Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(cile @ 2016 01 16, 22:03)
Ai, tai visai nedickas...bus tikras vidutinis ciucia, 10-15 kg  bigsmile.gif
Idomu butu daugiau jo foto pamatyt  smile.gif ausytes dideles ir labai grazios..tik spanieliai paprastai labai stipriai garbanas perduoda, o jusiskis visai lygaus kailiuko.

Su foto beda...nepozuoja...lapces nemazos pas ji...va cia ir baugina mane

Papildyta:
user posted image
Kojos pas ji netrumpos..Mama sako va per puse nukirpus butu pats tas lotuliukas.gif
user posted image 6kg miega ir knarkia...tai kaip knarks 10-15kg...vsio s jau panikoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 16 sausio 2016 - 20:17
o kas nusprendė, kad jis turi spanielio ausis? man tai visiškai ne, nors aš tos veislės neišmanau per daug g.gif o dėl letenų... man visi žadėjo, kad Bartukas užaugęs bus vilku, nes letenos labia storos buvo, kas mane visai džiugino, nes mėgstu didelius šunis bigsmile.gif

na va koks buvo ~4mėn, tikrai nepamenu kiek svėrė, dabar 8,5kg

user posted image

na jusiškis dvigubai tikrai neaugs, kaip Cile sakė, va galiu parodyt Kiros foto 5mėn amžiaus, gal ramiau bus, kad neužaugs žvėras iš vaiko biggrin.gif dabar Kira sveria 25kg

palyginimui su Bartuku wink.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
nu kas jei ne as... lotuliukas.gif dabar kai paziurejau i veisles su paalepusiom ausim ziuriu,kad ne vien spanieliai jas turi...Zodziu,kad nebutu dug didesnis nei dabar,o visa kita nesvrbu
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 14, 16:02)
.Asmeniškai iš savos patirties galiu pasakyt - kai atsirado Pepė namie, jau planavom pirkt Gralį ir avansą jau buvau sumokėjus, nors dar gimęs nebuvo. Tai kai dabar pamąstau kritiškai... Mes radom tą kalę tokie žali būdami, kad jei ne dresūros pamokos, aš tikrai ją būčiau ištrenkus laukan. Tikrai tikrai, galiu ranką prie širdies dėt. Mane žiauriai kniso kasrytinis paslydimas ant eilinės balos, namų niokojimas (visi sakė fiziškai iškrauti šunį, bet nė vienas nepasakė - kaip tokį šunį iškraut), cypimas ir nuolatinis lojimas. Ir asmeniškai man forumai padėjo mažai. Man reikėjo bent vieno karto, kad kažkas parodytų gyvai. Pora mėnesių dresūros, kurie padėjo net tuos pačius forumus ir video suprasti kitaip. Todėl sakykit ką nori - ne visi gali ir namams šunį išsiauklėt. Kai kuriem tiesiog reikia šiek tiek iš šono pagalbos. O tam, kad nenuklajot į pūdymus, aš visad pasiūlau bent kelias pamokas pas dresuotoją. Man asmeniškai jos atmerkė akis. Tikiu, kad aš tokia ne viena.

Ne visiem ir dresuotojas stebuklus padaro. Kai pas mane atsirado pirmas šuo man buvo 13 (laikos ar tai haskio mišrūnas, pas visiškai nieko apie šunis nežinančius žmones. Sakydama nieko, turiu galvoje, kad nebuvo žinių net kuo tą šuny šert) smile.gif Bet jis protingas pats iš savęs ( sako tokių nebūna, o aš tokį turiu, nes kitaip negaliu paaiškinti kaip 2,5-3mėn šuniukas pats susivokė, kad namie daryt negalima). Kitas šuo lyginant su kitu yra tragedija, bet kažkaip sugebėjau išsiauklėt ir padaryt baisiai fainu kontaktinių šuniu. Aišku daug kas turėjo būt daroma kitaip, bet žinant aplinkybes tai labai neblogai sakyčiau biggrin.gif Taip, kad turint noro įmanoma labai daug kas. Bėja iki atsirandant antram šuniu interneto neturėjau, bet kaip jau minėjau jis pats iš savęs protingas biggrin.gif

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 15, 08:57)
Su tais cipais tai mano nuomone tokia...jei norimo rezultao neduos..Ks cipavo tas ir cipuos..Sakot cipuotu nebus vlkataujanciu..aisku nebus..jie bus ''graziai" sunaikinti pacio seimininko...Cipuot reikia zmones,o ne sunis.kad atsakomybe uz gyvuna igautu smile.gif Labai jau baudos sustbdo girtus sedncius uz vairo...Tas pats ir cia...Va necipuoju savo suneko..pas vetus nevedu ir kas...Gatvej sustabdys policija ir patikrins..?Ar kazkokie inspektoriai? Kas uzsiims tuo..?

Čipas yra baisiai geras dalykas. Pats visas bardakėlis kuris dabar vyksta nėra gerai, bet tai neturi nieko bendro su faktu, kad daug saugiau kai šuo yra sučipuotas.
Atsakyti
user posted image va visas ugis
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 01 16, 22:03)
na jusiškis dvigubai tikrai neaugs

as ir nesakiau, kad jis augs dvigubai - sakiau ne daugiau kaip dvigubai. O kokius 10 kg jis tikrai turetu siekt, bet tai visai nedaug - net mano blonde tiek sveria lotuliukas.gif
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 16, 22:10)
dabar kai paziurejau i veisles su paalepusiom ausim ziuriu,kad ne vien spanieliai jas turi...Zodziu,kad nebutu dug didesnis nei dabar,o visa kita nesvrbu

Labai proporcingai tas jusu zavus nulepausis sudetas... Is "veidelio" jis man stafuko jaunikli mazumele primena rolleyes.gif

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2016 01 16, 22:11)
. Kitas šuo lyginant su kitu yra tragedija

nu nevaryk taip ant Siriuko biggrin.gif
Atsakyti
user posted image Setas.

