Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(k_azu @ 2016 01 17, 00:01)
Tokiu atveju reikejo arba veislini pirkti arba jau paaugusi suni imti rolleyes.gif
Kitas dalykas - zmones ir su vokieciu aviganiais ir su vokieciu dogais gyvena butuose taip pat kaip zmones su jorksyrais. O atsakomybe irgi turetu buti jauciama lygiai tokia pat, nesvarbu kokio dydzio suni zmones pasirenka ir augina. Lygiai taip pat savininkas turetu priziureti tiek 15kg tiek 25kg. O ir tas 25kg net nera toks didelis suo.

Norejau gera darba padaryt paimt dovanojama..ir se tau...o ir 5 men man pasirode paauges..Zodziu iklimpau verysad.gif
Atsakyti
Mano šunys irgi gyvena kambaryje.Būdytės neturi nei vienas.Šunys išdūkenami lauke. Kambaryje nesamonių nedaro.Na nebent Setas iškrausto dėžę su vilnonemis kojinėmis.Ir tai iš didžiulės meilės man.Va ir šiandien grįžom iš kaimuko, nusilakstę abu, guli kaip žaisliniai.Kai ėmėm Setą irgi nežinojom koks bus.Mama airių seterė, o tetušis neaišku koks.Ir susitvarkom, ir neapvalgo.Su didesniu šuniu ir saugiau.Nors jis bailys, man jį tektų ginti.Tikrai 25 kg nėra toks jau didelis.Aš jį nesunkai pakeliu.

Niekur čia neįklimta.Bėda tada, kai šuo turi sveikatos bėdų.Ir kai nėra informacijos apie.Atleisk, bet aš nesuprantu tokios pozicijos.Turi šunį ir eini su juo per gyvenimą.Kas bebūtų jei visi pradėtų atsisakyti šunų, jei jie neatitinka įsivaizduojamų standartų.

Oi, dar pamiršau paminėti, kad jis epileptikas. doh.gif Va kokia puokštė mano šuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 sausio 2016 - 22:17
QUOTE(inga321 @ 2016 01 17, 00:09)
nepanikuojam wink.gif viskas bus gerai, daugiau griežtumo ir disciplinos ir susitvarkysit wink.gif
šuniui gyvenime turi būti viskas juoda arba balta - arba labai gerai, arba taip blogai, kad dangus grius. nesakau, kad reikia mušti šunį, ar pan, bet šuo turi suprasti, kad tas negalima yra labai baisu ir reikia klausyt, nes kitaip dangus grius, na o gerai atitinkamai turi būti taip gerai, na kad jau tusas visiškas. kaip vienas protingas žmogus man sakė, mes dažnai nemokam girti savo šunų. bausti jau kažkaip nubaudžiam, o va pagirti dažnai pamirštam smile.gif pas mus su Kira yra žodis "gera", ir ji jau žino tą mano "gera" intonacija ir stengiuos tikrai dažnai pagirti kai ji kažką gerai daro, nesvarbu ar tai būtų naujos komandos išmokimas, ar šiaip smulkmė, pvz atėjimas kai aš pakviečiau ar pan.

pabandykit susisiekt su ta mergina kur nuorodą buvot įmetus, kiek fb pažiūrėjau, ji visai adekvati, o ir bordo dogus turi ir veisia, o tai visai dideli šunys

na ir klauskit kas neaišku, pasistengism padėt kuo galėsim ir kiek internetas leis wink.gif

