Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(LEEja @ 2016 01 07, 12:05)
tai ir gyvenime daug kas perspausta biggrin.gif

ir ten, kur perspausta, nemalonu žiūrėti ir tiek.
Atsakyti
O as pabusiu mazuma sikart, tas Madmaxas man labiausiai nepatikes pernai metu filmas smile.gif
Atsakyti
The Danish Girl (2015)
R | 119 min | Biography, Drama, Romance |
6.4

nepalietė manęs, bet kadagi esu Vikander gerbėja, stengiuosi peržiūrėti su ja viską
tema - lyties keitimas, anais laikais, be abejo, tai buvo prilyginama psichiatrinei ligai, bandyta gydyti radiacija, siūlyta lobotomija ir visos kitos atgyvenos, bet apie dailininkus kažkaip smagu man žiūrėt, plius kostiumai gražūs, tai neprailgo, nors prie patikusių filmų nededu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 01 03, 19:23)

Kuzey Guney/2011

Eliss,perziurejau 3 serija sio serialo,noriu paklausti,ar toliau,likusias serijas broliai tik aiskins tarpusavio santykius,ir kovos del merginos? smile.gif Kolkas viskas labai monotoniskai,letai klostosi,norisi intrigu biggrin.gif Nezinau ar verta toliau ziureti,nesakau,kad visai nepatinka,bet dvi seriaja ziurejau prasukinedama,labai jau istestas jis man.O paciai del ko sis serialas patiko? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 07, 05:00)
manęs tas filmas nesužavėjo. Perspausta

Mum vienas destytojas sake, kad panasiai tie mokymai ir vyksta blink.gif Nors jsi toks prie bajerio, tai nezinau kiek jo zodziuose tiesos. Jis studijavo dziaza, bet del nelaimes teko nutraukti jamtuos mokslus.

QUOTE(Shalimar @ 2016 01 07, 06:07)
O as pabusiu mazuma sikart, tas Madmaxas man labiausiai nepatikes pernai metu filmas smile.gif

100% pritariu drinks_cheers.gif Nors cia daugumai man atrodo nepatiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 01 04, 19:31)
Turbut, iš rutrackerio, nepamenu.

aciu, ale man rusiškai netinka visai blush-anim-cl.gif gal dar kuri gali pagelbėt su Nyfes?

QUOTE(Shalimar @ 2016 01 07, 13:07)

aš net planuose jo žiūrėt neturiu. nežinau kas čia į galvą šaut turėtų kad parsisiųst g.gif

Lo imposible 2012 - labai labai įtraukiantis, nors vietom labai neįtikinantis, bet užburia stichijos baisumas ir žmonių bejėgiškumas. neįtikėtina ad kažkam taip pasiseka kai tuo tarpu kažkas netenka visko rolleyes.gif gaila jog mažokai žmogiškųjų jausmų atskleista, tik liūdesys, jokių pakrikusių nervų ir kitų kraštutinumų. man Watts kažko pradėjo akį traukt, ypač po Mulholland Drive
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 07 sausio 2016 - 17:55
The womb. Mirsta moters mylimasis, ir ji negali susitaikyti su tuo, nusprendzia klonuoti ji ir isnesioti kaip savo vaika, uzsiauginti mylimaji is naujo. Keistai ziurejosi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 01 07, 19:04)

