Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 16:04)
http://www.letena.lt...a.d?id=70129600
As vandenis...Ar nebusiu pataikius lotuliukas.gif

nu gal ne - ans gi bais dyyyydelis lotuliukas.gif
O zurnaliugos tai labrio nuo auksiuko neskiria.. doh.gif cia man rekomanduotas suva...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 01 17, 17:11)
nu gal ne - ans gi bais dyyyydelis  lotuliukas.gif
O zurnaliugos tai labrio nuo auksiuko neskiria..  doh.gif cia man rekomanduotas suva...

Nu as su zvake nestovejau kai Dzeko tevukai meile plese lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 16:04)
http://www.letena.lt...a.d?id=70129600
As vandenis...Ar nebusiu pataikius lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Rodezijos ričbekas lotuliukas.gif Tokį šunį paprastai rekomenduoja maratonininkams.Ypač judrus,perdien gali bėgti apie 40 km.Bent jau taip per 'Animal planet "pasakojo.Tai ruoškis sportuot lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 17, 17:37)
lotuliukas.gif Rodezijos ričbekas  lotuliukas.gif Tokį šunį paprastai rekomenduoja maratonininkams.Ypač judrus,perdien gali bėgti apie 40 km.Bent jau taip per 'Animal planet "pasakojo.Tai ruoškis sportuot  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

O dviratis tinka?
Apylinkes grazios pats tas su dviraciu..Su tokiu versiu nebutu baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 17 sausio 2016 - 15:58
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 13:04)

Nu blyn... pasirodo man reikalingas Senbernaras! Ale gal tikrai... I darba galesiu joti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 17, 15:14)
Nepyk,bet nekoks patarimas.Šuo ne striukė,kurią pasimatavus nusprendi kad-ai,per didelė.Grąžinu pardavėjui.Kaip ten bebūtų,kiekviienas perdavimas iš rankų į rankas yra šokas.Ką reiškia tie lūkesčiai? Kad gausi idealų ir "gatavą" pagal visus norus ? Nesąmonė.O jei  "netiks" ir antras ir trečias ?
Manau,kad visiškai ne čia esmė.Tik reik padrąsinimo ir palaikymo.

kategoriškai nesutinku schmoll.gif normalus stabilios psichikos šuo apie šeimininką pamiršta po 3 dienų... čia mums žmonėms malonu galvoti, kad šunys mus myli ir tt... o jie dar ir kokie egoistai bigsmile.gif todėl mano nuomone, jeigu supranti, kad na ne tavo šuo ir kad kažkas kitas gal suteiktų jam geresnį gyvenimą, kodėl gi neradus jam kitų geresnių namų? žinoma labia atsakingai ir nemetant į gatvę

na pvz pas vilkus kai gaujos vadas pasensta ir jį nukovęs ateina naujas jaunas vadas, visa gauja gi neseka paskui seniuką, nes jį labiau myli, o lieka su nauju jaunu vadu ir apie seniuką niekas nebeprisimena. tas pats ir su šeimininkais. paimtas į naujus namus pirmas dienas šuo gali kiek pasiblaškyti, nes nepažįstama vieta, neaišku kas ir kaip, bet per porą dienų pripranta ir gyvena sau toliau.

va pvz vasarą 4 dienom buvau paėmus draugės vokietukę, kol ta iškeliavus buvo. ta kalytė visada ir visur buvo su šeimininke, net darbe kartu, nes ta dirba kinologe, miegodavo kartu lovoje. tai va atkeliavus pas mane ji cypė, nerimavo, aš turėjau visą vakarą su ja cackintis, net miegojom kitam kambary, nes jai labia reikėjo, kad kas ją apkabinęs gulėtų, o vyras nenorėjo priimti didelio šuns į lovą. ir ką? jau kitą dieną ta kalytė susitaikė su mintim, kad dabar aš jos mamka ir pradėjo mane mylėt ax.gif žinoma, grįžus šeimininkei džiaugsmo buvo pilnos kelnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 01 17, 17:54)
kategoriškai nesutinku  schmoll.gif  normalus stabilios psichikos šuo apie šeimininką pamiršta po 3 dienų... čia mums žmonėms malonu galvoti, kad šunys mus myli ir tt... o jie dar ir kokie egoistai  bigsmile.gif todėl mano nuomone, jeigu supranti, kad na ne tavo šuo ir kad kažkas kitas gal suteiktų jam geresnį gyvenimą, kodėl gi neradus jam kitų geresnių namų? žinoma labia atsakingai ir nemetant į gatvę