..Nenoriu as jo atiduot..o ir butas ne mano...zodziu labai pasidare baisu.. verysad.gif Merginai parasiau.Laukiu atsakymo..Nes jei suo bus tokio dydzio kaip idejo man viena forumiete as bankrutuosiu visom prasmem..Imdama is zmogaus bijojau to fakto,kad gali pasakyt vienaip,o bus kitaip...Prieglauda pasirode patikimesne kazkodel...Zodziu reikia imt save i letenas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 16, 23:18)
..Nenoriu as jo atiduot..o ir butas ne mano...zodziu labai pasidare baisu.. verysad.gif Merginai parasiau.Laukiu atsakymo..Nes jei suo bus tokio dydzio kaip idejo man viena forumiete as bankrutuosiu visom prasmem..Imdama is zmogaus bijojau to fakto,kad gali pasakyt vienaip,o bus kitaip...Prieglauda pasirode patikimesne kazkodel...Zodziu reikia imt save i letenas smile.gif

mažiau panikos, viskas bus gerai wink.gif dabar tik mylėkit savo šunuką, pratinkites vieni prie kitų ir viskas bus ok su jumis. na ir netikiu aš, kad bus jūsų šuniukas kaip Setas, sorry ax.gif manau bus mažesnis, kaip minėjau, aš statau ant stafo dydžio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 17, 00:12)
Mano šunys irgi gyvena kambaryje.Būdytės neturi nei vienas.Šunys išdūkenami lauke. Kambaryje nesamonių nedaro.Na nebent Setas iškrausto dėžę su vilnonemis kojinėmis.Ir tai iš didžiulės meilės man.Va ir šiandien grįžom iš kaimuko, nusilakstę abu, guli kaip žaisliniai.Kai ėmėm Setą irgi nežinojom koks bus.Mama airių seterė, o tetušis neaišku koks.Ir susitvarkom, ir neapvalgo.Su didesniu šuniu ir saugiau.Nors jis bailys, man  jį tektų ginti.Tikrai 25 kg nėra toks jau didelis.Aš jį nesunkai pakeliu.

Niekur čia neįklimta.Bėda tada, kai šuo turi sveikatos bėdų.Ir kai nėra informacijos apie.Atleisk, bet aš nesuprantu tokios pozicijos.Turi šunį ir eini su juo per gyvenimą.Kas bebūtų jei visi pradėtų atsisakyti šunų, jei jie neatitinka įsivaizduojamų standartų.

Oi, dar pamiršau paminėti, kad jis epileptikas. doh.gif Va kokia puokštė mano šuo.

Mane tiesiog apeme siokia tokia panika..Nori mazo..tikies vidutinio uzauga didelis...Ir prdedi abejot svo galimybem...Problema su durim kai nejo pro jas kaip atsirado taip ir dingo...Siand daug buvom lauke...suo trode isvarges ramus..po vakrienes isvedziau i lauka..gryzo ''pasiutes" as ji ramint jis ant manes loja...tapkiu kramtyt neleidziu..pyksta.. doh.gif kepstelejau per nosi nukiutino i savo guoli ir guli..Dukrai isejus is kambrio atkiutino pas mane..as jam ramiai paskiau eik i vieta..pakluso be problemu..Kaip ir visada,kad paklusta kai neleidziu i lova lipt...Kas uzejo tik gryzus is lauko.. g.gif Paaugliskas maistas?
Papildyta:
QUOTE(inga321 @ 2016 01 17, 00:23)
mažiau panikos, viskas bus gerai wink.gif dabar tik mylėkit savo šunuką, pratinkites vieni prie kitų ir viskas bus ok su jumis. na ir netikiu aš, kad bus jūsų šuniukas kaip Setas, sorry  ax.gif  manau bus mažesnis, kaip minėjau, aš statau ant stafo dydžio  bigsmile.gif

Konkreciau imeskit nuoroda ant ko statot...Ir jei tai totalizatorius kokia nauda bus man...Zoziu taip...metat sunu fotkes(grynaveisliu) kas gali is mano Dzeko uzaugt... O vasarop bus matyt,o gal anksciau..Cia jau jum geriau zinot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 16, 23:31)
Mane tiesiog apeme siokia tokia panika..Nori mazo..tikies vidutinio uzauga didelis...Ir prdedi abejot svo galimybem...Problema su durim kai nejo pro jas kaip atsirado taip ir dingo...Siand daug buvom lauke...suo trode isvarges ramus..po vakrienes isvedziau i lauka..gryzo ''pasiutes" as ji ramint  jis ant manes loja...tapkiu kramtyt neleidziu..pyksta.. doh.gif kepstelejau per nosi nukiutino i savo guoli ir guli..Dukrai isejus is kambrio atkiutino pas mane..as jam ramiai paskiau eik i vieta..pakluso be problemu..Kaip ir visada,kad paklusta kai neleidziu i lova lipt...Kas uzejo tik gryzus is lauko.. g.gif  Paaugliskas maistas?

