QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 15, 13:47)
Bandau iviliot i boksa... Su zaislu beprasmiska...zaislo nori i boksa nelenda... Su sknuku jei padedu paciam gale jis ji pasiekia nesulysdamas visas i ji. Kd nebutu balu praktiskai isvengiau ribodma vandeni...Kiek seriu (3 krtus) tiek duodu gert..Ar nebus mazai?Dabar neseniai pripyliau islake visa ir tuoj balute...Vakar vakare paseriau 20 isejom iskart i lauka..viska atlikom...tada dar 22 vel pasysiojo..daugiau vandens nedaviau..Nakti balu neradau...
tai o mėginai šunelį atsiviliot prie įėjimo ir skanuką ne padėt gale,o laikyt pati iš galo,kad tik galvą įkišęs nepasiektų? Nežinau apie boksus nieko,patart negaliu.Man atrodo,tokį varlių dar įkelt galima,įkėlus pagirt-merginos geriau patars. Apie šėrimą berods yra dar atskira tema
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 15, 13:59)
Kokia nauja redakcija, jei veislynai tą privalo daryt jau daug metų? Man keisti tie visi "naujai" atrasti dalykai. Jau daug metų ir apie tą čipavimą kalbėjo, tik informavimo, kaip visad, nebuvo. Visi, besidomintys kinologija, žinojo jau prieš n metų, kad nuo 2016 reikės visus čipuot. Tik va mūsų ministrai nežinojo ir ypač - žiniasklaida. Negirdėjau nė vieno informacinio pasisakymo per TV apie tai, ką čipavimas gali duoti gero ir kokią naudą gali suteikti savininkui ir kiek saugumo šuniui. Visur kalbama tik apie pinigus ir vargą senoliams.
šitai žino,kas domisi nuo amžių amžinųjų O aš paskaičiau dabar ir tikiu-kur dingsiu Švietimo gyvūnų tema ir apskritai gyvūnų laikymo kultūros (jei galima taip išsireikšt) čia iš viso nėra. Labai gaila. Užtat ir yra veisliniai be dokumentų ir kas antras pitbulis