Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Palakstys ir parlėks.Tik reikia turėti omenyje, kad spanieliai medžiokliniai.Pro paukščius ramiai nepraeis.Ypač pro vištas. Maniškiai irgi laksto, kaip nuo proto nušokę. Medžioja, atseit.Tik visada parbėga pas mane.

Kalbant apie dydį Setas dar mažas, nes airių seteriai jau prie didžiųjų veislių.Tėtušis, kaip spėjam auksinis retriveris,O balti lopai iš kur? Vienas vaikinas , kai vaikščiojom parke, įžvelgė strafuko bruožų.Taip, kad kai imi tokį padarą, niekada nežinai kas išaugs.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 16, 22:48)
jus mane uzmuset.. verysad.gif  gyvenu bute,..kur man toks suo...Siand visai mnes neklauso..as jam negalima..jis lot ant manes verysad.gif  maistauja doh.gif Jei rimtai uzaugs toki koki prognozuoja...Ne apie meile kalbam,o apie atsakomybe ir visa kita...,kad galiu nesusitvarkyt ir panasei..O jug norejau mazo..ar bent vidutinio..Baisu pasidare nuosirdziai..

Mes 5 metus nuomojam dviejų kambarių bute gyvenom su dviem šunim. Manęs neišgąsdinsit su dydžiu - vienas 12 kg, kitas 55. Ir vietos užtekom, ir dar liko. Butas ar kiemas - šuniui tas pats. Veiklos šuniui reikia su šeimininku.

Mane "kabina" vienas klausimas - Jūs šuns norėjot ar žaisliuko? Nes dabar tai gaunas toks "va, 10 kg man tinka, o 15 jau nebe". Jūs turit mišrūną, todėl nei apie tėvus, nei apie genus, nei apie dar kažką spėliot negalit. Dalyvavot loterijoj ir turit prizą tokį, kokį turit. Jei norisi daugiau aiškumo, reikėjo imt veislinį arba suaugusį šunį. Kiekvienas šuo asmenybė ir atsakomybė. Kažkuri jau sakė - tiek su 5-7 kg šunimi, tiek su 25 kg atsakomybė už šunį yra tokia pati - šimtaprocentinė. Mažiau "myžkit į batą" ir susiimkit. Arba apsispręskit dabar, kad to šuns Jums nereikia. O apie bankrotą... Reikia galvot prieš imant šunį. Jei papildomi 5 šuns svorio kilogramai taip varo į neviltį, tai kas nutiktų, jei reikėtų gydyt rimčiau ar operuoti?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 17, 13:02)
Mes 5 metus nuomojam dviejų kambarių bute gyvenom su dviem šunim. Manęs neišgąsdinsit su dydžiu - vienas 12 kg, kitas 55. Ir vietos užtekom, ir dar liko. Butas ar kiemas - šuniui tas pats. Veiklos šuniui reikia su šeimininku.

Mane "kabina" vienas klausimas - Jūs šuns norėjot ar žaisliuko? Nes dabar tai gaunas toks "va, 10 kg man tinka, o 15 jau nebe". Jūs turit mišrūną, todėl nei apie tėvus, nei apie genus, nei apie dar kažką spėliot negalit. Dalyvavot loterijoj ir turit prizą tokį, kokį turit. Jei norisi daugiau aiškumo, reikėjo imt veislinį arba suaugusį šunį. Kiekvienas šuo asmenybė ir atsakomybė. Kažkuri jau sakė - tiek su 5-7 kg šunimi, tiek su 25 kg atsakomybė už šunį yra tokia pati - šimtaprocentinė. Mažiau "myžkit į batą" ir susiimkit. Arba apsispręskit dabar, kad to šuns Jums nereikia. O apie bankrotą... Reikia galvot prieš imant šunį. Jei papildomi 5 šuns svorio kilogramai taip varo į neviltį, tai kas nutiktų, jei reikėtų gydyt rimčiau ar operuoti?

Mn viskas nauja..nezinoma..Na taip reikejo pirkt veislini..ir panasei,bet suo jau yra...Ka as negaliu abejoniu baimiu isreksti..Visada jug galvoji apie geriausia,o gaunas kaip gaunas..Anoje temuteje suniukas buvo pirktas kaip veislinis..O va kokia beda..Visada lengviausia pasakyt,o va reikejo...Ta as ir pati zinau... smile.gif Nesigailiu ,kad ji turiu..tik nerimas nepaleidzia nors tu ka.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 12:26)
Mn viskas nauja..nezinoma..Na taip reikejo pirkt veislini..ir panasei,bet suo jau yra...Ka as negaliu abejoniu baimiu isreksti..Visada jug galvoji apie geriausia,o gaunas kaip gaunas..Anoje temuteje suniukas buvo pirktas kaip veislinis..O va kokia beda..Visada lengviausia pasakyt,o va reikejo...Ta as ir pati zinau... smile.gif Nesigailiu ,kad ji turiu..tik nerimas nepaleidzia nors tu ka.. doh.gif

