Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Sveikos,
Mėtutę išbėrė. Apie akytes, viena ausytė, galines letenėles unsure.gif Kasėsi visą naktį. Norėjau duot Tavegilio, bet pabijojau. Kaži nuo ko galėtų būt? g.gif Ar yra koks tepalas ar vėl pas veterinarą važiuot? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 26 spalio 2015 - 13:13
QUOTE(vikaliu @ 2015 10 26, 14:12)
Sveikos,
Mėtutę išbėrė. Apie akytes, viena ausytė, galines letenėles      unsure.gif    Kasėsi visą naktį. Norėjau duot Tavegilio, bet pabijojau. Kaži nuo ko galėtų būt?    g.gif    Ar yra koks tepalas ar vėl pas veterinarą važiuot?    unsure.gif

Ką suėdė?
Tavegilio duoti galima. O paskui - pas veterinarą.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 10 26, 13:23)
Ką suėdė?
Tavegilio duoti galima. O paskui - pas veterinarą.

Savaitgalis buvo, biški to, biški ano blush2.gif
Turbūt nuo maisto, ane? Savo sausiako visai nebenori. Vakar visą dieną prie maisto net neprisilietė. Laukė vakaro, kol mes sugrįšim ir tada jau net cypdama prašo valgyt. Gal jai kokios mėsos nupirkt, išvirt su kokiom kruopom g.gif net nežinau, nelaikysi gi alkanos unsure.gif
Šiąnakt mažiau kasėsi, bet apie akytes paraudę ir viena ausytė nukasyta unsure.gif Turbūt be veterinaro neapsieisim?
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 10 27, 08:46)
Savaitgalis buvo, biški to, biški ano         blush2.gif
Turbūt nuo maisto, ane? Savo sausiako visai nebenori. Vakar visą dieną prie maisto net neprisilietė. Laukė vakaro, kol mes sugrįšim ir tada jau net cypdama prašo valgyt. Gal jai kokios mėsos nupirkt, išvirt su kokiom kruopom      g.gif    net nežinau, nelaikysi gi alkanos        unsure.gif
Šiąnakt mažiau kasėsi, bet apie akytes paraudę ir viena ausytė nukasyta        unsure.gif     Turbūt be veterinaro neapsieisim?

Vesciau pas veta, maisto nekeisciau. Nepasiduokite santazui. Jokiu mesu ir kruopu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 spalio 2015 - 09:54
QUOTE(vikaliu @ 2015 10 27, 09:46)
Savaitgalis buvo, biški to, biški ano        blush2.gif
Turbūt nuo maisto, ane? Savo sausiako visai nebenori. Vakar visą dieną prie maisto net neprisilietė. Laukė vakaro, kol mes sugrįšim ir tada jau net cypdama prašo valgyt. Gal jai kokios mėsos nupirkt, išvirt su kokiom kruopom      g.gif    net nežinau, nelaikysi gi alkanos        unsure.gif
Šiąnakt mažiau kasėsi, bet apie akytes paraudę ir viena ausytė nukasyta        unsure.gif    Turbūt be veterinaro neapsieisim?

Tai kokio velnio prišert reikia?
Duokit iškrovos dieną tik su vandeniu ir bus gerai. Mažiau cackinkit šunį, nes su visokiais tokiais šėrimais tikrai nieko gero nei skandžiui, nei sveikatai. Prie pilno bliūdo nemirė nė vienas. Jei pradėsit virt mėsytes, kruopytes, tai tuo lakštingalų liežuvėliais šersit ir ieškosit kuo dar ypatingiau poną pamalonint.
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 10 27, 06:46)
Savaitgalis buvo, biški to, biški ano        blush2.gif

Tai cia taip po kiekvieno savaitgalio Tavegili sersite, nes seimininkai "biski to, biski ano" numeta savaitgaliais? doh.gif

Nu niekaip nesuprantu zmoniu meiles tokios. Gyvenam ne akmens amziuje ir ne kokiam dievo pamirstam kaime Sibire. Nu norit jus ta suni palepinti - nueikit i parduotuve ir uzsipirkite sunims skirtu skanestu. Nu kokio bieso reikia kazkoki mesla grusti suniui, kad ji taip visa isbertu? Po to prasideda berimai, viduriavimai, normalaus maisto nevalgymai, sokinejimai aplink ta suni... Pas mane suo toks, kurio islepinti net neimanoma nes jis vis tiek viska valgys ka paduosiu, ir vis tiek per 2.5 metus man nei karto nekilo noras kazkuo "palepinti" kas jam jokios naudos neduos.
Atsakyti
oi nu nuo ko tik negali išbert, Katę yra ir nuo vištos vienos išbėrę, ir nuo kiaulienos partijos, ir nuo žąsies, ir net nuo skrandžių per didelio kiekio paėmė ir išbėrė biggrin.gif Ir nuo skalbiklio rubu! Jei ne sausiaku šeriamas šuo - ko jam to kąsnio pagailėt, tikrai nemanau kad cheminiai skanėtai (o cheiniai jie visi jei ne pats kepiesi) sveikiau už batono riekę, virtą bulvę ar vištos file biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andra Beauceron: 27 spalio 2015 - 20:28
Mano taksą, kol buvo mažas, berdavo nuo šlapios žolės.Paskui jis išaugo.Bet čia ne tas atvejis.Manau reikia kreiptis pas rimtą vetą, nes odos susirgimai gydomi sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 10 27, 21:27)
Jei ne sausiaku šeriamas šuo - ko jam to kąsnio pagailėt, tikrai nemanau kad cheminiai skanėtai (o cheiniai jie visi jei ne pats kepiesi) sveikiau už batono riekę, virtą bulvę ar vištos file biggrin.gif

Aš neduodu nei cheminio, nei bulbos ar kitų skanėstų.Paskui pirdauna visą dieną smirdžiai ,kaip šeškas.Nei jam gerai, reiškias, jei šitaip bezda,nei mums malonu ax.gif
Atsakyti
O kuo maitinamas? Aš suprantu kai sausiaku gyvas šuo tai jiems bet koks produktas tai paleidžia tai sukietina tai beria tai dar kažkas - nu nelaimės biggrin.gif Bet RAW maitinami šunys visko įpratę gaut
Atsakyti
QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 10 28, 02:03)
O kuo maitinamas?

RAW.Matyt ,atpratęs nuo normalaus kepto, konservuoto ir kitokio skanaus mūsų maisto.Ai, nieko ten jam baisaus nevyksta , bet smirdžiai bezda.Ir lauke jau problema susirinkt ...pėdsakus.Velniam man reikia jį kažkuo nei žali mėsgaliai šert cool.gif ? Taigi ne kiaulė...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 10 27, 10:58)
Duokit iškrovos dieną tik su vandeniu ir bus gerai.

Bevaliai mes doh.gif blush2.gif Net baisu man pagalvot, kad šunį visą dieną laikyt ant vandens unsure.gif Pagalvoju, čia man kaip su vaiku buvo, laksčiau iš paskos su šaukštu ir vis dejavau, kad nieko nevalgo, kūdutė visa rolleyes.gif dabar kai nuotraukas pažiūriu, tai nieko ji ten ne kūdutė buvo. p.s. čia biški ne į temą smile.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 27, 21:13)
Mano taksą, kol buvo mažas, berdavo nuo šlapios žolės.

Čia mintis. Gal tikrai nuo žolės? Nes žolę ji parupšnoja. Beje, tėvas gi irgi taksas. Be to, turim jūrų kiaulytę, tai ji mėgsta vogt iš jos šiaudus ir kramsnot.
Atsakyti