Viskas normaliai - judrus linksmas sunekas, dar nelabai moka gero elgesio taisykliu.
Primokinkint visokiu komandu, triuku, duokit ne tik jo raumenims, bet ypac smegenims darbo - taip ir greiciau nuvargs, ir reikalui esant galima bus kokia uzduoti duot, kuria su malonumu atliks ir bus apdovanotas, uzuot maistaves ar namus niokojes.
Pasiskaitykit apie klikeri, pasiziurekit yotubej filmuku kaip jis triukams ir ne tik mokint puikiai pritaikomas wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 16, 23:34)
metat sunu fotkes(grynaveisliu) kas gali is mano Dzeko uzaugt...

As "statau" uz bigli bigsmile.gif
Inga, su stafu negasdink, nes anas gi beveik Seto gabaritu, tik kad kresnesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Na atrase ta mergina..Mama spaniele tevas nezinomas...bet kur tada plaukai..pas teva liko lotuliukas.gif O totalizatorius is ko..Ta prasme koks prizas lotuliukas.gif Dabr atejo atsigule ant keliu..''pakalbejom" susitaikem.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 16 sausio 2016 - 22:51
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 16, 23:49)
O totalizatorius is ko..Ta prasme koks prizas lotuliukas.gif

Na, priza turetu organizuot totalizatoriaus skelbejas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 01 17, 00:52)
Na, priza turetu organizuot totalizatoriaus skelbejas biggrin.gif

o kas ji sumaste g.gif
Papildyta:
Kaip manot kokiuose laukuose paleidus nuo pavadzio jis pas mane aatbegtu..Ar anksti?.megsta kamuoliuka kai metom..tik bute vietos maza smile.gif
Atsakyti
laukuose tikrai atbėgs, jeigu busit idomesnė, negu aplinka wink.gif

va užklausiau, 5mėn vokietukė sveria 19kg, dedu jos foto wink.gif tai kad galit būt rami, vokietuko tikrai neperausit, o jie skaitosi vidutinio ūgio šunys wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 16, 23:01)
Kaip manot kokiuose laukuose paleidus nuo pavadzio jis pas mane aatbegtu..Ar anksti?.megsta kamuoliuka kai metom..tik bute vietos maza smile.gif

Kaip ir rase, nesciaus jo sausiaka kisenej, ir lauke uz kiekviena atsisaukima, atbegima duociau po grudeli. Taip issiugdys supratima, kad pakvietus reikia atbegt.
Pamenu, mes Karkles miskuose svieziai parsivezta Badi sugalvojom paleist pasilakstyt. Pjove ir nupjove velniazin kur. biggrin.gif Pilnom kelnem begom ieskot, radom laukymej besiuostanti, lakstingalu balsais prisikvietem atgal ir jau kaip gyrem, nukrisdami. Ir iskart prisisegem. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 sausio 2016 - 23:13
QUOTE(linamog @ 2016 01 17, 01:13)
Kaip ir rase, nesciaus jo sausiaka kisenej, ir lauke uz kiekviena atsisaukima, atbegima duociau po grudeli. Taip issiugdys supratima, kad pakvietus reikia atbegt.
Pamenu, mes Karkles miskuose svieziai parsivezta Badi sugalvojom paleist pasilakstyt. Pjove ir nupjove velniazin kur. biggrin.gif Pilnom kelnem begom ieskot, radom laukymej besiuostanti, lakstingalu balsais prisikvietem atgal ir jau kaip gyrem, nukrisdami. Ir iskart prisisegem. biggrin.gif

Kaip plieku suni su dukra,o pati nueinu kur..jis labai reaguoja i mano nuejima..ir sugryzima..
Atsakyti