Mes į tą patį dalyką žiūrim iš skirtingų pusių : pirma- žmogaus atsakomybės už savo veiksmus ir moralės, antra - šuns fiziologojos ir psichologijos.
Šiaip šuo savo šeimininkų nepamiršta tikrai labai ilgai.Ir 3, ir 5 metus.Kad jis prisitaiko - nesiginčysiu. Ir visai atsakingai pakartosiu- šuo ne daiktas.
O kad problema iškilo visai ne dėl to,kad Milka to šuns nemyli,o tik dėl to,kad be reikalo sustresavo-tikriausiai irgi tiesa.Pataisykit,jei klystu.
Atsakyti
Aš irgi vandenukas, o ridžbeko nei už ką nenorėčiau blush2.gif Mane taksas kaip veislė veža.Ir iš vis kvaila tie horoskopai.Prieš n metų buvau radus šunų horoskopą, tai vandeniui mišrūniuką rekomenduoja.Vėjai visiški.
O tu Mylka- Vanylka ramiai augink šuniuką, niekad neišduok, ir nesuk galvos dėl tokių smulkmenų kaip ūgis,Kaip supratau čia tavo pirmasis šuo.Pamatysi kaip jis tave mylės, kaip džiaugsis tavo grįžimu į namus.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 17, 20:50)
Aš irgi vandenukas, o ridžbeko nei už ką nenorėčiau blush2.gif Mane taksas kaip veislė veža.Ir iš vis kvaila tie horoskopai.Prieš n metų buvau radus šunų horoskopą, tai vandeniui mišrūniuką rekomenduoja.Vėjai visiški.
O tu Mylka- Vanylka ramiai augink šuniuką, niekad neišduok, ir nesuk galvos dėl tokių smulkmenų kaip ūgis,Kaip supratau čia tavo pirmasis šuo.Pamatysi kaip jis tave mylės, kaip džiaugsis tavo grįžimu į namus.

As is prigimties stresova boba.....Pstebejau,kad jei Dzekui pasakau.kad eism laukan..butinai prisysios namie...gal cia sutapimas.. lotuliukas.gif I lauka einam..lauke sysioja..Is po lauko.parejo atrodo isimyzes...Miega...Dukros paprasiau nubegt skalbykles isjungt..ta kaip arklys pro ji..tas tik AU,AU...ir pelke vos ne guolyje lotuliukas.gif Is po nakties balu ,kruvu nebuna...nu diena. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 17, 20:50)

Ne ne pirmas..Kai buvau kokiu 6 metu..Su mama autobusu is kaimo kartoninej dezej 100km vezem balta kalyte vardu Laika..Tai buvo mano suo.Kas vakara ja saukdavau vardu ir ji parbegdavo...Bet karta pasaukus ji neatbego verysad.gif Paskui tevai pasake,kad ja nusove verysad.gif Suni laikem paalaida..ji lakste su gauja sunu kuri uzpuole vietine pastininke...Va taip verysad.gif
Atsakyti
Milka-Vanylka, sveiki prisijungę. 4u.gif
Fainuolis šuva.
Nelabai gilinausi į problemas, bet... Nesvarbu, ar jis "džekas", ar "raselas"; nesvarbu, kokio dydžio užaugs... Svarbu, kiek Jūs jį mylėsit, auklėsit ir rūpinsitės. mirksiukas.gif

Temos senbuvė Lota pradžioje buvo "dvornė", paskui pakliuvo pas Cilę, paskui pas mus; paskui pakeitė gyvenimo "būdą" iš namo į butą; dabar tokios aplinkybės, kad vėl teks keisti "butą"... Tai jau koks 5 ar 6 kartas, kai šuniui (suaugusiam ir net pasenusiam!) tenka keisti gyvenimo būdą. Labai stengsimės, kad kuo mažiau streso patirtų.

O Jūsų šuo jaunas, jam tiks "belenkas", priklausomai nuo Jūsų atsakomybės ir rūpesčio. 4u.gif
Visas problemas įveiksite, jei būsite atkaklūs. mirksiukas.gif

Juk nėštukės taip pat ruošiasi, ruošiasi, o pasigimdę, nežino, ką daryti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 01 17, 22:17)
Milka-Vanylka, sveiki prisijungę.  4u.gif 
Fainuolis šuva.
Nelabai gilinausi į problemas, bet... Nesvarbu, ar jis "džekas", ar "raselas"; nesvarbu, kokio dydžio užaugs... Svarbu, kiek Jūs jį mylėsit, auklėsit ir rūpinsitės.  mirksiukas.gif

Temos senbuvė Lota pradžioje buvo "dvornė", paskui pakliuvo pas Cilę, paskui pas mus; paskui pakeitė gyvenimo "būdą" iš namo į butą; dabar tokios aplinkybės, kad vėl teks keisti "butą"... Tai jau koks 5 ar 6 kartas, kai šuniui (suaugusiam ir net pasenusiam!) tenka keisti gyvenimo būdą. Labai stengsimės, kad kuo mažiau streso patirtų.

O Jūsų šuo jaunas, jam tiks "belenkas", priklausomai nuo Jūsų atsakomybės ir rūpesčio.  4u.gif 
Visas problemas įveiksite, jei būsite atkaklūs.  mirksiukas.gif

Juk nėštukės taip pat ruošiasi, ruošiasi, o pasigimdę, nežino, ką daryti...  doh.gif

Zinokit norejau palygint su gimdymu ir vaiku.Neisdrysau..Jug tikies,kad vaikas bus ramus...kad visks bus gerai...ir cia bac...(asmenine patirtis)
Atsakyti