Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 27, 21:50)
Pailgins dieną wink.gif

Aga,,ypac kai darbas 12 val. trunka.. lotuliukas.gif Gerai,kad as nesu miegapele..kitaip darbe seseciau kaip zombis lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkas su suneliu negerai..isejom i lauka viskas gerai zaide begiojo..Dabar guli su islindusiu peliuku..ir ant dekucio kraujas.. blink.gif Negi ryt pas vet reikes vaziuot.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 27 sausio 2016 - 21:09
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 27, 22:08)
Kazkas su suneliu negerai..isejom i lauka viskas gerai zaide begiojo..Dabar guli su islindusiu peliuku..ir ant dekucio kraujas.. blink.gif Negi ryt pas vet reikes vaziuot.. doh.gif

Gal užsigavo lauke kažkur?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 28, 00:35)
Gal užsigavo lauke kažkur?

Gal..laige per pievas..kaip stirna..bet kaip isigandau kaip pamaciau krauja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 27, 23:53)
Gal..laige per pievas..kaip stirna..bet kaip isigandau kaip pamaciau krauja... doh.gif

Nu taigi imkit ir apžiūrėkit šunį, o ne foruman lįskit. Gal koją įsipjovė, gal nagą nulaužė, gal pilvą kur įsidrėskė, o gal tiesiog dantis iškrito? Taigi ne šūdelis koks, kad šlykštu apžiūrėt būtų. Jūsų šuo gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 27 sausio 2016 - 23:11
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 28, 01:10)
Nu taigi imkit ir apžiūrėkit šunį, o ne foruman lįskit. Gal koją įsipjovė, gal nagą nulaužė, gal pilvą kur įsidrėskė, o gal tiesiog dantis iškrito? Taigi ne šūdelis koks, kad šlykštu apžiūrėt būtų. Jūsų šuo gi.

Man panasu,kad kraujavo butent is peliuko... ta ir aprasiau...
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 28, 01:02)
Man panasu,kad kraujavo butent is peliuko... ta ir aprasiau...

Iš penio? Normaliai iš jo kraujuot neturėtų. Vienu ar kitu atveju pirmiausia šunį reikia apžiūrėt, iš kur konkrečiai kraujuoja. Jei iš penio - kreiptis į veterinarą, nes nėra normalu, jei kraujuoja.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 01 27, 18:24)
Gal galima foto ir/ar pirkinio nuoroda  ax.gif
Reiktu ir man bent blondinei kazka tokio itaisyt, nes gi bais niezna mano baltoji. Margajai tai be sansu - ja nebent i maisa visa kist, nes iki ausu issimozoja..tik kad nebijo ji tos darganos, nors tiek gerai  biggrin.gif

įmetu nuorodą,pirkau būtent šitą. Tik laukt reikia 1,5-2 mėn.Man iš šitos pardės kažkaip greičiau atsiuntė.
http://www.aliexpres...2386107889.html

ir šiandien parėjom apysausiai,o lietus baisus.Tai kai pakabinau vonioj nuvarvėt,pamačiau,kiek dar ir purvo ant to lietpalčio blink.gif -bet ne ant šuns thumbup.gif Kad visai visai neperlytų-neteisybė,bet vistiek šuva ne šlapias,o tik vos vos galima pajaust,kad drėgnas.
Kokybė pusėtina,viduj radau prie ko prikibt,bet bus gerai.Ir išvėdint reik,nes smirda tik išpakavus.
Iš būtinai pamatuok šunėkus,apačioj rasi dydžių matmenis.

QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 27, 18:43)

Davai, duok fotkių. Nupenėjai šunį?  unsure.gif

Po savaitgalio,nes ryte būna dar neprašvitę,o vakare-jau sutemę. Ne tai kad atšėriau,bet ponaičio krūtinė plati. Netelpa į jokius rėmus. O ir kiniečiai matyt kinietiškais metriukais savo šunius matuoja lotuliukas.gif nes parašyta,kad labradorui,bet manau,kad ten "veisliniam " be dokumentų labradorui lotuliukas.gif
Maistą normuoju,nes jei skanu-tai tikriausiai ėstų tiek,kiek duotum lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai pas draugutę vakar užsakiau retriveriui lietpaltuką. Šeštadienį važiuojam ant "primierkos" biggrin.gif sekanti kandidatė Pesto bus. Toriui ėmiau be pašiltinimo, tiesiog nuo lietaus, o Pestkai gal biškį rimtesnį reikės.
Nors man juos iš viso į celofaną iki pat nosies galiuko kišt norėtųsi biggrin.gif kad švarutėliai grįžtų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2016 01 29, 10:15)
Aš tai pas draugutę vakar užsakiau retriveriui lietpaltuką. Šeštadienį važiuojam ant "primierkos" biggrin.gif sekanti kandidatė Pesto bus. Toriui ėmiau be pašiltinimo, tiesiog nuo lietaus, o Pestkai gal biškį rimtesnį reikės.
Nors man juos iš viso į celofaną iki pat nosies galiuko kišt norėtųsi biggrin.gif kad švarutėliai grįžtų biggrin.gif

Gal pati siuva ? bigsmile.gif
Be pašiltinimo ir maniškis,tik su pamušalu.Turi savo pašiltinimą,užteks biggrin.gif
Va megztinį numezgiau (siūlų tai suėjo kaip gero vyro liemenei tongue.gif ), bet panašu,kad neprireiks šįmet.Rengiasi pasimatuot noriai,nes tikros vilnos ir šiltas biggrin.gif Pasimaivysim savaitgalį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 29, 12:06)
Gal pati siuva ?  bigsmile.gif
Be pašiltinimo ir maniškis,tik su pamušalu.Turi savo pašiltinimą,užteks  biggrin.gif
Va megztinį numezgiau (siūlų tai suėjo kaip gero vyro liemenei  tongue.gif ), bet panašu,kad neprireiks šįmet.Rengiasi pasimatuot noriai,nes tikros vilnos ir šiltas  biggrin.gif  Pasimaivysim savaitgalį  ax.gif

ja pati, nesiuvo šunims kol neįsigijo Jorko, o dabar žiūri, kad neblogai gaunas smile.gif
Atsakyti
Aš turiu Pepei vilnonį tokį. Tai buvau kelissyk šią žiemą apvilkus. Kai tie didieji šalčiai buvo. Nes jau prie lauko durų stodavosi ant dviejų kojų. Tai užkniso tiek, kad apvilkau biggrin.gif
O lietpalčių nenoriu rengt. Nes besiausdami tarpusavy sudrasko maniškiai.
Atsakyti