Kirtis dešine - tai sukrečianti vyriškumo istorija, kai viena akimirka gali kainuoti visą gyvenimą, o viena galimybė jį išpirkti.
Boksas manęs nežavi. Filmas žiaurokas dėl kovų ringe scenų. Bet reikėjo ir nosinės. Verta pažiūrėti.
"Kelios pavasario akimirkos" iš Žiemos ekranai festivalio.Nežinau,kodėl pavadintas komiška drama,jei net ašaras braukiau,deja, ne iš juoko.Nusijuokiau tik kartą per filmą. Jei ne dažnai rodomas prancūzų maisto kultas-vynas,sūriai,batonas,sakyčiau,kad daug panašumų su Lietuvos realijomis. 48m. vyras ,išėjęs iš kalėjimo,grįžta gyventi pas mamą,išlenda praeities klaidos,nesutarimai,viską lydi pyktis,keiksmai,riksmai,nors giliai širdyje tūno meilė.
aš Intern pažiūrėjau, tai toks.. nėr net ką sakyt apie jį, tipinis amerikietiškas
ir Carol - šiaip gražus filmas, gražiai nufilmuota, kostiumai ir pan., bet pati istorija tai man nesuprantama, nes kadangi kaip ir įsijausti į veikėjų situaciją neisigauna tai ir praėjo pro šalį neužkabindamas o Blanchett man jau į Kidman panaši darosi su savo veidu panašiai išpūsta...
Trouble with the Curve - neblogas, bet ir nieko ypatingo, labai standartinis. Galima sakyti, žiūrėjom vien dėl Eastwoodo, klaidingai galvodami, kad tai jo režisuotas filmas, bet pasirodo, kad jis tik vaidina. Prasideda kaip drama, baigiasi kaip romantinė komedija. Su Timberlake, jeigu kam nors aktualu
Black Mass - nebaigėm, nekabino, nuobodus, net Deppas neišgelbėjo šito filmo.
The Revenant - čia jau kitas reikalas Žiūrėjom kine. Geras filmas, nors iki wow kažko pritrūko. Sugalvojau, ko pritrūko Siužeto įdomesnio.
Kirtis dešine - tai sukrečianti vyriškumo istorija, kai viena akimirka gali kainuoti visą gyvenimą, o viena galimybė jį išpirkti.
Boksas manęs nežavi. Filmas žiaurokas dėl kovų ringe scenų. Bet reikėjo ir nosinės. Verta pažiūrėti.
Horrible bosses 1, 2 dalys nereali komedija, maniau 2a dalis kaip ir visos bus nieko gero, bet klydau. Zodziu, kas norit pasijuokti Beje vaidina mano mylimiausias aktorius Lt kilmes Sudeikis
tai yra vienas geriausių dalykų, ką mačiau turbūt per paskutinius porą metų. tikrai. yra daug panašumo į Once Upon a Time in Anatolia (2011) - lavonas, ilgas ieškojimas, pokalbiai, važiavimas, važiavimas, važiavimas... bet iš emsės labai kitoks, čia apie tai, kaip biurokratija prasilenkia su realiu gyvenimu. labai labai patiko
tai yra viskas, ką reikia žinoti apie filmą: "A Perfect Day actually received a 10 minute standing ovation at Cannes "
The Diary of a Teenage Girl (2015) - daug kur įvardijamas kaip vienas geriausių praeitų metų indie filmų. Apie paauglę, kuri užmezga romaną su mamos draugu. Toks keistas gan filmas. Atmosfera sukurta įdomiai, kai kurie pasirinkimai irgi neblogi, kulminacija perspausta. Pats siužetas - nemoralizuojantis ir nerodantis viso to, kas vyko tarp paauglės ir 35-erių metų vyro, kaip kažkokio nusikaltimo ar pasinaudojimo, akcentuojamas pagr. veikėjos noras turėti žmogų šalia, kuris mylėtų ją tokią, kokia yra, su visais jos kompleksais. Paliko dvejopą įspūdį, taip ir nesupratau, kiek jis man patiko.
The Intern (2015) - prisiskaičius gerų atsiliepimų įsijungiau, bet nelikau sužavėta. Vietomis tikrai neblogas, gražūs žmonės, gan simpatiški personažai, įdomi darbinė aplinka, buvo keletas linksmesnių momentų, bet gan greitai atsibodo, atrodė ištęstas, standartinių 1 h 40 min būtų buvę per akis.
Man Up (2015) - britų romantinė komedija, kuri paliko gerą įspūdį. Natūralūs, neholivudiški personažai, veiksmo nedaug, užtat dialogų nemažai, kurie dažniausiai buvo įdomūs. Pats siužetas, aišku, nuspėjamas, bet pateikimas tiko, būčiau buvusi nieko prieš, jei ir ilgesnis filmas būtų buvęs.