Baik burti kokios veislės tavo šuniukas,Jis yra tavo.Ir nei kiek neprastesnis už kilmingus ir tituluotus šunis.Aš turiu taksą su dokais, ir kartu gyvena dvornius, kuris yra ligų ir nelaimių rinkinys.Ir jie man yra lygūs, vienodai maitinami, mylimi ir vedžiojami.Ir dar didysis šuo yra neįgalus, po nelaimingo atsitikimo neteko akytės.Čia matyt, kad mažai nepasirodytų.
.Strafo nebijok, mano kaimynas laiko strafukę, tai taikesnio šuns dar reikia paieškoti.Vaikai į rogutes kinko, visi kūliais per sniegus eina.Aišku tėvai vienų vaikų nepalieka.Nes šuo yra šuo.
Jei išėjo kalba apie 'veisles' mano Setukas taip pat veislinis.Regitravau pas komunalininkus šunis.Na vienas taksas, tai viskas aišku.O kitas sakau joks, bekilmis.Tai ta registratorė ir sako, negali toks būti.Na aš ir spontaniškai vėptelėjau Šaitano terjeras. O ta net nemirktelėjusi užrašė, tik paklausė ar ne kovinis.Sakau, kad medžioklinis, paukštinis.Nes Setą, ypač kai išdykauja vadinu šaitanu.Tai va jums nauja veislė.Nė kiek neblogesnė kaip amerikiečių trumpakailis biglis