Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 15, 15:39)
Šviesk. Apie naudą dresuot, čipuot šunį, teisingai augint ir maitint. Pavyzdžiu rodyk. Tik va, perskaityk dabar, ką rašei vakar ir šiandien tam naujam žmogui, kuris atėjo visai žalias ir kurį 200 procentų šviesti reikia wink.gif

tai bandau. Kai kas netgi gaunasi. Bet tikrai nečipuos schmoll.gif O ką negerai parašiau? Lyg ir nieko blogo g.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 15, 15:41)
Ateis laikas. Roma ne iš karto pasistatė.

Tai asilą perki, Lutute? mirksiukas.gif

labai tikiuosi.Bet manau,jog pliurpalais Roma nepasistatė,kiekvienas įdėjo kažkokį indėlį.

Arba ko nors nesupratau, arba mane špilkuoji rolleyes.gif nu pšeprašam,nenusipelniau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 15, 15:46)
Arba ko nors nesupratau, arba mane špilkuoji  rolleyes.gif nu pšeprašam,nenusipelniau  tongue.gif

Dėl asilo tik pasijuokiau smile.gif Bet šiaip ta istorija apie jį yra tokia, tik vietoj šuns parinktas asilas. Kaime žmonės tiesiog nežino, kam konkrečiai jiems reikalingas šuo ant grandinės.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2016 01 15, 16:33)
Na, tai davai tuos draudimus girtiem vairuot metam lauk, ane? Nu, gi vis tiek atsiranda idiotu kurie vairuoja girti...padaryt nieko negalim kad 100% ne vienas girtas nevairuotu tai kam tie istatymai, a ne? Nu keistas man toks poziuris.
Viska as kaimuose esu maciusi, man to aiskinti tikrai nereikia. Bet tai, kad zapyskio kaime pijokas ant lenciugo laikantis zirnio dydzio suni jo necipuos man nusispjauti. Bet jeigu imi suni ir bent kiek atsakingumo turi, laikysies istatymo. Man mazai bunant gatveje ikando suo. Neaisku nei kam priklauso, nei ar jis skiepytas. 0 informacijos apie suni, ir kas atsakingas uz man palikta randa. Jei neturi 15 euru suni sucipuoti, kur tas suo atsidurs prireikus gydymui? Gatveje?

Kaip supratau mano poziuris uzkliuvo...Niekas nesako,kad jei neveikia tai nereikia..Tiesiog jei pas zmogu ar girta sedinti ar gyvuna laikanti nera atsakomybes jos jokie istatymai nepdes..Pav jus (jei vairuojat) kodel nesedat uz vairo isgerus ,kad atsakomube yra ar,kad baudos bijot...Taip ir cia va jus cipuojat,cipuosit juos ir toliau.Yra tas istatymas ar ne...Nes juciat aatsakomybe...As zalia sunu auginime..(vaikystej turejau suni kuri nusove..paskui buvau sau prisiekus jokiu sunu) Uz tai ir kvarsinu jums galvas durnais klausimais nes jauciu atsakomybe uz gyva padara..Kaip ir jauciau uz katina prieglaudini kuris tik parsivezus susirgo..Ir man emus klausinet prieglaudos darbuotoju kas jam gali but gavau atsakyma jei kelia rupesciu grazink atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 15, 15:50)
Kaip supratau mano poziuris uzkliuvo...Niekas nesako,kad jei neveikia tai nereikia..Tiesiog jei pas zmogu ar girta sedinti ar gyvuna laikanti nera atsakomybes jos jokie istatymai nepdes..Pav jus (jei vairuojat) kodel nesedat uz vairo isgerus  ,kad atsakomube yra ar,kad baudos bijot...Taip ir cia va jus cipuojat,cipuosit juos ir toliau.Yra tas istatymas ar ne...Nes juciat aatsakomybe...

Vienas jaučia atsakomybę, kitas bijo baudos, trečias bijo, kad išmes iš darbo, jei teises praras, ketvirtas bijotų gal už grotų patekt (o gerai būtų kai kuriem) ir viešus darbus dirbt. O kai kurie tiesiog laikosi taisyklių.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 15, 15:49)
Dėl asilo tik pasijuokiau smile.gif Bet šiaip ta istorija apie jį yra tokia, tik vietoj šuns parinktas asilas. Kaime žmonės tiesiog nežino, kam konkrečiai jiems reikalingas šuo ant grandinės.

Žinai,šuo kaime...kaip privalomas atributas manau rolleyes.gif jei paklausi,visada atsakys,kad reikalingas kaip sargas.

Milka-Vanylka,neužkliuvo tavo požiūris manau.Tiesiog išėjo kalba. Bet su katinu tai pribloškei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 15, 16:55)
Žinai,šuo kaime...kaip privalomas atributas manau  rolleyes.gif jei paklausi,visada atsakys,kad reikalingas kaip sargas.

