Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(gaily @ 2016 01 24, 15:43)
Paziurejau, man pasirode ne neblogas, o labai geras  biggrin.gif

man ir The gift labai patiko. tiesiog kaip nukauti žmogų vien netikra informacija
Atsakyti
Room - vyras pagrobia mergina, uzrakina ja kambary, ten ji pagimdo vaika ir jis sulaukia penkiu metu. Geras filmas, rekomenduoju. Ne pirmas matytas ta tema, bet sis labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2016 01 21, 19:34)
As irgi parsisiunciau 2GB siandien ir kokybe labai net gera sakyciau,bet dar neziurejau,tik patikrinau ar tikrai kokybe ir igarsinimas geras,tai ryt ziuresiu  didis.gif

Tai kokybė dar priklauso nuo to, per kokio dydžio ekraną žiūrit. Kuo didesnis ekranas, tuo daugiau GB reik.
Atsakyti
Vakar taip gerai pažiūrėjau "Elzę iš Gilijos" - dar nebuvau mačiusi. Toks romantiškas ir gilus, filmas, pasakojantis apie istorinę Mažąją Lietuvą, kuršius, plaukiojusius kurėnais, jų papročius, nostalgiški Kuršių Nerijos vaizdai, daug simbolizmo - labai patiko. wub.gif
Atsakyti
Vakar žiūrėjau
Legenda apie pianistą iš vandenyno. Ilgas, stiprus, ramiam žiūrėjimui
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 01 26, 09:32)
Vakar taip gerai pažiūrėjau "Elzę iš Gilijos" - dar nebuvau mačiusi. Toks romantiškas ir gilus, filmas, pasakojantis apie istorinę Mažąją Lietuvą, kuršius, plaukiojusius kurėnais, jų papročius, nostalgiški Kuršių Nerijos vaizdai, daug simbolizmo -  labai patiko. wub.gif

As labai senai maciau, tuos vaizdus ir dabar kartais prisimenu wub.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2016 01 26, 09:40)
Vakar žiūrėjau
Legenda apie pianistą iš vandenyno. Ilgas, stiprus, ramiam žiūrėjimui

Kaip nekeista, man muzika labai patiko wub.gif

Mes tai bandeme ziureti Bride of spies, bet sustojom, gal kada viena paziuresiu, bet nuobodu mum kai nieko beveik nevyksta blush2.gif
Atsakyti
Fathers and daugters 2015 - labai sujaudino, užkabino ir privertė susimąstyt. Gražūs, skaidrūs, emerikietiškos estetikos pilni vaizdai, puikiai atskleisti jaunos moters jausmai. Kiek daug praeitis įtakoja mūsų ateitį...
Burnt 2015 - skanus filmas, su dramos prieskoniu. Miller mano dievaitė šiaip ar taip. O dar ir Londono pilna, smagu matyt ir atažint vietas bigsmile.gif
45 years 2015 - ištęstas, niūrus, dramatiškas, nėra daugybės veiksmo, bet man patiko. žiūriu dažnai į žmones metuose ir man taip gražu, bet ir taip liūdna pasidaro..

Visus tris drąsiai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Kirtis dešine - tai sukrečianti vyriškumo istorija, kai viena akimirka gali kainuoti visą gyvenimą, o viena galimybė – jį išpirkti.
Boksas manęs nežavi. Filmas žiaurokas dėl kovų ringe scenų. Bet reikėjo ir nosinės. Verta pažiūrėti.
Atsakyti
Prisidedu prie pagyrų filmui Burnt .
Dar noriu pasiūlyt Miss You Already , apie draugystę, ligą, meilę. Jautrus toks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2016 01 26, 18:36)
As labai senai maciau, tuos vaizdus ir dabar kartais prisimenu  wub.gif

Aš jaučiu, kad man irgi įstrigo atminty tos vėjo pustomos kopos, jose augančios smilgos, vėliau sniegynai, plaukiantys ledai ir tarp jų Griunbaumo namelis... Kaip mano mama sakė, šiurkšti romantika. wub.gif
Atsakyti
Tiesa, yra kitas filmas apie Kuršių nerijos užpustytus kaimus. Gal pamenate pavadinimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 01 30, 18:31)
Tiesa, yra kitas filmas apie Kuršių nerijos užpustytus kaimus. Gal pamenate pavadinimą? 4u.gif

"Moteris ir keturi jo vyrai"?
Atsakyti