Garantuoju, kad taviškis irgi bus tokio dydžio.Per keterą niekada nematavau, bet man iki kelių, o svoris lygiai 25 kg.Kol namuose nebuvo šito šuns, man labai buvo negražu ilgos kojos, nes visi iki jo buvo trumpakojai.Ir ruda, ar neduok dieve rožinė nosis, tai iš vis košmaras.Na ir ką? Setas ilgom kojom, ružavai marga nosim, ir dar be akies.Ir vistiek gražiausias ir brangiausias pasaulyje.
Tu savo šitą šunį lygiai taip pat mylėsi, koks jis bebus.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 16, 22:22)
Garantuoju, kad taviškis irgi bus tokio dydžio.Per keterą niekada nematavau, bet man iki kelių, o svoris lygiai 25 kg.

Negasdinkit taip stipriai - zmogus jorko norejo biggrin.gif
Va mes su Inga ne tokios maximalistes ir duodam ne daugiau 10-15 kg...kokios dar butu versijos rolleyes.gif nu ir bais smalsu bus palygint paskui kai uzaugs realybe su musu spejimais bigsmile.gif
Visgi tie per 25kg persirite sunys jau ir pauglystej nemazi buna wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 16 sausio 2016 - 21:28
QUOTE(cile @ 2016 01 16, 22:22)
as ir nesakiau, kad jis augs dvigubai - sakiau ne daugiau kaip dvigubai. rolleyes.gif

tai aš ir turėjau omeny, kad tu sakei, kad neaugs daugiau nei dvigubai wink.gif gal tik mintis kiek neaiškiai išreiškiau blush2.gif

o va man irgi į stafuką kažkiek neša, nors ir nežymiai smile.gif manau ir dydžio bus panašaus, nors ir sunkus smile.gif

beje dėl to, kad mylėsit šuniuką koks jis beužaugtų - tikra tiesa smile.gif aš pvz niekad nemėgau šuniukų tokio dydžio kaip Bartukas, visada patiko dideli, tokie tikri šunys biggrin.gif na ir ką, man Bartukas toks pat tobulas kaip ir išsvajota Kira wub.gif
Atsakyti
jus mane uzmuset.. verysad.gif gyvenu bute,..kur man toks suo...Siand visai mnes neklauso..as jam negalima..jis lot ant manes verysad.gif maistauja doh.gif Jei rimtai uzaugs toki koki prognozuoja...Ne apie meile kalbam,o apie atsakomybe ir visa kita...,kad galiu nesusitvarkyt ir panasei..O jug norejau mazo..ar bent vidutinio..Baisu pasidare nuosirdziai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 16 sausio 2016 - 21:52
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 16, 19:48)
jus mane uzmuset.. verysad.gif  gyvenu bute,..kur man toks suo...Siand visai mnes neklauso..as jam negalima..jis lot ant manes verysad.gif  maistauja doh.gif Jei rimtai uzaugs toki koki prognozuoja...Ne apie meile kalbam,o apie atsakomybe ir visa kita...,kad galiu nesusitvarkyt ir panasei..O jug norejau mazo..ar bent vidutinio..Baisu pasidare nuosirdziai..

Tokiu atveju reikejo arba veislini pirkti arba jau paaugusi suni imti rolleyes.gif
Kitas dalykas - zmones ir su vokieciu aviganiais ir su vokieciu dogais gyvena butuose taip pat kaip zmones su jorksyrais. O atsakomybe irgi turetu buti jauciama lygiai tokia pat, nesvarbu kokio dydzio suni zmones pasirenka ir augina. Lygiai taip pat savininkas turetu priziureti tiek 15kg tiek 25kg. O ir tas 25kg net nera toks didelis suo.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 16, 22:48)
jus mane uzmuset.. verysad.gif  gyvenu bute,..kur man toks suo...Siand visai mnes neklauso..as jam negalima..jis lot ant manes verysad.gif  maistauja doh.gif Jei rimtai uzaugs toki koki prognozuoja...Ne apie meile kalbam,o apie atsakomybe ir visa kita...,kad galiu nesusitvarkyt ir panasei..O jug norejau mazo..ar bent vidutinio..Baisu pasidare nuosirdziai..

nepanikuojam wink.gif viskas bus gerai, daugiau griežtumo ir disciplinos ir susitvarkysit wink.gif
šuniui gyvenime turi būti viskas juoda arba balta - arba labai gerai, arba taip blogai, kad dangus grius. nesakau, kad reikia mušti šunį, ar pan, bet šuo turi suprasti, kad tas negalima yra labai baisu ir reikia klausyt, nes kitaip dangus grius, na o gerai atitinkamai turi būti taip gerai, na kad jau tusas visiškas. kaip vienas protingas žmogus man sakė, mes dažnai nemokam girti savo šunų. bausti jau kažkaip nubaudžiam, o va pagirti dažnai pamirštam smile.gif pas mus su Kira yra žodis "gera", ir ji jau žino tą mano "gera" intonacija ir stengiuos tikrai dažnai pagirti kai ji kažką gerai daro, nesvarbu ar tai būtų naujos komandos išmokimas, ar šiaip smulkmė, pvz atėjimas kai aš pakviečiau ar pan.

pabandykit susisiekt su ta mergina kur nuorodą buvot įmetus, kiek fb pažiūrėjau, ji visai adekvati, o ir bordo dogus turi ir veisia, o tai visai dideli šunys

na ir klauskit kas neaišku, pasistengism padėt kuo galėsim ir kiek internetas leis wink.gif
Atsakyti