šis mano top 5 filmų sąraše wub.gif

The lobster (2015) - kaip labai jis man atsipindi šių dienų santykius, kai atrodo, nėra nieko tikro likę ir nesugadinto. kokia didelė mūsų visuomenės baimė likt vieniems ir nebūti dalis 'normalios' visuomenės. labai įstrigo vieta, kur David'ą miške užklumpa rišliai nešnekantis 'draugas' Robertas iš viešbučio ir klausia, ar jam gera vienam tas savo ruožtu teigia, jog būti vienam yra gerai. ką visa fillmo atmosfera bando paneigti. žodžiu, rekomendacijos filmui - nenuspėjamas, intriguojantis, keistas, jausmus pažadinantis ir peno apmąstymams duodantis filmas. Mačiusios: kaip interpretuojat pabaigą? manau kad negrįžo, per daug pasiaukojimo, filmas neherojiškas visai rolleyes.gif
Atsakyti
O kodel " Tarp musu berniku" filmo nekomentuojat? Sales pilnos. smile.gif Tema labai geniali - vyrukai nutruke nuo zmonu keliauja i Sakndinavija atsipust (grazi gamta, uzimaniau i Svedija paturistaut). Vietomis atrode, kad pazvingavimus net ne is scenarijaus itrauke, tiesiog siaip neblogai gavosi tai ir idejo i filma. Bendrai paemus ko norejau ta gavau, nes is ko pasijuokti buvo, nors ir vienintelis Bruzas visius juokelius, tuo tarpu ir visa filma istempe.
Hateful Eight jau kinuose, paskaicius, bijau, kad nebutu visas filmas smukleje, su daaaug dialogo, tokiu aveju i kina neverta ir eit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2016 01 08, 04:13)
šis mano top 5 filmų sąraše  wub.gif

The lobster (2015) - kaip labai jis man atsipindi šių dienų santykius, kai atrodo, nėra nieko tikro likę ir nesugadinto. kokia didelė mūsų visuomenės baimė likt vieniems ir nebūti dalis 'normalios' visuomenės. labai įstrigo vieta, kur David'ą miške užklumpa rišliai nešnekantis 'draugas' Robertas iš viešbučio ir klausia, ar jam gera vienam tas savo ruožtu teigia, jog būti vienam yra gerai. ką visa fillmo atmosfera bando paneigti. žodžiu, rekomendacijos filmui - nenuspėjamas, intriguojantis, keistas, jausmus pažadinantis ir peno apmąstymams duodantis filmas. Mačiusios: kaip interpretuojat pabaigą? manau kad negrįžo, per daug pasiaukojimo, filmas neherojiškas visai  rolleyes.gif

hau! džiaugiuos, kad patiko, aš, kai pažiūriu filmą, visada fb irgi aprašau, tai keli draugai irgi peržiūrėjo - dėl pabaigos, tai palikta interpretacinė, kiekvienas sau nutaria, kaip ir kodėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 01 07, 16:54)
Eliss,perziurejau 3 serija sio serialo,noriu paklausti,ar toliau,likusias serijas broliai tik aiskins tarpusavio santykius,ir kovos del merginos? smile.gif Kolkas viskas labai monotoniskai,letai klostosi,norisi intrigu  biggrin.gif Nezinau ar verta toliau ziureti,nesakau,kad visai nepatinka,bet dvi seriaja ziurejau prasukinedama,labai jau istestas jis man.O paciai del ko sis serialas patiko? ax.gif

Tai taip, ištęsta kai kur, juk serialas. Bet bus visko, ne saldus, net mano vyras žiūrėjo. Buvo tokių serijų, kad ohoho, šiurpai ėjo. Kivanc Tatlitug puikus aktorius, sugebantis labai įsijausti į vaidmenį. Į šitą ypatingai. Pusė Holivudo jam neprilygsta. Reikia daugiau filmų su juo pažiūrėt ir nuspręsi ar nori toliau žiūrėt serialą rolleyes.gif Pvz.: The Butterfly's dream/2013.
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2016 01 07, 13:07)

Man jis patiko dėl spec.efektų , veiksmas nuo-iki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 01 08, 22:34)
* Kivanc Tatlitug puikus aktorius, sugebantis labai įsijausti į vaidmenį.Pvz.: The Butterfly's dream/2013.
Papildyta:

**Man jis patiko dėl spec.efektų , veiksmas nuo-iki rolleyes.gif

*Ir koks zavus rolleyes.gif Ugis 1,90 bigsmile.gif Kaip turkams-aukstas.O per kur ziurejai?Bandziau is Kinozal.tv siustis bei online "seasonvar"ziurejau,klaikus igarsinimas doh.gif

** drinks_cheers.gif
Atsakyti