Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Nanita @ 2016 01 09, 13:22)
*Ir koks zavus  rolleyes.gif Ugis 1,90  bigsmile.gif Kaip turkams-aukstas.O per kur ziurejai?Bandziau is Kinozal.tv siustis bei online "seasonvar"ziurejau,klaikus igarsinimas  doh.gif

Užklausk serialų temoj, ten jos per kažkokį puslapį žiūri. Aš per tv žiūrėjau.
Atsakyti
The Danish Girl - įvertinau 9, nors dvejojau tarp 8-9 smile.gif Rimtas toks filmas ax.gif Gražūs aktoriai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka tik pažiūrėjau The lobster, filmas įtraukė nuo pat pirmų akimirkų, gausus detalių, nekasdieniškas.
Atsakyti
Ir man patiko The Lobster (2015) - bet tik ekrane ziuret, toks pasaulis butu labai jau beprotiskas smile.gif

Dar paziurejau The Intern (2015), teigiamai nustebino. Lengvas, smagus filmas, parodantis, kad vyresni oamziaus zmones nera nurasyti. A. Hathaway irgi faina, lyg pasikeistu pozicijomis su Miranda is "Devil wears Prada".
Atsakyti
Daug temoje išgirtas, patikęs, bet nesakyčiau, kad ta tema man geriausias žiūrėtas - Black Book smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 01 11, 10:12)
Daug temoje išgirtas, patikęs, bet nesakyčiau, kad ta tema man geriausias žiūrėtas - Black Book  smile.gif

drinks_cheers.gif Toli grazu negeriausias schmoll.gif
Atsakyti
Paskutiniai matyti filmai - "The Tree of Life", "The Hunt" ("Jagten") ir "The Lobster". Visi geri smile.gif Labiausiai patiko "The Hunt", tik buvo sunku žiūrėti tą neteisybę, kai žinai, kad nieko gero nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 11 sausio 2016 - 11:47
kaip gaubliai - esat mačiusios ką?
The Room yra linkomanijoj jau su rusų įgarsinimu, nežiūrėsiu, apie vaikus turiu fobiją - labai blogai po to būna
The Revenant planuoju žiūrėt
Joy - mačiau, Lawrence negerbėja aš, tas kūdikio veidelis nedaro įspūdžio - nuvylė šita pozicija smile.gif
Atsakyti
The Revenant = tobula Leo vaidyba
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 01 11, 14:47)
Joy - mačiau, Lawrence negerbėja aš, tas kūdikio veidelis nedaro įspūdžio - nuvylė šita pozicija smile.gif

aš ir nesu Lawrence gerbėja, bet per gaublių įteikimą ji man atrodė įspūdingai biggrin.gif
Atsakyti
Anomalisa turiu - ar yra mačiusių? kažkaip nežinau noriu ar ne biggrin.gif
Atsakyti
The Cider House Rules 1999 kazko pritruko man jame iki labai gero filmo, bet filmas rekomenduotinas.
Atsakyti