Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Jauciu ,kad man kersyja doh.gif Jis tapkes grauzt...as bart..jis is pasiutimo apmyziojo ir savo guoli ir grindis..Guli dabar kamputyje susirietes..ale ot velniosas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 16:04)
http://www.letena.lt...a.d?id=70129600
As vandenis...Ar nebusiu pataikius lotuliukas.gif

Nesąmoningas straipsnis.

QUOTE(k_azu @ 2016 01 17, 17:39)
Nu blyn... pasirodo man reikalingas Senbernaras! Ale gal tikrai... I darba galesiu joti lotuliukas.gif

Ir man. Negalėčiau gyvent su tokia veisle.

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 22:13)
Jauciu ,kad man kersyja doh.gif Jis tapkes grauzt...as bart..jis is pasiutimo apmyziojo ir savo guoli ir grindis..Guli dabar kamputyje susirietes..ale ot velniosas lotuliukas.gif

Šunys nekeršija. Beveik esu garantuota, kad šuo stresuoja.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 17, 23:57)
Nesąmoningas straipsnis.
Ir man. Negalėčiau gyvent su tokia veisle.
Šunys nekeršija. Beveik esu garantuota, kad šuo stresuoja.

Del ko...,kad tapkiu grauzt neleidau
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 23:09)

sutinku su Agnnyte, manau šuo nesijaučia saugus namuose... ką darot kai draudžiat graužt kažko? tik subarat ir viskas? labia negerai, reikia pasiūlyt šuniukui kitos veiklos. ar bent kažkiek dresuojat jį? man jau susidaro įspūdis, kad viskas ką čia rašom eina pro ausis ir toliau darot savo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 23:09)

Dėl to, kad sudraudėt, kad subarėt galbūt. Alternatyvos ir išėjimo iš streso nedavėt šuniui. Gavo bausmės, ignoro iš Jūsų. Po to turi sekti alternatyva, teigiamas elgesys ir pagyrimas už tai.
Pvz. šuo graužia tapkę, pagaunat nusikaltimo vietoj, gauna drausmės, atimat tapkę. Tada duodat alternatyvą - kramtalą, žaislą, ar kažką panašaus ir pagiriat už tai, kad šuo veikia tai, ką turi veikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 17 sausio 2016 - 22:37
QUOTE(inga321 @ 2016 01 18, 00:12)
sutinku su Agnnyte, manau šuo nesijaučia saugus namuose... ką darot kai draudžiat graužt kažko? tik subarat ir viskas? labia negerai, reikia pasiūlyt šuniukui kitos veiklos. ar bent kažkiek dresuojat jį? man jau susidaro įspūdis, kad viskas ką čia rašom eina pro ausis ir toliau darot savo  unsure.gif

Atrodo darau viska..rodau kas galima kas ne..Mums abiem reikia daug dar ismokt...Namie kamuoliuka atnesa,i lauke jam dzin..nubega iki jo..nosim pastumdo ir nenesa..Vienintele kas veikia tai,kad nesokinetu ant dukros liepiau jai atsukt nugara..Atrodo veikia
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 23:35)
Mums abiem reikia daug dar ismokt...

Va dėl ko siūlau dresuotojo paieškot. Nes JUMS ir būtent JUMS reikia labai daug išmokt.
Atsakyti
Panos, noriu pasikonsultuot. Vakar vakare Pinkis siaubingai žiaugčiojo, vėmė putotom seilėm,nes skrandis buvo tuščias. .Ryte ėdė ką ir visada,plius sesė atvežė kažkokį prašmatnų šunišką konservą,bet ten gal 100 g. Tąsymas buvo stiprus,net suneramino, bet naktis praėjo ramiai.
Ar gali būt toki dalykai nuo ūmai sukilusios skrandžio rūgšties ? Vakar vakare ir šįryt neėdė, iš pažiūros atrodo sveikas,liepiau vyrui stebėti, jei vėl pasikartos-tempt pas veterinarą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 18, 13:02)
Panos, noriu pasikonsultuot. Vakar vakare Pinkis siaubingai žiaugčiojo, vėmė putotom seilėm,nes skrandis buvo tuščias. .Ryte ėdė ką ir visada,plius sesė atvežė kažkokį prašmatnų šunišką konservą,bet ten gal 100 g. Tąsymas buvo stiprus,net suneramino, bet naktis praėjo ramiai.
Ar gali būt toki dalykai nuo ūmai sukilusios skrandžio rūgšties ? Vakar vakare ir šįryt neėdė, iš pažiūros atrodo sveikas,liepiau vyrui stebėti, jei vėl pasikartos-tempt pas veterinarą.  g.gif

Tai gal skrandis tuščias buvo, o pati kažką skaniai valgei, o šuniui sukilo rūgštys? Jei vienetinis atvejis ir nesikartoja, šuo jaučiasi neblogai, neverta labai nerimauti.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 18, 14:28)
Tai gal skrandis tuščias buvo, o pati kažką skaniai valgei, o šuniui sukilo rūgštys? Jei vienetinis atvejis ir nesikartoja, šuo jaučiasi neblogai, neverta labai nerimauti.

tai po pusryčių iki vakaro negavo nieko,kaip visada.Valgiau,taip. O turint omeny,kad šuo amžiais "alkanas" gal ir galėjo... g.gif bet toks jausmas buvo,kad nori kažką užstrigusio iškosėt,taip tąsės vargšas. Dar buvo mintis-gal nuo pėdų kelio druskų prisilaižė,maža ką. Nors ir nepastebėjau...ai,žodž mamka supanikavo-vaikui blogai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 22:35)
Atrodo darau viska..
Atrodo, trūksta kantrybės... tongue.gif
Norit visko iš karto ir garantuotai. Bet šuo - ne robotas, jam reikia išmokti!!! daryti tai, ko reikalaujate.
Su dresuotoju pasikonsultuoti verta, bet niekas neįvyks staiga-ūmai, šuo turės palaipsniui visko išmokti, o ne per vieną bandymą.
Juk mes neišmokome spręsti matricų ir integralų, vos išmokę rašyti skaitmenis. mirksiukas.gif

QUOTE(lututė @ 2016 01 18, 13:35)
mamka supanikavo-vaikui blogai  tongue.gif
O kaip dabar? blink.gif
Man dabar įtemptas laikotarpis, tai, patikėk, ir skrandis "užsirišęs", ir pykina, ir riaugėju vakarykščiu sumuštiniu... Tiesiog tokia organizmo reakcija į stresą.
Gal Pinkis turėjo kokį stresą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 01 18, 20:30)
Atrodo, trūksta kantrybės...  tongue.gif
Norit visko iš karto ir garantuotai. Bet šuo - ne robotas, jam reikia išmokti!!! daryti tai, ko reikalaujate.
Su dresuotoju pasikonsultuoti verta, bet niekas neįvyks staiga-ūmai, šuo turės palaipsniui visko išmokti, o ne per vieną bandymą.
Juk mes neišmokome spręsti matricų ir integralų, vos išmokę rašyti skaitmenis.  mirksiukas.gif

O kaip dabar?  blink.gif
Man dabar įtemptas laikotarpis, tai, patikėk, ir skrandis "užsirišęs", ir pykina, ir riaugėju vakarykščiu sumuštiniu...  Tiesiog tokia organizmo reakcija į stresą.
Gal Pinkis turėjo kokį stresą?  g.gif

Na taip suo ps mane savaite,o as jau noriu,kad man kava i lova atnestu cool.gif
Atsakyti