Anoj temoj jis nebuvo pirktas kaip veislinis. Nemaišykit.
Visada norisi geriausio. To ir linkiu. Bet dėl to, kad neaišku kas užaugs - būtent taip buvo ir bus, kai atsiranda mišrūnas. Koks jis užaugs - niekas nežino. Todėl Jūs mišrūną ir įsigyjat lengviau, jis nekainuoja. Todėl, kad apie jį nieko nėra žinoma. Jei norisi daugiau aiškumo, toks šuo ir kainuoja daugiau.
Aš, Jūsų atveju ir noriu kuo labiau padėti - todėl ir kyla tokie klausimai. Nes kažkodėl atrodo, kad šuniuko atsiradimui Jūs dar ne visai pribrendę buvot ir galbūt paskubėjot. Nors... gal ir klystu. Tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 17, 13:40)
Anoj temoj jis nebuvo pirktas kaip veislinis. Nemaišykit.
Visada norisi geriausio. To ir linkiu. Bet dėl to, kad neaišku kas užaugs - būtent taip buvo ir bus, kai atsiranda mišrūnas. Koks jis užaugs - niekas nežino. Todėl Jūs mišrūną ir įsigyjat lengviau, jis nekainuoja. Todėl, kad apie jį nieko nėra žinoma. Jei norisi daugiau aiškumo, toks šuo ir kainuoja daugiau.
Aš, Jūsų atveju ir noriu kuo labiau padėti - todėl ir kyla tokie klausimai. Nes kažkodėl atrodo, kad šuniuko atsiradimui Jūs dar ne visai pribrendę buvot ir galbūt paskubėjot. Nors... gal ir klystu. Tikiuosi.

Aciu visom uz pagalba..ir palaikyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 17, 12:26)

Milka,nestresuok taip,nes tikrai nėra dėl ko smile.gif šuns dydis-smulkmena,tik jamreik duot pakankamai fizinės ir protinės veiklos.Drausmės,kas be ko.Prisimint,kad šuo,nors ir geriausiai išauklėtas,karts nuo karto mėgins tapt gaujos vadu,ir šito nedaleist.Ir šiaip- šuo kaip vaikas,auklėjant reik aiškumo- jei vienas bara- kitas jokiu būdu negali ramint ar girt už tą patį. Vaiką jau turi,tai maždaug gaudaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš siūlyčiau tam šuneliui surasti kitus gerus namus, ir sau jei yra noras rasti šunelį kuris atitiks lūkesčius. Nes tas šuo gyvens ne metus ir ne du, o mažiausiai dešimt, ir visą laiką jausti nusivylimą kad ne tokio šuns norėjau negerai nei šuniui nei šeimininkui.
Atsakyti
QUOTE(MartynaPapartyna @ 2016 01 17, 13:29)
O aš siūlyčiau tam šuneliui surasti kitus gerus namus, ir sau jei yra noras rasti šunelį kuris atitiks lūkesčius. Nes tas šuo gyvens ne metus ir ne du, o mažiausiai dešimt, ir visą laiką jausti nusivylimą kad ne tokio šuns norėjau negerai nei šuniui nei šeimininkui.

Nepyk,bet nekoks patarimas.Šuo ne striukė,kurią pasimatavus nusprendi kad-ai,per didelė.Grąžinu pardavėjui.Kaip ten bebūtų,kiekviienas perdavimas iš rankų į rankas yra šokas.Ką reiškia tie lūkesčiai? Kad gausi idealų ir "gatavą" pagal visus norus ? Nesąmonė.O jei "netiks" ir antras ir trečias ?
Manau,kad visiškai ne čia esmė.Tik reik padrąsinimo ir palaikymo.
Atsakyti
sveikos,

keliausim pas vetą, bet gal kas turit minčių, kas čia galėtų būti. paraudimai ir paplikimai ant snukio. pastebėjau per šalčius, todėl atrodė, kad gal nušalimas. panaši dėmelė buvo ant vienos pėdos, bet dabar jau dingusi ten. o ant snukio, panašu, kad ryškėja viskas g.gif

user posted image
Atsakyti
Na paleidau nuo pavadzio..Kur jis dings smile.gif Liuoksejo per apsnigtas zoles ptenkintas..Tik kamuoliukas kazko nebeidomus pasidare.. :)Prie jo bega,bet nebenesa kaip namie.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 17, 09:17)
Taip, kad kai imi tokį padarą, niekada nežinai kas išaugs.

Gal šuo g.gif ? biggrin.gif

Na,Milka gi nerado jo gatvėj ,ėmė pati,savo noru.Bent jau finansinę šuns išlaikymo pusę tikrai galima nors kažkiek numatyt ar bent jau nors kažkiek pasidomėt.Ne piemenė,kad ui,noriu,noriu,negaliu.Kiek kainuoja maistas,skiepai,kaip judėsit be savo transporto,kiek kainuos šuns viešbutis,jei neturit kur palikt,kiek kainuoja veterinaro paslaugos,nes gyvas padaras,ne garantinis koks telefonas.Šeimos biudžetą vis tik žinom
.Va,kiek laiko ir pastangų,kad iš padaro padaryt šunį,neapskaičiavau biggrin.gif Šuo --prabangos dalykas.Arba būtinybė.Nuo žmogaus priklauso.

Vanylka sėkmės,kantrybės ir be panikos 4u.gif Mano pirmas šuo-rastas mini mėnesinukas išaugo iki beveik 40 pusveršio.Gyvenam bute.Prisiminus kiek jis visko surijo mažiukas,iš karto pirkčiau narvą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 17 sausio 2016 - 14:42
http://www.letena.lt...a.d?id=70129600
As vandenis...Ar nebusiu pataikius lotuliukas.gif
Atsakyti