QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 17, 00:12)
Mano šunys irgi gyvena kambaryje.Būdytės neturi nei vienas.Šunys išdūkenami lauke. Kambaryje nesamonių nedaro.Na nebent Setas iškrausto dėžę su vilnonemis kojinėmis.Ir tai iš didžiulės meilės man.Va ir šiandien grįžom iš kaimuko, nusilakstę abu, guli kaip žaisliniai.Kai ėmėm Setą irgi nežinojom koks bus.Mama airių seterė, o tetušis neaišku koks.Ir susitvarkom, ir neapvalgo.Su didesniu šuniu ir saugiau.Nors jis bailys, man jį tektų ginti.Tikrai 25 kg nėra toks jau didelis.Aš jį nesunkai pakeliu.
Niekur čia neįklimta.Bėda tada, kai šuo turi sveikatos bėdų.Ir kai nėra informacijos apie.Atleisk, bet aš nesuprantu tokios pozicijos.Turi šunį ir eini su juo per gyvenimą.Kas bebūtų jei visi pradėtų atsisakyti šunų, jei jie neatitinka įsivaizduojamų standartų.
Oi, dar pamiršau paminėti, kad jis epileptikas.
Va kokia puokštė mano šuo.
Mane tiesiog apeme siokia tokia panika..Nori mazo..tikies vidutinio uzauga didelis...Ir prdedi abejot svo galimybem...Problema su durim kai nejo pro jas kaip atsirado taip ir dingo...Siand daug buvom lauke...suo trode isvarges ramus..po vakrienes isvedziau i lauka..gryzo ''pasiutes" as ji ramint jis ant manes loja...tapkiu kramtyt neleidziu..pyksta..
kepstelejau per nosi nukiutino i savo guoli ir guli..Dukrai isejus is kambrio atkiutino pas mane..as jam ramiai paskiau eik i vieta..pakluso be problemu..Kaip ir visada,kad paklusta kai neleidziu i lova lipt...Kas uzejo tik gryzus is lauko..
Paaugliskas maistas?
Papildyta:
QUOTE(inga321 @ 2016 01 17, 00:23)
mažiau panikos, viskas bus gerai
dabar tik mylėkit savo šunuką, pratinkites vieni prie kitų ir viskas bus ok su jumis. na ir netikiu aš, kad bus jūsų šuniukas kaip Setas, sorry
manau bus mažesnis, kaip minėjau, aš statau ant stafo dydžio
Konkreciau imeskit nuoroda ant ko statot...Ir jei tai totalizatorius kokia nauda bus man...Zoziu taip...metat sunu fotkes(grynaveisliu) kas gali is mano Dzeko uzaugt... O vasarop bus matyt,o gal anksciau..Cia jau jum geriau zinot