Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 19, 15:20)
Seip edes buvo ryta..o bandem per piet... smile.gif

gi aš dar rašiau, kad ryto normą suduodat dresuojant. komandos greta mokinimas namuose... g.gif man nelabai patikimai atrodo, nelabai įsivaizduoju...

ar bandėt susisiekt su ta mergina dėl dresūros?
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 01 19, 18:44)
gi aš dar rašiau, kad ryto normą suduodat dresuojant. komandos greta mokinimas namuose...  g.gif  man nelabai patikimai atrodo, nelabai įsivaizduoju...

ar bandėt susisiekt su ta mergina dėl dresūros?

Su kokia mergina...? Tai suprantu,kad namie..Bet vedant jis tiesiog neina.. Arba s kazka ne taip darau..Na paimu uz trumpo pavadzio ir vedu salia sakydama greta..jis arba sedas arba stovi ir neina...Pagal jus idealiausia suni dresuot ryta?
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 19, 18:55)
Pagal jus idealiausia suni dresuot ryta?

alkaną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 19, 18:55)
Su kokia mergina...? Tai suprantu,kad namie..Bet vedant jis tiesiog neina.. Arba s kazka ne taip darau..Na paimu uz trumpo pavadzio ir vedu salia sakydama greta..jis arba sedas arba stovi ir neina...Pagal jus idealiausia suni dresuot ryta?

Alkaną ir pailsėjusį. O su pavadžiu - gerai timptelt reikia, kad suvoktų, kame šaknys.
Atsakyti
QUOTE(Asstaa @ 2016 01 19, 11:09)
Sveikos, norėčiau ir aš prisijungti į jūsų būrį.  smile.gif
Aira
http://s011.radikal....ec5f4127303.jpg
Sveiki. 4u.gif
Čia Aira kažkokia liesoka atrodo...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 01 19, 19:38)
Sveiki.  4u.gif

man kaip tik gerai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 01 19, 20:55)
man kaip tik gerai atrodo  rolleyes.gif

Ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 01 19, 18:38)
Sveiki.  4u.gif

Šitoj nuotraukoj gal šiek tiek ir liesoka... O kaip čia? http://s019.radikal....fee88b8c6ea.jpg

Maitinu tikrai ne iš geriausių maistų - valgo Brit premium Lamb & Rice, šiaip skanėstų gauna. Kai paskutinį kartą svėriau, tai 23 kg buvo. Tiesą pasakius man nelabai patinka tokie „gerai pavalgę“ šunys. Šonkaulių pas ją realiai nesimato. Na, bet jei reiktų, tai priaugtume vieną kitą kilogramą. smile.gif
Atsakyti
Turiu kelis, susijusių su auklėjimu. Bailė ta mano Aira. Bijo perkūnijos, fejerverkų, ir kartai nė pati nesuprantu ko - atrodo aplinkui nieko nėra, jokių garsų, o ji ima ir išsigąsta. Tai va, tik praeitą savaitę vėl pradėjau paleidinėt nuo pavadėlio po švenčių maratono. Pašaukta visada atbėga, bet man nepatinka, kad ji per toli nuo manęs į priekį nueina. Ji gali ir 100 m. į priekį nubėgt, jei nepakviečiu.Kartais būna, kad atsisuka pasižiūrėt ar niekur nedingau. Ji žino, kad reik sustot ir palaukt manęs prie sankryžų, ar priėjus kelią. Bet einant tiesiai ilgesnį kelią manęs nelaukia. Čia tarp mūsų to kontakto nėra ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Asstaa @ 2016 01 20, 11:26)
Turiu kelis, susijusių su auklėjimu. Bailė ta mano Aira. Bijo perkūnijos, fejerverkų, ir kartai nė pati nesuprantu ko - atrodo aplinkui nieko nėra, jokių garsų, o ji ima ir išsigąsta. Tai va, tik praeitą savaitę vėl pradėjau paleidinėt nuo pavadėlio po švenčių maratono. Pašaukta visada atbėga, bet man nepatinka, kad ji per toli nuo manęs į priekį nueina. Ji gali ir 100 m. į priekį nubėgt, jei nepakviečiu.Kartais būna, kad atsisuka pasižiūrėt ar niekur nedingau. Ji žino, kad reik sustot ir palaukt manęs prie sankryžų, ar priėjus kelią. Bet einant tiesiai ilgesnį kelią manęs nelaukia. Čia tarp mūsų to kontakto nėra ar kaip?

