oi idomiai čia pridiskutavot, o aš mat dirbt turėjau nuo ankstaus ryto ir viską praleidau, tai dabar prisijungsiu
na eilinį kartą 100proc sutinku su
Agnnyte, mano nuomone jeigu gaila šuniui ar katinui išleisti lyšnus 15 ar daugiau euriukų, gal to gyvio ir nereikia visai? na pripažinkim, šuo - prabangos prekė, be jo žmogs puikiai išgyventų, ima į namus tik kad pamaloninti save, kad pačiam būtų smagiau gyvent. telefonus dauguma šiuo laiku turi jau išmaniuosius, nors už tą sumą 5 šunis sučipuotum ir dar kaimynams padėtum, tik va telefonas krūtas svarbiau, nes gi reikia pasipuikuoti prieš aplinkinius
čia tas pats atvejis, kaip ir veislės klijavimas visiem tiem ale grynaveisliam be dokų, kažkodėl labia jau gėda daug kam pripažinti, kad augina dvornių, na rodos jau taaaaaip užjuoks aplinka... šiaip aš žiauri ir mano nuomone jau geriau tegu va tie visi kam šuo yra tik šuo dabar jais atsikrato ir nebelaiko, negu valstybė tokiems sučipuos nemokamai pvz, o šuniui susirgus jis dings kur Neries dugne ar po žeme
Milka-Vanylka tik nebijokit, mes čia visos draugiškos ir visada mielai patariam ką galim, todėl drasiai klauskit kas neaišku