikt tokie filmai, matomai ir Bado žaidynes reiks pažiūrėt.
Hunger games tai man labiau patiko, nei kad Divergent. Būtinai pažiūrėkit

Gal kas kokią gerą komediją neseniai matėte? Gali būti ir kvailesnė, tik kad bent juokinga

Love & Mercy (2014)
PG-13 | 2h 1min | Biography, Drama, Music
pakankamai šizofreninis filmas apie realiai egzistavusios grupės Beach Boys lyderį girdintį balsus.
Aš nesu muzikinių filmų gerbėja, tai manęs iki šiol išskyrus Whiplash daugiau nei vienas nekliudė
žiūrėjau, nes daugiau nieko parsiųsta nebuvo
pakankamai šizofreninis filmas apie realiai egzistavusios grupės Beach Boys lyderį girdintį balsus.
Aš nesu muzikinių filmų gerbėja, tai manęs iki šiol išskyrus Whiplash daugiau nei vienas nekliudė

QUOTE(LEEja @ 2016 02 14, 11:47)
Love & Mercy (2014)
žiūrėjau, nes daugiau nieko parsiųsta nebuvo

O tai tipo "Walk the Line" nepatiko?

Papildyta:
Creep - siaubo, bet be jokių vaiduoklių ir dvasių. Savotiškas, neblogas.
45 Years - drama apie tai, kaip žmona po 45 m. santuokos sužino, kad vyras turi paslapčių. Slogus, bet geras.
Creed - gana standartinis filmas apie boksininką, bet geras. Rokio pratęsimas, tik čia Rokis treniruoja buvusio varžovo ir draugo sūnų.
QUOTE(LEEja @ 2016 02 05, 15:40)
Burnt (2015)
R | 1h 41min | Comedy, Drama
žinojau ką siunčiuos, tai lūkesčių ir nebuvo, tiesiog iš neturėjimo ką veikt ir kadangi pačiai gamint patinka, tai pažiūrėjau
vizualiai gražu, turinio prasme - įprastai, siekia trečios michelin žvaigždutės plius truputis asmeninių problemų ir beužsimezgantis romanas, sakau, įprastai
R | 1h 41min | Comedy, Drama
žinojau ką siunčiuos, tai lūkesčių ir nebuvo, tiesiog iš neturėjimo ką veikt ir kadangi pačiai gamint patinka, tai pažiūrėjau
vizualiai gražu, turinio prasme - įprastai, siekia trečios michelin žvaigždutės plius truputis asmeninių problemų ir beužsimezgantis romanas, sakau, įprastai

Vakar pradėjom žiūrėti, bet ne nuotaika turūt buvo, po 20 minučių išjungėm, visiškai nekabino. Ir dar B. Cooper kaip aktorius man nepatinka.
Bet pažiūrėjom kitus du, kurie labai patiko, abu biografiniai.
Woman in Gold http://www.imdb.com/title/tt2404425/
ir
Concussion http://www.imdb.com/title/tt3322364/
Woman in Gold - apie JAV gyvenančios austrės pergalę prieš Austriją, nenorėjusiai grąžinti iš Marijos šeimos nacių pagrobtų paveikslų, kurių žymiausias G. Klimto tapytas jos tetos Adelės paveikslas.
Concussion - JAV dirbantis nigerietis gydytojas atranda, kad amerikietiškas futbolas gali turėti tragiškas pasekmes sportininkams. Viena po kitos tragiškai miršta legendinės NFL žvaigždės, bet NFL nenori matyti priežasčių.
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 14, 16:22)
O tai tipo "Walk the Line" nepatiko? 

nemačiau aš jo