Palikit tą šunį ramybėj - normalus tas jos sudėjimas.
Dėl baimių sudėtinga sakyt - jei yra įgimtos, dažniausiai jos ir bus. Dažniau keisti aplinkas, būt šalia dirgiklių, niekad neguosti už tai, kad išsigando, geriau ignoruoti.
Dėl kontakto. Matyt, Jūs ne taip jį suvokiat. Kontaktas yra ne tai, kad šuo tiesiog nuolat žiūri į Jus ir yra prilipęs prie kojos. 100 metrų kad nubėga ir pakviesta atbėga - labai gerai. O jei dar atbėga ir nuo dominančio objekto (pamatyto žmogaus, šuns) ar rastų skanėstų - idealu.
Galima bandyti dar vieną dalyką, po kurio šuo paprastai dažniau seka, kur yra ir ką veikia šeimininkas. Pamėginkit pasislėpti. Kai šuo į Jus nežiūri, yra nubėgęs į šoną, imkit ir užlįskit už kokio medžio, nusukit nuo tako ir įlįskit į krūną. Na, taip, kad gautųsi taip, kad va - šuo nežiūrėjo ir Jūs dingot. Paprastai parskuta šunys atgal labai greit. Vieną, kitą kartą pamėginkit ir turėtų dažniau žiūrėt, kur esat. Aš su savo kale nuolat tą darau. Vos tik nutolsta kažkur, tai dingstam. Paskui porą dienų labai atidžiai stebi, kur mes esam. Po to vėl kartojam, kai matom, kad nebestebi. Toks lyg žaidimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 20 sausio 2016 - 10:39
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 20, 10:35)
Palikit tą šunį ramybėj - normalus tas jos sudėjimas.
Dėl baimių sudėtinga sakyt - jei yra įgimtos, dažniausiai jos ir bus. Dažniau keisti aplinkas, būt šalia dirgiklių, niekad neguosti už tai, kad išsigando, geriau ignoruoti.
Dėl kontakto. Matyt, Jūs ne taip jį suvokiat. Kontaktas yra ne tai, kad šuo tiesiog nuolat žiūri į Jus ir yra prilipęs prie kojos. 100 metrų kad nubėga ir pakviesta atbėga - labai gerai. O jei dar atbėga ir nuo dominančio objekto (pamatyto žmogaus, šuns) ar rastų skanėstų - idealu.
Galima bandyti dar vieną dalyką, po kurio šuo paprastai dažniau seka, kur yra ir ką veikia šeimininkas. Pamėginkit pasislėpti. Kai šuo į Jus nežiūri, yra nubėgęs į šoną, imkit ir užlįskit už kokio medžio, nusukit nuo tako ir įlįskit į krūną. Na, taip, kad gautųsi taip, kad va - šuo nežiūrėjo ir Jūs dingot. Paprastai parskuta šunys atgal labai greit. Vieną, kitą kartą pamėginkit ir turėtų dažniau žiūrėt, kur esat. Aš su savo kale nuolat tą darau. Vos tik nutolsta kažkur, tai dingstam. Paskui porą dienų labai atidžiai stebi, kur mes esam. Po to vėl kartojam, kai matom, kad nebestebi. Toks lyg žaidimas.

Turbūt ieškau problemos ten, kur jos nėra biggrin.gif Gyvenam mes miestely, kur tokių didelių dirgiklių ne tiek ir daug. Kai būnu namie, tai stengiuos kuo dažniau po miestelį pavaikščiot, ne tik po pievas. Bet pas mus daug palaidų kiemsargių, kurie pamatę einant šunį keliu tik ir taikosi užpult. Dėl atbėgimo pašaukus, tai ne 100 % atbėga, bet nuo stirnų ne kartą esu atšaukus. Čia pastebėjau kartais priklauso nuo balso tono. Jei taip gražiai pakviečiu, kai užsiėmus kuo kitu, tai dar pagalvos ar ateit, jei griežčiau - tai negalvoja biggrin.gif . Turiu mintį pavasarį ją pasiimt su savim. Labiausiai tikėtina, kad bute gyvensiu. Dabar šunys lauke gyvena, tai šiek tiek neramu, todėl tokių gal ir kvailų klausimų kyla.
Atsakyti
QUOTE(Asstaa @ 2016 01 20, 11:55)
Turbūt ieškau problemos ten, kur jos nėra  biggrin.gif Gyvenam mes miestely, kur tokių didelių dirgiklių ne tiek ir daug. Kai būnu namie, tai stengiuos kuo dažniau po miestelį pavaikščiot, ne tik po pievas. Bet pas mus daug palaidų kiemsargių, kurie pamatę einant šunį keliu tik ir taikosi užpult. Dėl atbėgimo pašaukus, tai ne 100 % atbėga, bet nuo stirnų ne kartą esu atšaukus. Čia pastebėjau kartais priklauso nuo balso tono. Jei taip gražiai pakviečiu, kai užsiėmus kuo kitu, tai dar pagalvos ar ateit, jei griežčiau - tai negalvoja biggrin.gif . Turiu mintį pavasarį ją pasiimt su savim. Labiausiai tikėtina, kad bute gyvensiu. Dabar šunys lauke gyvena, tai šiek tiek neramu, todėl tokių gal ir kvailų klausimų kyla.

Ieškojimas razinų tam tikroj vietoj smile.gif jei pasiėmus pas save kils kokių neaiškumų, visada galima juos išspręsti. Va, Lututė pasiėmė senjorą iš kaimo. Ir nieko, prisitaikė tiek šuo, tiek žmogus. Pasikeičia taisykles, ir šunys prie jų prisitaiko.
Atsakyti