Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Shalimar @ 2016 01 18, 22:00)
Tai jie jau seniai piratu puslapiuose yra
http://buvaukine.lt/...ki-ju-premjeru/

Normaliai doh.gif Bet kokybė prasta, geriau palaukt ir kine pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 01 18, 21:52)
O kur jūs jį jau spėjot pažiūrėt? Nes bent LT kinuose jo dar nerodo g.gif

O dėl draugo rekomendacijų, tai nespręsčiau iš dviejų filmų apie žmogaus skonį.

Per rusų svetainę.
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2016 01 18, 15:05)
Įdomu, jei toks niekam tikęs, tai už ką šis filmas nominuotas net 12 Oskarų.

Taigi dalinamės SAVO įspūdžiais.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 01 19, 00:31)
Normaliai doh.gif Bet kokybė prasta, geriau palaukt ir kine pažiūrėt.

As irgi parsisiunciau 2GB siandien ir kokybe labai net gera sakyciau,bet dar neziurejau,tik patikrinau ar tikrai kokybe ir igarsinimas geras,tai ryt ziuresiu didis.gif
Atsakyti
Šiandien dalyvavau prancūzų kino festivalio "Žiemos ekranai" (Ecrans d'Hiver) atidaryme ir žiūrėjome filmą "Smėlio pilys" (Les Chambeaux de Sable) thumbup.gif. Prieš atidarymą kino salėje gyvai atliko prancūzišką muziką, paskui filmą pristatė Prancūzijos ambasadorius Lietuvoje bei filmo režisierius, kuris vėliau atsakinėjo ir į žiūrovų klausimus. Filmas tikrai labai patiko savo prancūziška dvasia, laisvumu, menišku stiliumi, gyvenimiškomis temomis, Bretanės vaizdais... Na, šiam vakarui buvo super (ypač ruošiantis prancūzų kalbos egzaminui biggrin.gif). Beje, šių metų festivalio tema - šeimos santykiai. Labai norėčiau ir daugiau filmų pamatyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 sausio 2016 - 00:27
I Killed my mother 2009 apie paauglio ir jo mamos sudetingus santykius, nors ir ne su tokia pat sokiruojancia pabaiga, bet primine "pasikalbekime apie Kevina"
Atsakyti
The Hateful Eight (2015)
R | 187 min | Comedy, Crime, Drama | 30 December 2015 (USA)
8.0

pažiūrėjau ir klausiu vyro - apie ką šitas filmas čia buvo? smile.gif
Atsakyti
45 years/2015
Filmas apie porą, kuri ruošiasi švęsti savo vestuvių metines. Tačiau netikėtai viską sujaukia žinia apie buvusią vyro meilę. Patiko, lėtas, tiesiog realus filmas.

Brooklyn/2015
Irgi geras. Apie jaunutę airę merginą, išplaukiančią į Ameriką geresnio gyvenimo ieškot. Labai priminė vieną knygą, reiks pasidomėt labiau.
Atsakyti
Aš visai baigiu išnykt iš realaus gyvenimo: filmą pažiūriu, knygą paskaitau, tada kitą filmą pažiūriu, po to vėl knygą paskaitau, galėčiau tęst taip be galo doh.gif

Shame (2011) nesubtilus, realistiškas, gerai atvaizduota veikėjo priklausomybė ir kokias pasekmes ji sukelia.

We Are Your Friends (2015), o šitą pažiūrėjau, nes prireikė tiesiog dozės pozityvo, gražūs aktoriai, gera muzika, jaunų žmonių gyvenimas, vakarėliai, greitas sprendimų priėmimas.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 21, 15:55)
The gift - neblogas filmas, geras kersto planas smile.gif

Paziurejau, man pasirode ne neblogas, o labai geras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2016 01 23, 15:55)
45 years/2015
Filmas apie porą, kuri ruošiasi švęsti savo vestuvių metines. Tačiau netikėtai viską sujaukia žinia apie buvusią vyro meilę. Patiko, lėtas, tiesiog realus filmas.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 01 24, 09:43)
Paziurejau, man pasirode ne neblogas, o labai geras  biggrin.gif

O as dabar sedziu ir galvoju, net nepamenu kuo baigesi doh.gif Man tai nei veiksmo, nei tos intrigos baisiai nesijaute, va ir pabaigos nepamenu doh.gif Skleroze mane jau pasigavo turbut doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Fathers And Daughters (2015) - toks vidutiniskas, galima butu idomiau viska parodyt. Filmas ilgas, o nieko per daug neivyksta. tiesiog vienas is varinatu, kaip gali suaugus pasireikst trauma po tevo mirties, bet juk ne toks daznas atvejis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 01 23, 17:55)
45 years/2015

Man priminė Amour (2012), kas gali būti įdomiau už paprastą gyvenimą.

Jei dar kuri nematėt, tai rekomenduoju pažiūrėti Turist (2014), irgi jokio veiksmo, tiesiog parodytas skirtingas žmonių požiūris į tą pačią situaciją ir kiek minčių žmogaus galvoje gali sukelti atrodytų smulkmena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uckuduke: 24 sausio 2016 - 22:23