Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Melajja @ 2016 01 11, 21:41)
The Cider House Rules 1999 kazko pritruko man jame iki labai gero filmo, bet filmas rekomenduotinas.

Man daug ko pritruko, nes ziurejau ji iskart po perskaitytos knygos, nebuvo keliu svarbiu veikeju ir man tas labai nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 01 11, 22:51)
Man daug ko pritruko, nes ziurejau ji iskart po perskaitytos knygos, nebuvo keliu svarbiu veikeju ir man tas labai nepatiko biggrin.gif

man net į galvą nešovė jį žiūrėt, Irvingą sunku būtų perteikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 01 11, 22:06)
man net į galvą nešovė jį žiūrėt, Irvingą sunku būtų perteikt biggrin.gif

As visada po knygos ieskau filmo biggrin.gif Turbut vienintelis filmas, kuris beveik vienam lygy su knyga, tai Sala, bet todel, kad tai buvo serialas, i pora valandu niekaip negali sukisti tiek info ir detaliu, kiek ju buvo knygoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 01 11, 22:37)
As visada po knygos ieskau filmo biggrin.gif Turbut vienintelis filmas, kuris beveik vienam lygy su knyga, tai Sala, bet todel, kad tai buvo serialas, i pora valandu niekaip negali sukisti tiek info ir detaliu, kiek ju buvo knygoj smile.gif

Cia tas apie Kretoje esancia salele gal? turbut tik rusiskai imanoma ji rast.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 01 12, 09:43)
Cia tas apie  Kretoje esancia salele gal? turbut tik rusiskai imanoma ji rast.

Aha, apie Spinalonga. Galima originalo kalba su titrais, arba kinozal rusu kalba yra. Lietuviu nezinau.. Man ir knyga ir filmas super wub.gif
https://www.youtube....h?v=LuQX2fxt6lA
Atsakyti
Paskelbiau ir serialų temoje, tačiau esu mačiusi, kad jūs kartais padiskutuojat ir apie matytus serialus 4u.gif Rekomenduoju puikų puikų serialą Narcos. Tikra istorija apie Kolumbijos narkomafijos baroną Pablo Escobar. Apie narkotikų kartelius, jų kelią į JAV. Sužiūrėjau per porą vakarų! 1 sezonas turi 10 serijų, leidžiamas ir antras sezonas. Rekomenduoju!!!
Atsakyti
QUOTE(Sveikatele* @ 2016 01 12, 11:29)
Paskelbiau ir serialų temoje, tačiau esu mačiusi, kad jūs kartais padiskutuojat ir apie matytus serialus  4u.gif  Rekomenduoju puikų puikų serialą Narcos. Tikra istorija apie Kolumbijos narkomafijos baroną Pablo Escobar. Apie narkotikų kartelius, jų kelią į JAV. Sužiūrėjau per porą vakarų! 1 sezonas turi 10 serijų, leidžiamas ir antras sezonas. Rekomenduoju!!!

notworthy.gif
Atsakyti
The road, du kartus matytas, is serijos kaip zeme nusiaubia virusas, gaisras, uraganas ir pan, nebelieka zmoniu, rodoma tevo su vaiku kelione per isdegusia zeme, pakely sutinkant suzverejusiu zmoniu. Man patiko, nes tokio tipo filmus labai megstu smile.gif

The immigrant, kaip jauna lenkaite bando isgyventi JAV, labai geras filmas, ziurejosi ypatingai lengvai, net vyrui patiko smile.gif
Atsakyti
Amy - dokumentinis, labai patiko. Ji visad atrodė išskirtinė asmenybė, todėl buvo įdomu ją ir jos gyvenimą pamatyti iš kitos pusės, o ne kaip nušviesdavo žiniasklaida. Gaila, kad viskas taip susiklostė verysad.gif Po šito filmo jau visai kitaip "klausysis" jos dainos.
Atsakyti
Jei kas rusiskai skaito
Ledy Gaga ir Dicaprio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 14 sausio 2016 - 09:21
Jaukiam vakarui, kai norisi tik gėrio: The Intern. Labai nuoširdus, jaukus filmas. De Niro - pasakiškas!!!
Atsakyti
"Sicario" geras filmas. Antra diena neišeina iš galvos, seniai taip nebuvo.
Atsakyti