Milka-Vanylka,neužkliuvo tavo požiūris manau.Tiesiog išėjo kalba. Bet su katinu tai pribloškei  doh.gif

Taip buvo..pradejo ciaudet.(.Paemiau is prieglaudos su viena akim..) ta sveika asarot pradejo..Na itariau kas gali but,bet sakau pklausiu ju.Parsiau el laiska..ir va toki gavu atsakyma..Jei kelia problemu grazink...
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 15, 16:00)
Taip buvo..pradejo ciaudet.(.Paemiau is prieglaudos su viena akim..) ta sveika asarot pradejo..Na itariau kas gali but,bet sakau pklausiu ju.Parsiau el laiska..ir va toki gavu atsakyma..Jei kelia problemu grazink...

visiškas dzindziakizmas g.gif man kažkaip nesuprantamas požiūris žmonių,kurie dirba su gyvūnais,bet jiem į gyvūnus ir į jų gerovę nusispjaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 15, 17:18)
visiškas dzindziakizmas  g.gif man kažkaip nesuprantamas požiūris žmonių,kurie dirba su gyvūnais,bet jiem į gyvūnus ir į jų gerovę nusispjaut  g.gif

Atrasius butu vesk pas gyd..nes gali but tas ir tas. smile.gif Is pradziu dziauges,kad ''brokuota'' paemiau..,o paskui...Seip uzaugo nerealaus grozio katinas..meilumas neispsakytas..Gaila.kd aplinkybes buvo tokios,kad is kambarinio paliko naminiu( gavo laisve i lauka iseit kada nori) ir pakliuvo po masina verysad.gif
Atsakyti
oi idomiai čia pridiskutavot, o aš mat dirbt turėjau nuo ankstaus ryto ir viską praleidau, tai dabar prisijungsiu bigsmile.gif

na eilinį kartą 100proc sutinku su Agnnyte, mano nuomone jeigu gaila šuniui ar katinui išleisti lyšnus 15 ar daugiau euriukų, gal to gyvio ir nereikia visai? na pripažinkim, šuo - prabangos prekė, be jo žmogs puikiai išgyventų, ima į namus tik kad pamaloninti save, kad pačiam būtų smagiau gyvent. telefonus dauguma šiuo laiku turi jau išmaniuosius, nors už tą sumą 5 šunis sučipuotum ir dar kaimynams padėtum, tik va telefonas krūtas svarbiau, nes gi reikia pasipuikuoti prieš aplinkinius doh.gif čia tas pats atvejis, kaip ir veislės klijavimas visiem tiem ale grynaveisliam be dokų, kažkodėl labia jau gėda daug kam pripažinti, kad augina dvornių, na rodos jau taaaaaip užjuoks aplinka... šiaip aš žiauri ir mano nuomone jau geriau tegu va tie visi kam šuo yra tik šuo dabar jais atsikrato ir nebelaiko, negu valstybė tokiems sučipuos nemokamai pvz, o šuniui susirgus jis dings kur Neries dugne ar po žeme unsure.gif

Milka-Vanylka tik nebijokit, mes čia visos draugiškos ir visada mielai patariam ką galim, todėl drasiai klauskit kas neaišku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 01 15, 19:11)
oi idomiai čia pridiskutavot, o aš mat dirbt turėjau nuo ankstaus ryto ir viską praleidau, tai dabar prisijungsiu  bigsmile.gif

na eilinį kartą 100proc sutinku su Agnnyte, mano nuomone jeigu gaila šuniui ar katinui išleisti lyšnus 15 ar daugiau euriukų, gal to gyvio ir nereikia visai? na pripažinkim, šuo - prabangos prekė, be jo žmogs puikiai išgyventų, ima į namus tik kad pamaloninti save, kad pačiam būtų smagiau gyvent. telefonus dauguma šiuo laiku turi jau išmaniuosius, nors už tą sumą 5 šunis sučipuotum ir dar kaimynams padėtum, tik va telefonas krūtas svarbiau, nes gi reikia pasipuikuoti prieš aplinkinius  doh.gif  čia tas pats atvejis, kaip ir veislės klijavimas visiem tiem ale grynaveisliam be dokų, kažkodėl labia jau gėda daug kam pripažinti, kad augina dvornių, na rodos jau taaaaaip užjuoks aplinka... šiaip aš žiauri ir mano nuomone jau geriau tegu va tie visi kam šuo yra tik šuo dabar jais atsikrato ir nebelaiko, negu valstybė tokiems sučipuos nemokamai pvz, o šuniui susirgus jis dings kur Neries dugne ar po žeme  unsure.gif

Milka-Vanylka tik nebijokit, mes čia visos draugiškos ir visada mielai patariam ką galim, todėl drasiai klauskit kas neaišku wink.gif

Kad ir nebijau..tik ''zaliai" but geda blush2.gif Jausmas toks lyg buciau naujagymi parsivezus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 15, 18:24)
Kad ir nebijau..tik ''zaliai" but geda blush2.gif Jausmas toks lyg buciau naujagymi parsivezus.. doh.gif

Gėda ne būt žaliai. Gėda norėt būt žaliai ir apsimest, kad viską žinai. O kai domiesi-viskas OK mirksiukas.gif
apie naujagimius neprimink,nes pamenu,kaip savo vaiko vos neiškepiau ... lotuliukas.gif kad tik nesušaltų... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 15, 19:34)
Gėda ne būt žaliai. Gėda norėt būt žaliai ir apsimest, kad viską žinai. O kai domiesi-viskas OK  mirksiukas.gif
apie naujagimius neprimink,nes pamenu,kaip savo vaiko vos neiškepiau ...  lotuliukas.gif kad tik nesušaltų...  doh.gif  lotuliukas.gif

va klausimas...is ko sprest,kad suniuj salta..tarkim mano..as gal dar pabuciau lauke,o va kaip del jo zinot...Ir jis tiek turi energijos...Senieji seiminikai ji vedziojo be pavadzio. (as su pavadeliu).Dabar jis buna lekia nosim zeme ardamas.. doh.gif Labai megsta kamuoliuka kai ji meti ir atnest..(namie).Galvoju lauke butu geriau isisbegiotu,bet kai mes abu dar tokie "zali" ji paleidus galiu nebepagaut g.gif Nors kai dukra ji veda,o as dingstu nuo vaizdo suo braunas pas mane. Dar bandziau begti.o jis su pavadeliu salia..nu ,bet kiek as pajegsiu begt ziema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 15 sausio 2016 - 17:57